פול ספיד 2- פרק 32- שותפים חדשים

YossihNew

Well-known member
|בנים|

אז איך יהיה כשפריגוז'ין שותף במלון?

מה פדרו וקרלוס מחפשים?

והכי חשוב- מה יהיו ההשלכות של הפרידה של עומר ומייקי?

YossihNew

Well-known member
את לא סתומה כמו מייקי, עמליה. נכון. בדיוק. כן, שיתחיל מאור. וזהו זה, אתם עובדים אצל פושעים. אייל רגיל. נועה רגילה. יש קבוצה.

שלו.

אתה תמיד נראה זוועה. מסכנה נועה.

מסכנה עומר. עצוב לי. כן, רואים שזאת את. עומר מתוקה. את לא מטומטמת. מייקי מטומטם. אבל ניישר אותו.,

זה עוד יותר בלתי נסלח, מייקי. תתבייש לך.

הוא לא כזה. מסכנה עומר. צריך לדבר רק על עומר. תכל'ס זה החברים הטובים שלהם. זוג מאוד מלכותי. טוב, בסדר, אז אתם זוג.

מה יש במלון? פריגוז'ין מפחיד.

להרחיק את הכסף ממך. קודם כל. רואה, נמרוד? אז פדרו? אני צריך דמי כיס. מאמי?

עצוב לי. מאוד. אתם יודעים שאני אוהב אותם.

השוטר הזה לא יעיל. זה תמיד אורטגה. תמיד יש אורטגה.

סצנה נדירה, בה אייל הוא לא האדם הכי טיפש בחדר. אי פעם פרוגי עשו טור על הדמויות הקורעות עם המשפטים ההזויים? בן, אייל, מצליח?

מי זאת? לא משנה.

לא אהבנו אותו. אהבנו את עומר.

שינו לעמליה אופנוע אז היא ניצחה. תעבוד במוסך? אני לא חושב שזה המוסך שאתה צריך, מאור. יש מוסך יותר יפה ואני אעדכן את בעלי המוסך בזה היום. את הבת שלו בעצם. היא חמודה. מה נמרוד יעשה? יתבכיין?

פדרו מעצבן. צריך לעשות בדיוק כמו שאחות של מאור עשתה. מירוץ מכוניות. אבל עם אופנועים. והוא יעוף לתהום. מה את מחייכת?

מסכנים. אהובים. מייקי יתמכר לסמים ועומר לממתקים. סך הכל הגיוני. שקט, טום.

מה הוא מסביר לה?

מצקת. הגיוני. אמרתי לכם. היא מתמכרת. כן, מייקי. כן, לא הכי נחמד בעולם. זה אנחנו יודעים.

גם מירי אמרה את זה עליו. כולם אמרו עליו שזה אבי ברכה. כבוד, כבוד. לאיש יש כבוד. ובקזבלנקה... שמעו, תכל'ס, אם בן היה מפתח קול, היה הופך לקזבלן בקלות. נמרוד לא משוגע. סתם טיפש. מה הולך, עמליה?

מייקי, זה ישתבש. למרות שאתה מטומטם. נכון. זה כולנו יודעים.

בסוף שוב מייקי עובר תאונה. לא?​

שיר m

Well-known member
רגע רגע, למה מאור חושב שהוא יכול לקנות את האופנוע? זה שאין חוב לא אומר שהוא קיבל את הכסף שלו בחזרה. מוזר.

עמליה, את מעצבנת וכל הזמן מנסה לחנך אותו. "אמא" זה ממש עדין.
בכלל הקשר הזה מוזר מאוד.

נועה תסלח לקרלוס כשהוא יסביר על סבתא שלו וכל זה.

למעלה