פונדקאות

Roy1503

New member
פונדקאות

הי אני מאוד רוצה ביחד עם בן זוגי לעבור תהליך של פונדקאות מבדיקה שעשיתי באתר תמוז , העלויות שם מאוד גבוהות . הבנתי שלפני כמה חודשים הייתה כתבה בטלויזיה על זוגות של הומואים בעיקר שעברו את התהליך והוא התייקר לחצי מיליון שקל ויותר ( לי לא יצא לצפות בזה ) . אני לא חושב שאוכל לעמוד בסכום הנ"ל. בקושי בחציו ואז גם בדוחק עם הלוואות מבני משפחה וכו' ... אנחנו בני 35-32 והזמן לא פועל לטובתינו . האם יש כאן מישהו שעבר תהליך כזה ? לאיזה סכום אני אמור להגיע בכדי להתחיל תהליך לכזה ? אנחנו משתכרים בשכר ממוצע . אני אובד עצות ושאשמח לכל טיפ תודה רועי

כאן הם

New member
כי אתה מאכיל את טפילים, ללא צורך.

הסיפור עם פונדקאות (וגם אימוץ!), זה שרוב הכסף הולך לידיים של כל מיני טפילים ונהנתנים... וחלק מאוד קטן הולך להוצאות האמיתיות לגבי פונדקאות (ואימוץ). תאמין לי שחצי מליון שקל לא הולכים לכיסה של הפונדקאית. אפילו לא רבע מזה. נכון? אז את מי אתה מאכיל עם כל הכסף הזה שעבדת כל כך קשה בשבילו? אני אתן לך לנחש. (זה יותר גרוע במיקרים של אימוץ, כי הילד הוא בחינם. אין פונדקאית שמקבלת כסף עבור הטירחה שלה. אימוץ זה, פשוט, סחר בילדים. ללא ספק.) אם אין לך את הכסף שדורשים כל הסוכנויות האלו, או אם באופן עקרוני אתה לא רוצה להאכיל אותם בכסף שלך, הפיתרון הוא ברור: תעשה את זה באופן פרטי. היינו, תמצא אישה שרוצה לעזור לך, ותשכור באופן פרטי את אלו שיעזרו לך: רופאים, עו"ד וכולי. אני מבטיח לך שזה יהיה בין רבע לחצי מהעלות. אבל(!), זה הרבה יותר סיכון והרבה יותר מסובך, הרבה עבודה והקדשה של מאמצים. אבל שווה את המאמץ. זה בדיוק מה שעשיתי, אבל אני חי בארה"ב. הפונדקאית קיבלה יותר כסף ממני מאשר אם היא הייתה עובדת דרך סוכנות איתי. אם תדפדף שני דפים למטה בפורום, תראה אישה ישראלית שרוצה להיות פונדקאית לזוג גייז. צור איתה קשר. רענן

אנחנו עברנו תהליך פונדקאות

בן זוגי ואני עשינו פונדקאות. לא התאים לנו שיהיה שותף שלישי (אמא) לכן עשינו פונדקאות. אתה מוזמן לדבר איתי במסרים.

למעלה