פונדקאות בהודו - זריקת אומץ

mybaby71

New member
פונדקאות בהודו - זריקת אומץ

אחרי התלבטויות רבות , האם פונדקאות כאב הומו יחיד היא הצעד הנכון
וזריקת האומץ שקיבלתי כאן בפורום :
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=386&messageid=162666526
מתחיל את השנה החדשה, לאחר חתימת חוזה לפונדקאות בהודו והתחלת תהליך בחירת תורמת הביציות...
נראה שזה הצעד המשמעותי ביותר והמפחיד ביותר בחיי,
מאוד מקווה שזה יהיה גם הצעד הנכון ביותר בחיי

אשמח מאוד להכיר מישהו במצב דומה, אולי בשלב דומה לשלי בתהליך, אך גם כאלו שלפני התהליך או אחריו

שנה טובה לכולם

כאן הם

New member
שיהיה בהצלחה!

שיהיה בהצלחה!

ואגב, גבר עם ילד הוא הרבה יותר אטרקטיבי לבני זוג... בני זוג פוטנציאלים שיש להם יותר משותף איתך ויודעים/רואים את כל החבילה שהם מקבלים והחבילה שדרושה מהם.

רענן

mybaby71

New member
אמן

תודה רבה

הלוואי שאתה שאתה צודק.
לי דווקא נראה שהסיכוי הקלוש גם ככה יקטן עוד יותר
אבל בהחלט אשמח להתבדות

ובינתיים, גם שותף שעובר את אותה דרך יתקבל בברכה

guy and amir

New member
כל הכבוד על האומץ. גם אנו בתחילת הדרך.

שלום,
גם אנו, זוג חד מיני, חושבים להתחיל בקרוב תהליך פונדקאות. מפחיד להיכנס לעולם הזה - להחלטות לא פשוטות הכרוכות בהרבה משמעויות כלפי העתיד והוצאות כספיות גבוהות. להיכנס לתהליך כזה לבד יכול להיות קשה. אבל גם אני חושב, שהגשמת החלום להביא ילד ולהיות אבא שווה את הקושי והחששות. אז כל הכבוד.
אנו עוד בשלב מאוד ראשוני של איסוף מידע. תהיות על האם דרך סוכונות או לא? איזו סוכנות עדיפה? האם יש הבדל ביניהן?

נשמח לשמוע ממך. באיזו סוכנות בחרת? איזו סוכנויות בדקת? מה היו השיקולים שלך?

גיא ואמיר

mybaby71

New member
תודה

תודה רבה על דברי העידוד, מידי פעם אני בהחלט זקוק להם כשמתגנב שוב הפחד שנטלתי על עצמי אחריות ענקית שיהיה לי קשה לעמוד בה.
אני מאמין שההתמודדויות שכבר חוויתי הן קטנות ביותר ביחס לאלו שעוד צפויות לי, ובהחלט מקווה שהגשמת חלום האבהות יאפיל על הקשיים.
משום מה הבחירה לעבור את התהליך בליווי של סוכנות, הייתה מובנת מאליה מבחינתי.
הייתי בטוח שאני מוכן להשקיע עוד כמה עשרות אלפי שקלים כדי שמישהו מנוסה יילווה אותי, ידריך ויתמוך.
אמנם הדרך שלי עוד ארוכה מאוד, ואני מקווה מאוד שהגישה הזו שלי תוכיח את עצמה בסופו של דבר, אבל בינתיים הרהורי כפירה קלים התחילו כבר להתעורר...

בתהליך הבחירה בדקתי את (מי שאני ידעתי שהן ) שלוש הסוכנויות הגדולות: תמוז, פונדקאות אוקראינה וviva
ניסיתי להשוות בין הסוכנויות על בסיס מספר קריטריונים:
ניסיון, כימיה אישית, מגוון תורמות הביציות, המרפאה עמה עובדים, היכן שוהות הפונדקאיות, היקף הליווי שלי בתהליך, הייעוץ המשפטי ועוד

אני מאמין שהבחירות הללו מאוד סובייקטיביות, ולא בטוח שכדאי שההחלטות שלי ישפיעו על זו שלכם.
אם תרצו, אתם מוזמנים ליצור קשר בהודעה פרטית, ואשמח לשוחח/להיפגש ולחלוק אתכם את כל מה שאני יודע.

Eitan sch

New member
גם אני מתלבט

נפגשתי עם כל הסוכנויות שרשמת בנוסף נפגשתי עם ניו לייף התחושה שלי היתה שיחסית למה שהם עושים הם דורשים המון כסף.
בסופו של דבר אף אחד מהם לא מתחייב לכלום ובפניה ישירה למרפאה אפשר לחסוך 25-30 % בעלות (40 אלף שקל).
למעט בניו לייף שפתחו בישראל נציגות http://surrogacy-israel.co.il והעלות זהה לעלות התהליך בחו"ל והם מאפשרים ליווי של רופא ישראלי.
לאחר שפניתי גם ישירות למרפאות של דר שיווני ודר' פאי הבנתי שאפשר לתקשר איתם באנגלית ולא צריך סוכנות.
עברתי גם על פורום פונדקאות ומשם בכלל יצאתי מבולבל.
כבן מזל מאוזניים קשה לי להחליט

מקווה שבשבוע הבא אתחיל סוף סוף

mybaby71

New member
מבין את הקושי

תאורטית אתה לגמרי צודק.
אני בטוח שאין דבר שלא ניתן לעשות אותו עצמאית. ו 20-40 אלף ש"ח הם בהחלט סכום לא מבוטל.
הגישה שהנחתה אותי היא שבכל זאת צפויה בתהליך הזה הרבה עבודת תאום, בירוקרטיה ועוד
ואעפ"י שאני בטוח אוכל לבצע אותה, משאבי הזמן שלי מוגבלים (מכיר את התאוריה הכלכלית של יתרון יחסי?), והניסיון ש"המתווכים" צברו בתחום יכול להקל עליי את הצורך בלהמציא את הגלגל מחדש.
זאת ועוד, כיוון שאני יוצא לתהליך לבד (בלי בן זוג), נראה לי שעוד גורם שיעזור, ייעץ ויפחית את הלחץ הרב שאני צופה שיהיה כרוך בתהליך הזה – הוא חשוב ביותר.
כפי שכבר ציינתי בפוסטים קודמים, על פי מה שעברתי בינתיים (בשלבים המאוד ראשוניים של התהליך), קשה לי מאוד לקבוע חד משמעית אם הבחירה שלי ללכת דרך סוכנות תיווך היתה מוצדקת.

ברור לי לחלוטין שהם חסכו לי הרבה זמן וטרחה.
לא בטוח שהם באמת עונים על הציפיות שהיו לי בתחום הייעוץ והתמיכה.
אני בטוח שאם אני הייתי במקומם, הייתי עושה הרבה דברים אחרת...אבל אין חשש, אני לא מתכוון לעשות הסבה מקצועית לתחום תיווך הפונדקאות

אני מבין לחלוטין את הקושי שלך להחליט
אף על פי שאני בטוח ששיקולי ההחלטות שלנו לא בהכרח זהים
מקווה שהמאזניים שלך ייטו בסופו של דבר לצד הנכון (מבחינתך...)

אם יש משהו שאני יכול לעזור בו – מידע, ייעוץ וכל דבר אחר – תרגיש חופשי לשלוח הודעה פרטית

למעלה