פונגוס - פריטדה דה ספינקה
מי טייה קאדן אזייה אסטה קומידה אי אמי מאגרדאבה מונצ´ו, הנה המתכונים בעברית: לפשטידת תרד, חצי ק"ג תרג טרי שטוף היטב וקצוץ עבה, שמים בסיר ללא מים ומאדים עד שהוא מתרכך, לא יותר, 3 ביצים גדולות, 150 גרם גבינה צפתית קשה, אם קשה להשיג את הגבינה הזו כי במרכולים קשה להשיג אותה, רק בשוק לוינסקי, אך גם אפשר להשתמש בגבינת פטה, פלפל שחור, ואם משתמשים בגבינה אחרת להוסיף מלח, אם גבינה צפתית קשה לא צריך להוסיף מלח, 3 כפות פירורי לחם או קמח מצה, 1 בצל בינוני מטוגן בכף שמן,לערבב את כל החומרים, לשים נייר אפיה בתבנית חד פעמית, לשמן הנייר, לפזר את התערובת ולאפות בחום בינוני כ- 25 דקות עד שמזהיב. לפונגוס אותו הדבר אלה שהפעם עושים גם פירה משלושה תפוחי אדמה מבושלים ומערבבים עם 50 גרם גבינה פאטה או צפתית, מלח פלפל, 2 ביצים, ואז עושים גומות בתערובת התרד בערך שש גומות ושמים את התערובת השניה, אופים בחום בינוני כ- 25 דקות או עד שיזהיב. אני מתה על זה, מקווה שגם אתם תאהבו.
מי טייה קאדן אזייה אסטה קומידה אי אמי מאגרדאבה מונצ´ו, הנה המתכונים בעברית: לפשטידת תרד, חצי ק"ג תרג טרי שטוף היטב וקצוץ עבה, שמים בסיר ללא מים ומאדים עד שהוא מתרכך, לא יותר, 3 ביצים גדולות, 150 גרם גבינה צפתית קשה, אם קשה להשיג את הגבינה הזו כי במרכולים קשה להשיג אותה, רק בשוק לוינסקי, אך גם אפשר להשתמש בגבינת פטה, פלפל שחור, ואם משתמשים בגבינה אחרת להוסיף מלח, אם גבינה צפתית קשה לא צריך להוסיף מלח, 3 כפות פירורי לחם או קמח מצה, 1 בצל בינוני מטוגן בכף שמן,לערבב את כל החומרים, לשים נייר אפיה בתבנית חד פעמית, לשמן הנייר, לפזר את התערובת ולאפות בחום בינוני כ- 25 דקות עד שמזהיב. לפונגוס אותו הדבר אלה שהפעם עושים גם פירה משלושה תפוחי אדמה מבושלים ומערבבים עם 50 גרם גבינה פאטה או צפתית, מלח פלפל, 2 ביצים, ואז עושים גומות בתערובת התרד בערך שש גומות ושמים את התערובת השניה, אופים בחום בינוני כ- 25 דקות או עד שיזהיב. אני מתה על זה, מקווה שגם אתם תאהבו.