פונדנט שוקלד
הדיבורים על סתיו שבדרך עם תחזית גשומה, עוררו געגועים לקינוח חורפי חם ומנחם- פונדנט שוקולד שטעמתי בקייטרינג חלבי לאחרונה
מתכון ל- 4 מנות:
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
60 גרם סוכר
30 גרם קמח
אופן ההכנה:
בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
מוזגים לכלים אישיים.
אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.
הדיבורים על סתיו שבדרך עם תחזית גשומה, עוררו געגועים לקינוח חורפי חם ומנחם- פונדנט שוקולד שטעמתי בקייטרינג חלבי לאחרונה
מתכון ל- 4 מנות:
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
60 גרם סוכר
30 גרם קמח
אופן ההכנה:
בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
מוזגים לכלים אישיים.
אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.