פונה שוב לגבי מתנות לבינגו עבור מסיבת חנוכה לעיוורים בחדרה והאזור. זקוקים מאד .
J jole New member 2/12/04 #1 פונה שוב לגבי מתנות לבינגו עבור מסיבת חנוכה לעיוורים בחדרה והאזור. זקוקים מאד .
נ נירה63 New member 2/12/04 #2 באיזה גילאים החבר'ה? מה מתאים לעיוורים? סליחה על השאלה אבל לא יודעת מה מתאים...תני איזה דוגמא ואולי אצליח לארגן משהו...
באיזה גילאים החבר'ה? מה מתאים לעיוורים? סליחה על השאלה אבל לא יודעת מה מתאים...תני איזה דוגמא ואולי אצליח לארגן משהו...
J jole New member 3/12/04 #5 זהו שאין לי ממש רשימה.... אני מניחה שכל דבר חדש שיכול להית מתנה של בינגו. דיסקים, קלטות, אולי ווקמן וכאלה (לקחת בחשבון שאלה אנשים עיוורים או לקויי ראייה. אני מנסה לחשוב מה יש מתנות בערבי בינגו ? לא יודעת אף פעם לא השתתפתי בכזה
זהו שאין לי ממש רשימה.... אני מניחה שכל דבר חדש שיכול להית מתנה של בינגו. דיסקים, קלטות, אולי ווקמן וכאלה (לקחת בחשבון שאלה אנשים עיוורים או לקויי ראייה. אני מנסה לחשוב מה יש מתנות בערבי בינגו ? לא יודעת אף פעם לא השתתפתי בכזה
מ מיכליתשלהצאט New member 3/12/04 #6 אולי אפשר לארגן את פורום מוזיקה לצורך הענין? בהנחה כמובן שיש פורום כזה. אם יהיה לי משהו, אשמח להעביר אליך.
אולי אפשר לארגן את פורום מוזיקה לצורך הענין? בהנחה כמובן שיש פורום כזה. אם יהיה לי משהו, אשמח להעביר אליך.
J jole New member 3/12/04 #7 אחלה תודה! ואני חייבת לך גליל של מדבקות. אחרי שאולי ואולי נסעה ראיתי שכל הגליל שהכנתי עבורך נשאר פה. אז אני אשלח לך במשלוחה הבא.
אחלה תודה! ואני חייבת לך גליל של מדבקות. אחרי שאולי ואולי נסעה ראיתי שכל הגליל שהכנתי עבורך נשאר פה. אז אני אשלח לך במשלוחה הבא.
מ מיכליתשלהצאט New member 5/12/04 #11 jole אני זקוקה די בדחיפות למדבקות, שכן השקיות הן כהות ושום טוש לא מתאים להן. ויש לי משלוח גדול, חייבת שהכל יהיה מסודר. אשמח אם תשלחי אם אולי ואולי, מדבקות. תודה יקירתי.
jole אני זקוקה די בדחיפות למדבקות, שכן השקיות הן כהות ושום טוש לא מתאים להן. ויש לי משלוח גדול, חייבת שהכל יהיה מסודר. אשמח אם תשלחי אם אולי ואולי, מדבקות. תודה יקירתי.