פונדנט שוקולד
קיבלתי מתכון להכנת פודנט שוקולד מפרום שוקולד אפיתי אותו בתוך כוסות (אני לא ידע איך זה נקרא) מנייר אך לאחר האפיה לא נאפה קרום קשה מספיק וכאשר פץחתי את הנייר כל העוגה נזלה החוצה העוגה נאפתה ב200 מעלות לכה 8-9 דקות ועוגה נוספת הנאפתה כ12-14 דקות העוגות הראשונות נסלו לגמרי העודה השניה נזלה פחות אך עדיין נזלה דבר נוסף העוגות היו במקרר כשעה בערך מקווה כי תוכלו להיות לי לעזר בתודה מראש נועם
קיבלתי מתכון להכנת פודנט שוקולד מפרום שוקולד אפיתי אותו בתוך כוסות (אני לא ידע איך זה נקרא) מנייר אך לאחר האפיה לא נאפה קרום קשה מספיק וכאשר פץחתי את הנייר כל העוגה נזלה החוצה העוגה נאפתה ב200 מעלות לכה 8-9 דקות ועוגה נוספת הנאפתה כ12-14 דקות העוגות הראשונות נסלו לגמרי העודה השניה נזלה פחות אך עדיין נזלה דבר נוסף העוגות היו במקרר כשעה בערך מקווה כי תוכלו להיות לי לעזר בתודה מראש נועם