פוסטמודרניסטים עושים חרם?

סקאביאס

New member
פוסטמודרניסטים עושים חרם?

העיתון "ידיעות אחרונות" סירב לפרסם מודעה מטעם ועדי העובדים של הבנקים בישראל, התוקפת את החלטת בנק הפועלים לפטר 900 מעובדיו. רמות הגועל והבחילה שעולות בי.... חרם על ידיעות?

neoM

New member
תראה

החרמתי את "מעריב" בגלל "בעלהבית שלו". ידיעות זה באחריות שותפתי לחיים, והיא לא פומו..... אז לא אקרא אותו בשבת, מבטיח

אמק

New member
הקונטרה לעירית לינור מה?

לא שאני קורא נאמן של ידיעות אבל תמהני איך הפומו בכלל מתישב עם קריאה לסולידריות,הרי עניין הסולידריות עצמו הוא מודרנסטי מעיקרו. אפרופו "זורק את עובדיו לרחוב" ,לא שאני בעד זריקות מהסוג הזה ,אבל נדמה לי שהזריקה הזאת די מרופדת...

סקאביאס

New member
גם אני תמהה, לכן שאלתי.

בכל מקרה החרם יכול להיות אישי לגמרי, רק כי עיצבנו אותך, ולא כסולידריות עם הנדפקים. אגב, הזריקה מרופדת? אתה יכול להרחיב על זה?

nooriko

New member
לא הבנתי

על מה בעצם מדברים? על - האם להחרים את ידיעות? האם יש אי צדק ועוולות בעולם? האם להזרק מבנק הפועלים יותר נחמד מאשר להזרק ממפעל כותנה? האם זה רע להזרק ממקום העבודה אחרי עשרים שנות עבדות? האם מדובר ביציאה מעבדות לחירות? או שמדובר בכניסה לעבדות העניוּת? האם אפשר בכלל לעשות חרם על ידיעות? מה שלום נוני מוזס המליונר? איך זה קשור לעירית לינור? האם חרם זו פעולה שיש בה בכלל תועלת? האם חרם הוא עניין אישי? האם האם האם--אמרו לך פעם... דייי

nooriko

New member
ומה בשם אלוהים גורם לבנאדם

לבחור בכינוי סקאביאס? נמצא שם בצהוב בסמוך לארנבונים! וזהו! לילה טוב לכם!!!! ולא! אני לא צועקת!!!!! בכלל לא!!!!!!!!!

nooriko

New member
סתם נראה לי ש

סקאביאס זה שם מגרד. אבל אני מתנצלת אם חלילה פגעתי במישהו. לא התכוונתי ממש לא. מצבי רוח, זה מזג האויר וזה מצב האני שילי ותודה על הסבלנות! על באמת ואיפה נוסעת!?

סקאביאס

New member
נראה לי

שכל אחד מדבר על מה שהוא רוצה. זה הרעיון. אההה, ומי שלא רוצה לא חייב לדבר. אני אוהב את השם סקאביאס.

אלי 00

New member
כשאני הולך ברחוב, אני נוהג להציץ

בכותרות של ידיעות אחרונות. אם אחדל מכך, תראה בזה החרמה? אבל אני בהחלט חש לא נוח מהשנאה לשובתים הנהוגה בציבוריות שלנו.

סקאביאס

New member
להיפך

אם הרעיון הוא פגיעה כלכלית בידיעות אז ההצצה בכותרות תוך כדי הליכה ברחוב (איך אתה מספיק?) אפילו טובה יותר מחרם (במונחים מסויימים), כי היא קצת כמו גניבה (למרות שהכותרות מיועדות לפתות אנשים שקוראים תוך כדי הליכה). אם לא תתפתה לקנות בעקבות הכותרות, ואם תזכור מי האנשים שפרסמו את הכותרות, הקריאה תוך כדי הליכה אף טובה יותר. ליד המכולת שלי יש בכל יום ערמות של עיתוני אתמול שלא נקנו- גם שימוש בהם טוב מחרם. אפשר גם למעט או להמנע מכניסות ל-YNET, כדי לפגוע כלכלית. האמת היא שמדהים אותי שההחלטה של ידיעות עוררה כ"כ מעט תגובה ציבורית- אבל כנראה שאני תמים. חרם כלכלי של חמש וחצי האנשים בפורום זה לא ממש יזיז לידיעות. לכן מה שנשאר הוא ההרגשה שלך- למשל, אפשר להפסיק באופן אישי לקנות ידיעות כי אתה מרגיש שהם חלאות. כמו למשל אדם צימחוני שלא חושב שהצמחונות שלא תערער את כל המערך הכלכלי של תעשיית הבשר ובכך תגרום להפסקת הפגיעה בחיות, אלא פשוט לא רוצה להיות חלק ממערך זה, ולא מרגיש נוח שהוא חלק מהפגיעה בבע"ח.

nooriko

New member
אני כבר מזמן מזמן מחרימה את ידיעות

כי אני לא קוראת את העיתון הזה. הכותרות האלה עם כל הצבעים החזקים האלה בגדלים ענקיי בלתי נסבלים וכל הצעקות. למי יש כוח לכל הרעש הזה. גם מעריב של הפושע הזה לא משהו לדעתי. אבל אבאשלי מנוי עליו אז יוצא לי לעיין לפעמים. קראתי את "תשובתו" של איר לפיד לכל הרכלנים. היה בסדר. אין לו חוש הומור. הוא לוקח את עצמו נורא ברצינות ומשחק אותה יעני קליל וזה ממש מייאש אותי לקרוא אנשים שנורא כבדים על עצמם. זוועה ויש רק עוד עיתון אחד עכשיו נראה איך זה ישפיע על נוני מוזס. חחח.. וחוץ מזה, נהגי המוניות שדיברתי איתם - ואני נוסעת קבוע במוניות - מזדהים עם כל השביתות והמובטלים. לכל אורך הדרך גם בזמן שביתת הזבל הם היו בעד השובתים ולא פיספסו את הפואנטה והניצול. מה שאומר שהכל דופק כמו שצריך. פרולטריון מזהה פרולטריון ויש סולידריות. הבעיה היא - שהפרולטריון הזה יהיה מאוד סולידרי ומגובש ויצביע ליכוד.

למעלה