פוניבז` (לא להתרגז, עידכון קצר...)

פוניבז` (לא להתרגז, עידכון קצר...)

אתמול התעקש ה` לייבוביץ לחדור לבית המדרש לתפילת מנחה. כשהוא מוקף בטבעת של כעשרים מאפיונרים שכירי חרב ובראשם א. גרטנר הידוע לשמצה, הוא ביצע את המעשה, לקול שאגות "פושע, פושע" מפי עשרות בחורים שנכחו במקום כדי למחות.

הערשי

New member
מי זה גרטנר הזה ?

פעם היה איזה אחד, אני לא זוכר את השם שלו, שהוא היה מטורף על ליבוביץ, הוא גר בחו"ל.. אולי זה גרטנר ?

גרטנר זה הבריון שהנהלת ישיבת פוניבז

הכניסה לפני כמה שנים לשירותיה. ממטורפי `אתרא קדישא`, רווק זקן עד לא מזמן שלכלך את ידיו בשפיר ושליא של כל דבר רע שקרה בישיבה בשנים האחרונות.

הערשי

New member
אני זוכר שהיה איזה אחד שגר בחו"ל

שממנו כולם פחדו.. אולי קראו לו בידרמן ?

שמעלקא בידרמן הוא דווקא אדם חביב

לא זכור לי שמאן דהוא פחד ממנו. אמנם ישי ויינר ש"ט ניסה לשוות לו ב`יום השישי` תדמית של דמון מפלצתי אבל זה לא תפס.

בנו של האדמו"ר ר` אלתר מלעלוב זצ"ל

אני זוכר את הפארשפיל שלו ‎)‎הוא התחתן בלונדון) הרב שמואל מרקוביץ הגיע ור` אלתר זצ"ל רצה לרקוד איתו אבל בתנאי שהוא ילבש גארטל, ואכן ראש הישיבה הליטאי הלביש גארטל.

עברו, חבוב, עברו הימים האלה...

פעם הוא אכן היה מטיל אימה בעצם נוכחותו וזה בלבד היה סוד כוחו. כיום, ש`מוראה של מלכות` נכנסה לתמונה, ואחרי שהוא כבר `ישב`, אין בו מאום. לא פעם ולא פעמיים הוא נחבט ע"י קבוצות בחורים כאילו היה אחרון הקבצנים.

אל תקצין.

עדיין כוחו רב. ולו רק מהסיבה שלו אין מה להפסיד ולך יש. אתה לא תעשה משהו שיגרור אחריו בזיונות, מה שלא ממש לא מפריע.

בחייאת מתרכז

תרצה להזיק ברחבי הישיבה איפשהו תוך לקיחת סיכון שתוך שעות בני משפחתך יקבלו איום שסרטון/תמונות ההתפרעות שלך יופץ לכל מאן דבעי?

הערשי

New member
אגב הרגע דיברתי עם חבר שלומד שם

הוא טוען שליבוביץ הגיע בלי שום מאבטחים..

תמי29

New member
מי ששולח ילד לפוניז' בשנים אלו,

חייב לקחת בחשבון דבר כזה ל"ע. ואל לו להלין. אני לא מבינה את הבחור, מילא לא רוצה כ"כ להיות שקוע רק בלימוד. אבל מה עם שידוכים למען ה'? בית משפט?? בחור??? לאן השכל יכול לברוח ממחלוקת...

למעלה