פונדק 101 של כושי רימון נשרף

omer356

New member
פונדק 101 של כושי רימון נשרף

לפי מה שראיתי כרגע בחדשות... המקום נשרף. בינתיים אין נפגעים-ונקווה שגם החיות יצאו ללא נזק

מהדיווחים שקיבלתי

כל הנחשיה נשרפה וכל החיות נספו בשריפה. השריפה הזאת מדגישה עוד יותר את החשיבות בעבודה נכונה עם חשמל ואת הנזקים שעלולים לקרות.

Itamar Levy12

New member
החיות נשרפו.

בטח מתו מהחום לפני שהלהבות עצמן הגיעו אליהם. אני אמרתי לאיתי מזמן שאני צריך לקבל את הג'נגל קרפט שהייתה לו שם, ככה לפחות היה נשאר שריד

BabaGee

New member
יש פה משהו מאוד מסקרן.....

אפתח במקרה ממני. לי יש גם מזרן עם כתם קטן של שרוף שנוצר מסיגריה שנפלה לי (תוך כדי צפיה בסימפסון ב 00:00 בערוץ אחד כל יום דרך אגב) עכשיו : לי ידוע שיונתן לא מאלה ששואפים ממקלות הסרטן הכה פופולריים בקרב בני נוער , בני מיעוטים,בני ציון ובני עוולה באופן כללי. והנה צצה לה השאלה, ממה בדיוק נשרף אותו מזרן מדובר ? האם מפעילות לוהטת תחת השמיכה באמצע לילה ? האם מפעילות מעיים לוהטת תחת השמיכה באמצע הלילה ? אשמח לתשובה.

האמת היא שהוא כלל לא נשרף

רק ספג את הריח (כמו כל החדר) אחרי שסדין חשמלי שלא סודר כמו שצריך (היה מקופל) נשרף לאחר שהחום לא השתחרר. אבל בעזרת כמה כימקלים ואיוורור טוב הריח עבר

naja

New member
קצת פרטים.

בורמזי זכר שגידלתי מבייבי משנת 97 עד 2004 (בערך, לא זוכר תאריכים מדוייקים) ובאיזשהו שלב הוא היה גדול לטרריומים שלי(פחות או יותר 3.7 מטר, 30 ק"ג) אז הוא עבר לכושי.

למעלה