פוסטרים של מישל קישקה?

תומר שי

New member
פוסטרים של מישל קישקה?

מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ פוסטרים שצייר האומן מישל קישקה? לא מצאתי עד כה בשום מקום.

אני כרגע לא ליד המחשב שלי

כדי לתת לך לינקים, אבל עולים לי כמה רעיונות בראש: א. נסה למצוא אולי בקישור כלשהוא באתר אסיפ"א ישראל ASIFA.NET/ISRAEL, ב. נסה לשלוח למישל תגובות דרך המייל באתר של "שינוי" בכתובת WWW.SHINUI.ORG.IL. ג. בטיאתרון חולון נוהגים להציג עבודות של כל מיני קריקטוריסטים וקישקה ביניהם. אולי שם יש תשובות בטלפון - 5037781/82-03. ד. אולי בכתובת המייל של "איגוד הקריקטוריסטים הישראלים" (שזה בעצם המייל של ניסים חזקיהו) תהיה תשובה. [email protected] נסה... מקווה שעזרתי. ובהצלחה. עופר.

תומר שי

New member
תודה לך ../images/Emo13.gif

רק שאלה אחת: מה הקשר של קישקה למפלגת שינוי? חפשתי שם ולא מצאתי.

*GormE*

New member
אני זוכרת שהייתי בת 6 אולי

ואמא שלי לקחה אותי לתערוכה שהציג ביד לבנים ברעננה ואני עד היום מודה לה על החינוך החינוך המגניב שהעניקה לי אפילו רשמתי לו בספר המבקרים שהוא צריך לצייר דברים קצת פחות לא יפים וציירתי לו איזה פוני, שידע שהוא לא היחיד שיודע לצייר.. מעניין איפה הציורים מהתערוכה הזו כיום

תומר שי

New member
אצלי גם גם מילדות

גדלתי על מיסטר טי שלו ואהבתי את הפוסטרים המלאים בדמויות ואירועים שהוא צייר. למשל פוסטר ענק של ניו יורק ואפילו של ת"א בימים שהמזרקה בדיזגוף היתה מוקד עליה לרגל. הייתי רוצה לרכוש כמה פוסטרים כאלה שלו.

ailag

New member
מה שיפה

זה שאת כותבת הודעה כזו נוסטלגית ותמימה .. ואז יש את החתימה שלך

למעלה