פונט סליידרס... שמצאתי באינטרנט
C Charmed 4ever. New member 3/8/03 #2 לי, כבר יש את הפונט, אבל מגיע לך תודה רבה! אשים את הכתובת להורדה בטאגליינס. |מיוחדת|
ע עידו זלצברג New member 3/8/03 #3 נ"ש... לא תוכנן מפגש להיום? בסוף אין לי תור לנוירולוגית אבל אני הולך לעזריאלי אחה"צ...
C Charmed 4ever. New member 3/8/03 #4 הוא קצת נשכח ../images/Emo54.gif|מיוחדת| בעיקר מאחר ולא היו שרשורים בנוגע לזה לאחרונה. צריך לארגן מפגש. אני הייתי מציעה את סוף החופש הגדול והתקופה הסובבת אותו.
הוא קצת נשכח ../images/Emo54.gif|מיוחדת| בעיקר מאחר ולא היו שרשורים בנוגע לזה לאחרונה. צריך לארגן מפגש. אני הייתי מציעה את סוף החופש הגדול והתקופה הסובבת אותו.
K King Of Kromags New member 4/8/03 #5 ../images/Emo41.gifאם כבר מפגש...../images/Emo103.gif מה דעתכם לעשות מפגש בעזריאלי? בצהריים/אחר הצהריים. פשוט בבוקר יש לי שם מפגש של פורום בנות גילמור ואז זה יחסוך לי 50 שקל על רכבת. מה דעתכם?
../images/Emo41.gifאם כבר מפגש...../images/Emo103.gif מה דעתכם לעשות מפגש בעזריאלי? בצהריים/אחר הצהריים. פשוט בבוקר יש לי שם מפגש של פורום בנות גילמור ואז זה יחסוך לי 50 שקל על רכבת. מה דעתכם?