פונקציית otg ב - 320h

udi66

New member
פונקציית otg ב - 320h

שלום לפורום הנכבד. האם מישהו יכול להגיד לי איזה מצלמות דיגיטליות תומכות בפונקציית ה : usb otg במכשיר ה - 320h ? והאם ברמת העיקרון הפו' הזו יכולה לעבוד עם מכשירים נוספים חוץ ממצלמות ? (לדוגמא..נגנים אחרים) ? ושאלה אחרונה - ניסיתי לדפדף בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה חותכת - האם האייפוד פוטו דור 4 משמש ככונן נייד (דיסק און קי) בכל מחשב או שהוא זקוק לדרייברים שלו ולאייטיונס ? ניסיתי לבדוק את שתי השאלות הראשונות מול האתר הרישמי של iriver ויש שם מענה אוטומטי שלא ממש נותן תשובות. אם אתם לא יודעים בדיוק איזה מצלמות תומכות...האם מישהו מכיר איזשהי מצלמה ספציפית שתומכת. תודה !

gt-master

New member
הסבר>>

כעיקרון ה H320 כולל דריבר אוניברסלי למה שנקרא USB MASS STORAG או בקיצור UMS. בדומה למה שיש בXP ולכן כל התקן USB שהXP מזהה ככונן ללא דריברים נוספים,יעבוד טוב גם ב H320. לכן מצלמה שצריכה דריבר מיוחד למחשב (כמו הקנון A70 למשל)לא תזוהה לא בXP ולא באיריבר. הפתרון שלי זה לקנות קורא כרטיסים פשוט שבד"כ לא דורש דריבר ולכן גם מזוהה ככונן חיצוני,ולהעביר את כרטיס הזכרון ממצלמה שלא נתמכת ישירות לקורא ול USB 2 GO של הH320. אני למשל מעביר שירים מהH320 לקריאטיב MUVO שלי ללא המחשב.

אייפוד פוטו דור רביעי?!../images/Emo122.gif

הוא לא זקוק לדרייברים בשביל לעבוד כDOK... ואין כזה דבר דור רביעי פוטו החדשים זה קולור...

matke

New member
וואו זה ממש מעט.

מוזר... אבל עדיין זה טוב כדי להעביאר שירים וקבצים מדיסק און קי...

udi66

New member
האם יש דרך לעקוף את המגבלות הטכניות

האם יש דרך לעקוף את המגבלות הטכניות המפורטות באתר של ארקדיה לגבי פו' ה - usb otg ? (המגבלות הן : יכולת העברה רק מכרטיסי זיכרון של 32 mb, ויכולת העברה ממספר מצומצם מאוד של מצלמות).

כן

לגבי ה32 מגה אתה בטוח לגבי זה כי לא נראה לי שזה רק 32.. ולגבי מצללמות לא נתמכות אפשר לקנות קורא כ. זכרון..

יאיר B

New member
הכי פשוט:

קנה קורא כרטיסי זיכרון (שמתאים לכרטיס שיש לך במצלמה). קורא פשוט כזה עולה כ-100 ש"ח. הוא יתחבר בלי בעיה לנגן. הכי פשוט ותמיד עובד, בלי קשר לסוג המצלמה.

udi66

New member
לא תהיה בעיה עם כרטיסים של 256 ?

או 512 ? כי בשרשור מהאתר של ארקדיה רשום שה - iriver מסוגל לקרוא אך ורק 32 מגה. וזה משנה באיזה כרטיס מדובר (cf,sd) וכו' ? ואגב, סתם בשביל הידע הכללי...אין אף מכשיר חוץ מה - 320 שמסוגל לקרוא ישירות מקורא כרטיסים ?

יאיר B

New member
אפשר לקנות לאיפוד קורא כרטיסים

שיעשה את אותו הדבר. לגבי הקיבולת של הכרטיס: אני ממש לא יודע. זה נראה לי תמוה העניין עם ה-32MB. אני יודע שאפשר לחבר לו DOK שמכיל הרבה יותר והוא עובד איתו. אני מניח שגם עם קורא זה אותו דבר (אולי ההגבלה היא לחיבור של המצלמה עצמה?) אם מישהו יודע אחרת אשמח אם יתקן אותי
בנוסע לסוג הכרטיס: זה תלוי בסוג הכרטיס שיש לך במצלמה. אבל כיום יש קוראי כרטיסים שקוראים את כל סוגי הכרטיסים שיש. אז זו לא בעיה.

למעלה