אני מוחק כל מה שאני יודע על העונה!
כאן הוא נראה יותר שמח מבפרמיירה. שנים, כולל סרטים. תכל'ס הוא הכי ותיק שם. מה מגניב בך? חלומות הזוועה. מישהו יכול להגיד לי מה זה מוטוקרוס?
ראיתי עומייקי בפתיח?
את הסצנה הזאת ראיתי. כן, היי, מאור. לא מישהו ספציפי. כמה שמחת ממייקי?
היי, הרבנית. אגב, אתם בכלל בגאורגיה. ההבדל הוא כמובן שבגאורגיה התמרורים הם המלצה. אתם לא תאמינו כמה מקדמים את הדמות שלה העונה, אחרי הכישלונות בעונה הקודמת.
אבל אלינו לא יכולת לבוא?! לא יכולת?! תתביישי לך, נועה. אבל קים מוכשרת בטירוף.
אייל, אתה *לא* עובד במלון. בסדר? חה חה, הג'וק. אני זוכר. כן, אנחנו רואים שאתה רציני. פדיחות לנועה, הוא עושה. מאז 2018. שימו לב ללבוש שלו בסצנת הבריכה...
הו, עומר. אבל עזבי מקצועית. יש לך מישהו בחייך? מייקי! בוודאי. ברור שבאתם אחד בגלל השנייה. אתם חמודים. והיא יוצאת מבריכה והוא שם עליה חלוק. זה סקסי.
יודעים, יודעים, תאמינו לי שיודעים שהוא די ג'יי. דולב? דולב שיינברג? הוא לא בן שמונה. איזה מזל שהם לא מבינים עברית.
אחלה אנשים. אני כתבתי על פריגוז'ין בחדשות הסדרות. לכן אני לא מופתע. למה הוא בלי עין? כן, למאור יש כסף. עצוב. ויתר על אופנוע.
הוא תמיד חדרנית. אל תיקח אותו, נמרוד. זה לא יעבוד ככה. אתה יודע. מאור מכין שקשוקה, כן.
למה נועה לא מנהלת מלון? רומן עם ספרדי? מעניין. מתי היא ונמרוד יהיו ביחד? היא יותר בוגרת העונה. וכיפית. היא קים. אני רק מזכיר שכתבתי על הדמויות האלה בחדשות. למה נועה ממש כועסת? למה הוא קשור? היא בקטע? אוקיי.
פריגוז'ין זה ממש מפחיד. תסתכלו עליו.
גם על כרמן כתבתי ולא ידעתי שהיא... אני לא רוצה לשנוא אותה! לא רוצה! אבל מייקי הוא איש אישה! זה כמו אשת איש רק הפוך, כשאתה עם עומר פרנקו שיכולה לכסח אותך ולפצוע אותך. שוב.
מייקי מאוד חמוד, אבל לא שלך. אה, היא לא שם?! חכי חכי, אני אחתן אותם.
בוא נעשה סדר! אתם ביחד. בסדר? הבריטי לא קשור. אבל יש לה עיניים יפות. חוץ מעניין מבטא. היא לא טובה במבטאים כמו קים השנייה. כן, זה מזכיר את התמונה שלכם כשהיא נגעה לך בכתף. אני לא אטיף לך. אני... אני לא רוצה לרצוח אותך. את נראית חמודה.
הרומן של עמליה ורועי זה אחד הרומנים הכי מסכנים שאני זוכר. הוא אפילו לא היה שם חצי מהזמן.
זה לא הקול של עמליה. לא חשבת. זאת הבעיה שלך. ואני ביקשתי באופן ברור שאחותך תהיה, לא אתה. ואני לא מאמין שהוא הציג את עצמו למאפיונרים בתור NIMROD. זה לא עובד, נמרוד! השם שלך לא יוצא טוב בחו"ל!
מייקי יהיה עלילה רעה העונה. כן, זה כן הוא. תכל'ס. מייקי קיבל שקופית. כרמן אשמה ואני לא רוצה להאשים אותה. זה לא החלק הגרוע, עומר. זה החלק הנפלא.
אייל עוד מפזר מלח. מי עשה את זה גם? גבה טונה כסף על מיץ אחרי שהמליח הכל? זכור לי סיטקום. בית הכלבים! נכון. למד את זה כנראה ממיקה שנעלמה. מאור מבין בעבריינים. כמה סדרות הוא כבר מעורב?
לא הבנתי את הקטע של הדובי. עוד תאונה, מה?
הנה, השקופית והשיר. יש שחקן בשם לה לה?