פונגוס - פריטדה דה ספינקה

RORGAD

New member
פונגוס - פריטדה דה ספינקה

מי טייה קאדן אזייה אסטה קומידה אי אמי מאגרדאבה מונצ´ו, הנה המתכונים בעברית: לפשטידת תרד, חצי ק"ג תרג טרי שטוף היטב וקצוץ עבה, שמים בסיר ללא מים ומאדים עד שהוא מתרכך, לא יותר, 3 ביצים גדולות, 150 גרם גבינה צפתית קשה, אם קשה להשיג את הגבינה הזו כי במרכולים קשה להשיג אותה, רק בשוק לוינסקי, אך גם אפשר להשתמש בגבינת פטה, פלפל שחור, ואם משתמשים בגבינה אחרת להוסיף מלח, אם גבינה צפתית קשה לא צריך להוסיף מלח, 3 כפות פירורי לחם או קמח מצה, 1 בצל בינוני מטוגן בכף שמן,לערבב את כל החומרים, לשים נייר אפיה בתבנית חד פעמית, לשמן הנייר, לפזר את התערובת ולאפות בחום בינוני כ- 25 דקות עד שמזהיב. לפונגוס אותו הדבר אלה שהפעם עושים גם פירה משלושה תפוחי אדמה מבושלים ומערבבים עם 50 גרם גבינה פאטה או צפתית, מלח פלפל, 2 ביצים, ואז עושים גומות בתערובת התרד בערך שש גומות ושמים את התערובת השניה, אופים בחום בינוני כ- 25 דקות או עד שיזהיב. אני מתה על זה, מקווה שגם אתם תאהבו.
 

avielss

New member
היידה.... אני מודיע חד משמעית

שאני עובד לגור אצלך
 
אביאליקו´ קואלו סבאזר? ../images/Emo3.gif

כדדיה מסטו אגיזנדו לוז דיינטס.. בואנו כנו סטו פרניידה...... (יום יום אני מתגרה טוב שאני לא בהריון) ומצאת מה שבקשתי???
 

avielss

New member
הענין הוא שאני מתגרה ומרביץ

(אוכל הכוונה :(( ובקשר אליך יש לו 8 אלבומים ניסיתי לחפש מה שם השיר ואני לא מצליח :((
 

may55

New member
מתכון "אשדה"

מי מכיר מתכון של "אשדה"? מטבל שוּם טעים תודה מראש לבשלנים
 

RORGAD

New member
סה דיזה אז´אדה הנה המתכון../images/Emo140.gif

לוקחים 3-4 פרוסות לחם ישן שרוי, שמים במעבד מזון, שמים הרבה הרבה שום, כלומר ראש שום, מלח פלפל שחור, ומתחילים לעבד, מלמעלה מטפטפים שמן בערך חצי כוס, אבל ממש בטיפות, עד שזה הופך לממרח, מפסיקים, כי אם ממשיכים אפשר לשבור את הממרח, זהירות, זו כל התורה, יש המוסיפים לימון, אני מעדיפה בלי.
 
למעלה