פונולוגיה

yaeliku

New member
פונולוגיה

שלום לכולם. בהיותי סטודנטית מיואשת לבלשנות, הייתי רוצה לברר אם למישהו ב-מ-ק-ר-ה יש מושג היכן אוכל למצוא חומר/סיכומים בפונולוגיה (מתחילים). תודה מראש יעל

danbros

New member
התמסירים מסכמים בד"כ את החומר

באופן לא רע בכלל [אני מתכוונת לתמסירים של אותי], והם מספיקים למבחן [אלא אם כן משהו השתנה משנה שעברה].

yaeliku

New member
תודה לdanbros

תודה דן, אני מודעת לעובדה שהתמסירים של אותי מסכמים את החומר, אך משום מה הם לא ממש עוזרים לי להבין את החומר.
לכן רציתי לדעת אם קיים מקור אחר בעולם להבנת פונולוגיה. אני באמת מתקשה בקורס הזה וקרובה מאוד להרים ידיים. אבל תודה בכל אופן. זה פורום מעשיר מאוד. אשאר צמודה.

danbros

New member
לא להרים ידיים!!../images/Emo24.gif

אם התמסירים לא מובנים לך את יכולה לפנות למתרגל שלך ולבקש עזרה (אם זה בנושא ספציפי), אחרי הכל בשביל זה הם שם, לא? אולי יש מעט חומר בעברית שמסביר - זכורה לי סדרת ספרים בדיונון שאחד מהם עוסק בפונטיקה ועזר לי בשנה ראשונה בסמסטר א'. אולי יש שם גם כרך שעוסק בפונולוגיה.. שווה לבדוק. יש נושא מסויים שבו את מתקשה? אגב, המבחן, באופן מפתיע, היה הוגן ולא קשה. המטלות הרבה הרבה יותר מסובכות ורמת הקושי שלהן הרבה יותר גבוהה מזו שבמבחן. אם תעברי על כל התמסירים והמטלות (אפשר להביא אותן למבחן, לא?), ותביני את הטעויות שעשית ואת עיקר הדברים, אין סיבה שלא תצליחי במבחן. בהצלחה דנ

yifatushc

New member
יש לי תחושה שאת בקורס שלי... ../images/Emo6.gif

לעזרה פונולוגית, תמסירים או כל דבר, פני אלי במסר. אעזור בשמחה. יפעת

yaeliku

New member
ליפעת

את אכן איתי בקורס. הייתי שמחה לפנות אליך עם בעייה ספציפית. פשוט יש כל כך הרבה בעיות שקודם אצטרך לרכז אותן איכשהו. אני בהחלט אפנה לבקש עזרה לקראת המבחן תודה לך

למעלה