פונט עברי בפוטושופ 7

oferbar

New member
פונט עברי בפוטושופ 7

שאלה שבטח נשאלה כאן אבל למנוע החיפוש "המשופר" של תפוז קשה להתמודד עם זה, אז... איך גורמים לפונט עברי להופיע בפוטושופ 7? בחרתי מספר פונטים: דויד, נרקיסים, אבל התוצאה דומה, לא מופיע כלום (יענו שקוף לחלוטין) המטרה היא לייצר תמונה עם מספר שכבות שתשמש אחר כך ב Encore DVD למישהו יש מושג? תודה רבה

"לקנות" פוטושופ 7 ME.

ME = MIDLE EAST זאת אומרת שהוא תומך בשפות שנכתבות מימין לשמאל, אבל אתה יכול לכתוב הפוך אני הצלחתי על אהרוני

oferbar

New member
אפשרות אחת

תודה על התשובה. 1. האם ידוע לך מי מוכר בארץ Photoshop ME? 2. אין לי בעיה להקיש את הטקסט הפוך או אפילו להשתמש בתוכנה כמו Text Mirror , הבעיה שהטקסט לא מופיע כלל (שקוף לחלוטין). באיזה פונט השתמשת? דרך אגב, אני על XP PRO באנגלית, אבל התמיכה בעברית הוספה דרך Regional Settings וגם אנייכול להכניס טקסט עברי ב Premier 6.5 למשל. תודה על העזרה

לא ידוע לי, אני לא בדיוק קניתי ../images/Emo3.gif

מוזר שימי לב שהCAPS LOCK לא דולק(המנורה האמצעית לרוב במקלדת) ושימי לב שאת בפונט אהרוני ובמצב עברי במקלדת

oferbar

New member
כן תארתי לעצמי ../images/Emo13.gif

א. תודה ב. זה "שים" ולא "שימי" ג. CAPS LOCK אצלי תמיד כבוי ד. אני אבדוק עם פונט אהרוני

oferbar

New member
צר לי

זה לא עובד (בגירסה האנגלית) עם אף פונט עברי, גם לא אהרוני. פשוט מסרב פקודה! אנסה עם ME תודה רבה

למעלה