פוסטרים של האוס בארץ

so be it

New member
פוסטרים של האוס בארץ

היי קודם כל סחטיין על הפורום, פעם ראשונה שלי פה ואני מעריצה די מכורה אני מחפשת מתנה לחבר וכמובן פוסטר של האוס תהיה מתנה מושלמת האם מישהו נתקל בארץ יש את החנות הזו בסינמה סיטי רמת השרון, שיש בה טריליון פוסטרים, מישהו יודע איך קוראים לה במקרה? אני מתארת לעצמי שזה לא קשה להזמין מחול, הבעיה שאין לי כרטיס אשראי בין לאומי /= תודה ומגניב שיש פורום חיי ובועט של האוס בארץ אגב, מה אתם אומרים למצוא איזה פאב עם מסך ענק ולראות ביחד עם ארהב את הפרק הראשון בסדרה צריך לחגוג את המאורע איכשהו והחברים שלי לא מכורים מספיק...

Netto

New member
שלום:)

בקשר למתנה לחבר, פוסטר של האוס. אם הוא מעריץ מאוד את הסדרה. זאת באמת תהיה מתנה מושלמת:) לא נתקלתי בפוסטרים של האוס בארץ. נכון, יש את החנות פוסטרים בסינמה סיטי רמת השרון, שיש בה פוסטרים, את השם אינני יודע. (אם יש לחנות בכלל שם). אבל, אני לא חושב שיש שם פוסטר של האוס. לפחות אני חיפשתי ולא מצאתי שם. אם כבר להזמין מחו"ל.. דור.

את יכולה ללכת לבית דפוס או חנות צילום ולהכין

לבד במקום לחפש.. ואת יכולה לעצב את התמונה.. עם ברכה\הקדש.. פשוט תביאי להם תמונה ותבקשי את הגודל לפי התקציב :)

S H I F T Y

New member
אממ.. יכול להיות שבתומר?

זה די ניחוש, כי הפעם האחרונה שהייתי בחנות הייתה לפני שנה או יותר, אבל אולי כן? יש להם לא מעט פוסטרים, ולפעמים אפילו מציאות. מצאתי שם את המספריים של אדוארד
אם כי זה לא הכי מפתיע כי זו חנות "פריקית". מקסימום, כדי לא לנסוע לחינם, אפשר להרים טלפון ולשאול - "תומר", דיזינגוף סנטר, ת"א. http://www.tomerposters.co.il/

למעלה