פומיקי

Cleopatra

New member
פומיקי

מישהו שמע על פומיקי? פומיקי פה, פומיקי שם, לא תמצאו אותו לעולם, פומיקי פה פומיקי שם, פומיקי פומיקי כל הזמן... בחיים שלי לא שמעתי עליו עד שמישהו אינפנטילי סיפר לי עליו. מאז אני בחיפוש מתמיד אחריו, אז מי ששמע עליו, שיגיב...

V. Ghost

New member
היה פעם וכבר שכחתי מה בדיוק

אני זוכר את השורה שאמרת על פומיקי זה היה איזו דמות מצויירת לפני 10 שנים בערך -אבל יותר מזה אני לא זוכר ואין לך מה לחפש באינטרנט כי לא נראה לי שהוא הגיע עד לכאן חיפוש מהנה-והוא לא שווה את המאמץ

Cleopatra

New member
לא באמת התכוונתי...

...לחפש אותו באינטרנט! זה היה בצחוק, מה אתם חושבים, שאין לי חיים?

e-shfiyut

New member
אני רואה שבאמת

נמאס לך מהודעות רציניות וכבדות והאמת שגם לי. אין לי מושג מי זה פומיקי אבל זה שם מצוין לפוקימון חדש לא? לירן

MiSheL

New member
פומיקי

זכור לי במעורפל מהזמן שהייתי קטנה. אם אני לא טועה זו דמות מצויירת כזו מתוקה והיתה סדרה של פומיקי- אם אני לא טועה, בערוץ 1 בימים שערוץ הילדים היה עוד בחיתוליו, ובאמת בטוח לא תמצאי אותו בנט.....ככה נראה לי :) מישל

נעל

New member
פומיקי הקשיש

נעל זוכרת אותו. למען האמת, חשבה עליו לא מזמן, אבל אף אחד לא הבין על מי היא מדברת בכלל. הייתה לו סידרה מצויירת, די מצליחה באותה תקופה, בערוץ הראשון (הערוץ הפתוח... הערוץ הראשון, כמו שאומר בימים האחרונים חיים יבין כל הזמן). הוא היה איזה שד שאוהב לעשות שטויות, או משהו כזה. נעל זוכרת במעורפל כוחות על טבעיים ואופי מרושע במקצת. פעם חילקו מדבקות שלו עם דני (כשנעל עוד הייתה מסוגלת לסבול את המעדן הזה). נעל אהבה למלא את המיטה שלה (את מסגרת העץ, הכוונה) במדבקות כאלה (אבל המיטה הוחלפה לפני שנתיים, כך שכנראה שאין עוד עדות חיה לכך שפומיקי היה קיים בכלל אי פעם). איך מאייתים פומיקי באנגלית? נעל

האמת? הוא אף פעם לא היה...

מבחינת הנעל, ז``א. הנעל אומרת שהיתה לה עדות, אבל זה לא מספיק. בשביל שדבר יהיה קיים צריכים הוכחות. פושע חושב שכל הדיון הזה כל עוד אין הוכחות בדוקות שהדבר היה קיים - שלול מכל יסוד. ואל תבינו אותי לא נכון- אני גם זוכר אותו... יש לי זיכרון מעורפל.. כמו שיש לי זיכרון מאבא שלי שפגשתי אותו בחטף בגיל 4, אבל שוב- אין הוכחה = אין מציאות. מצטער לאכזב.. פושע.

פלומפי

New member
חור בהשכלה

אני לא מאמינה שאתה לא יודע מי זה פומיקי. עלק! אז ככה זה יצור חביב שאני חושבת שמיקי קם עשתה את הדיבוב שלו. הוא יצור מצויר בעל שיער אדום שגידל זקן חביב. עוד מעט תגיד לי שאתה לא יודע מה זה רובטריקים...:-(

י.קטן

New member
רובוטריקים?

מה אלה רובוטריקים?, מי זה הפלומקי הזה(כבר שחכתי את שמו) מאיפה באתם? אני זוכרת רק את שאלתיאל ואת מוש מוש, אה כן וגם באביי.

goldy

New member
או שלא ראית טלויזיה כשהיית קטנה או

שאת קטנה מכדי לזכור. אם את מעל גיל 16 אז את כנראה לא זוכרת כי לא צפית.

goldy

New member
כן. הפסיקו לשדר אותו בערך יותר משנה

לפני שנולדת.

MajoR_ToM

New member
אז מה

אני בן 16 ואני זוכר את הרובוטריקים ומעורפל את פומיקי אבל הסידרה שתישלוט לנצח בזיכרונותי - THUNDER CATS !!! אח הקלאסיקה , הקלאסיקה

FuneralDrum

New member
אתה פשוט מדבר שטויות

וזה כלכך מכעיס!! חתולי הרעם היו בסדר אולי... אבל הם היו רק חיקוי עלוב של הימן ושל שירה. נכון... חלק מכם אולי יאמרו שאלו סדרות שונות, אבל זה בכלל לא נכון- חתולי הרעם ממש מנסים לחקות את האווירה של הימן ושירה, ורק שינו קצת את העיקרון של הגיבורים shine

MajoR_ToM

New member
בכלל לא נכון

הימן ושירה היו טובים , אני מודה טובים מאוד אבל , הם לא מיתקרבים לחצולי הרעם ! האווירה , איכות הציור , הגיבורים , הנשקים ! הכל היה הרבה יותר טוב

Cleopatra

New member
קישקשתא

וגם את קישקשתא והדרדסים והזרבובים... מישהו זוכר את חבורת הצב המעופף?

goldy

New member
פומיקי הוא יצור קטן, עם שער אדום, ששידרו

עליו סידרה כשהייתי בן 3 או 5. הוא יכול לההפך לרואה ואינו נראה ועשו לו גם נעלי בית. (מדהים שאני זוכר את זה, זה אחד הדברים הכי אינפנטילים שקיימים)

למעלה