פונדו גבינה
אהלן חזרנו מג'נבה וכמובן התענגנו על פונדו גבינה פעמיים. בפעם הראשונה טעמו היה חזק יותר ובפעם השנייה הטעם היה מתקתק יותר.
בפעם השנייה שאכלנו המסעדה שהגישה את הפונדו הייתה מוצלחת יותר מהראשונה. ממה שהתסכלתי בתפריט של המסעדה השנייה יש להם 2 סוגי פונדו
«Half & Half» cheese fondue
Gruyère AOC (raw milk) and vacherin AOC (thermised milk)
House cheese fondue
Gruyère 80% and alpine gruyère 20%
השאלה שלי האם פונדו מורכב רק מסוג גבינה אחת או שתיים כפי שמצויין פה? ממה שאני יודעת מכינים מגרוייר, אמנטל ועוד סוג כלשהוא של גבינה. במקרה הזה לא מדברים לא על אמנטל ולא על גבינה אחרת אלא על גבינה מסוג ושרין. אשמח להארות ולהערות כדי שבפעם הבאה שאכין פונדו בבית הוא יהיה כמו הפונדו המדהים שהוגש לי. בנוסף מה זה גבינת ושרין ואיפה בכלל רוכשים אותה? או יותר נכון באיזה סוגי גבינות השתמשו פה בשני סוגי הפונדו שציינתי? לעזרתכם אודה!
אהלן חזרנו מג'נבה וכמובן התענגנו על פונדו גבינה פעמיים. בפעם הראשונה טעמו היה חזק יותר ובפעם השנייה הטעם היה מתקתק יותר.
בפעם השנייה שאכלנו המסעדה שהגישה את הפונדו הייתה מוצלחת יותר מהראשונה. ממה שהתסכלתי בתפריט של המסעדה השנייה יש להם 2 סוגי פונדו
«Half & Half» cheese fondue
Gruyère AOC (raw milk) and vacherin AOC (thermised milk)
House cheese fondue
Gruyère 80% and alpine gruyère 20%
השאלה שלי האם פונדו מורכב רק מסוג גבינה אחת או שתיים כפי שמצויין פה? ממה שאני יודעת מכינים מגרוייר, אמנטל ועוד סוג כלשהוא של גבינה. במקרה הזה לא מדברים לא על אמנטל ולא על גבינה אחרת אלא על גבינה מסוג ושרין. אשמח להארות ולהערות כדי שבפעם הבאה שאכין פונדו בבית הוא יהיה כמו הפונדו המדהים שהוגש לי. בנוסף מה זה גבינת ושרין ואיפה בכלל רוכשים אותה? או יותר נכון באיזה סוגי גבינות השתמשו פה בשני סוגי הפונדו שציינתי? לעזרתכם אודה!