פונדנט שוקולד
שלום,
הכנתי פונדנט שוקולד ושיניתי את היחס בין השוקולד לחמאה:
150 גר' שוקולד מריר
75 גר' חמאה (במקור אמור להיות גם 150 גר')
2 ביצים
קצת פחות מחצי כוס קמח תופח
קצת פחות מחצי כוס סוכר חום דמררה
כ-40 גר' אבקת סוכר
המסתי בבאן מרי וערבבתי את המרכיבים. הכנסתי לכ-15 דקות לטוסטר אובן ב-180 מעלות עם טורבו.
השאלה שלי היא: בסוף יצא יבש מדי ובלי חלק אמצעי נוזלי. מה הסיבה לכך? האם זה שינוי היחס בין השוקולד לחמאה?
תודה רבה
שלום,
הכנתי פונדנט שוקולד ושיניתי את היחס בין השוקולד לחמאה:
150 גר' שוקולד מריר
75 גר' חמאה (במקור אמור להיות גם 150 גר')
2 ביצים
קצת פחות מחצי כוס קמח תופח
קצת פחות מחצי כוס סוכר חום דמררה
כ-40 גר' אבקת סוכר
המסתי בבאן מרי וערבבתי את המרכיבים. הכנסתי לכ-15 דקות לטוסטר אובן ב-180 מעלות עם טורבו.
השאלה שלי היא: בסוף יצא יבש מדי ובלי חלק אמצעי נוזלי. מה הסיבה לכך? האם זה שינוי היחס בין השוקולד לחמאה?
תודה רבה