פונקציות קבועות

havlaz

New member
פונקציות קבועות

יש לי ספרייה ראשית תחת עבודת הגמר, IncFiles בה נמצאים קבצים המכילים פונקציות המשמשות אותי בתוך הספרייה הראשית, לשם הצגת הכתבות, הגדרות, הורדות שורה, שינוי תווים וכו'.. בAdmin אני גם משתמש בפונקציות האלה, בהגדרות נוספות ובפונציות נוספות. (אף אחד מהפונקציות הנ"ל לא בשימוש בראשי, אך חלק מהפונקציות בראשי כן נכללות בADMIN). כיצד כדאי לעבוד עם הכל? לעבוד עם תיקיית IncFiles אחת, שבה יהיו כל הפונקציות וכל ההגדרות, ומהאדמין אני אשלוף משם, או תיקייה אחת כזאת לספרייה הראשית, ואחת לאדמין עם כל התוספות שלה?

חוצפאי

New member
הפתרון האולטימטיבי.

עומדים על כסא גבוה גבוה, וצועקים חזק חזק "אלעדדדדדדדדדדדדדדדדד
יובההההההההההההההה
ענבללללללללללללללללל
". תמיד עובד.

havlaz

New member
אז זהו

שענבל משתזפת בים יובל שוב קורא ספרים באנגלית ואלעד מסתובב בחוסר מעש ברחובות העיר הגדולה, וסופר שניות לצאת השבת

havlaz

New member
../images/Emo24.gif

אין לי זמן לכלום בזמן האחרון
אוי.. איך אני מחכה ל1.1.. יגמר כל הלחץ.. גם עבודת גמר, גם מידעון, וגם עוד מלא דברים...

yuval k

New member
דווקא קראתי סתם מאמרים באנגלית ../images/Emo3.gif

שבת נחמדה היתה דווקא

תיקיה אחת

בתוכה כמה קבצים מחולקים לפי נושאים, ובכל אחד מהם הפונק' הרלוונטיות. מכלילים קובץ רק כשצריכים אחת מהפונק' שלו. ואגב - קיבלת את המייל שלי? שלחתי אותו מ-5 חשבונות שונים וכל פעם קיבלתי שגיאה

havlaz

New member
מזאת אומרת?

העתקתי את השיטה בה יצרת את האינקלודים בdating (גנב
) הפונקציות מחולקת לFSO, String, DB.. אז להוסיף לקובץ הstring את פונקציות האדמין, או ליצור string_admin ולהשתמש בו? וכן, קיבלתי את המייל, ושלחתי לך תגובה, תודה

תלוי למה אתה קורא "string_admin"

strings יכיל פונק' של מחרוזות נטו. בלי פונק' גישה לדיבי, בלי לוגיקה. פשוט פונק' מחרוזות. אם לזה אתה מתכוון ב-string_admin, אז כן, פשוט להוסיף את הפונק', אין צורך בקובץ נוסף. אם אתה מתכוון לפונק' שמכילות לוגיקה של אדמין - אז קובץ חדש.

havlaz

New member
לא, הכל string

למשל הפונקציות שאני משתמש בהם באתר עצמו, הם הורדת שורות. פונקציה באדמין למשל, היא קבלת טקסט והחלפת כל ה |כחול| לקוד, וההפך - בהם לא משתמשים באתר, אלה באדמין האם יש להכניס אותם תחת קובץ string כללי, או לחלק לאדמין ואתר רגיל? (כך שלמשל או שקובץ האדמין אוטומטי יקרא לרגיל בתוכו, או שבדפי האדמין אני אקרא לשניהם...)

אגב, לגבי dating ../images/Emo6.gif

אתה לא היחיד. ביום ראשון שעבר ראיינתי כמה מתכנתים לעבודה מסויימת, ואחד מהם הביא איתו דיסק עם "פרוייקט" שהוא עשה... מבנה התיקיות, שמות הקבצים, שמות השדות בבסיס הנתונים - כולם היו העתק של דייטינג
רק העיצוב היה שונה...

havlaz

New member
הוא התקבל? ../images/Emo3.gif

וממתי את מראיינת מתכנתים??? פתחת חברה ענק עם משרדים של חצי מיליון דולר וברגע שאת עושה אפצ'י בדיוק נכנס עוד מיליון לחשבון החברה????

שניה, אני אעשה אפצ'י ונבדוק ../images/Emo3.gif

תאמין לי שהייתי בכיף מוותרת על התענוג של הראיונות
אבל אין בחברה הזו אף אחד שמבין, והם צריכים מתכנת שישב אצלם...

למעלה