פוסטרים!

Major Thom

New member
פוסטרים! ../images/Emo9.gif

בדיוק חזרתי מסיבוב תל-אביב הבערך חודשי שלי, אחד שכולל כל מני אלנבי והאוזן והרבה סנטר.. בכל אופן, גיליתי - למרבה שמחתי - שתומר בסנטר חידשו את מלאי הפוסטרים שלהם, וכחלק מהחידוש הזה יש להם 5 (אכן!) פוסטרים של רדיוהד! יש להם שם.. אחד של אוקיי, אחד של קיד איי, אחד של אמנסיאק (לא בדיוק הבנתי מה מצולם שם אבל לא נורא) אחד עם טלוויזיות (כמו בתמונה) ועוד אחד, שכתובים עליו דברים
בכל אופן, אם עוד לא יצא לכם וחשקה נפשכם בפוסטר אתם יכולים לבדוק את זה. המחירים שם 45-50 לפוסטר. קצת יקר, אבל יותר זול מ-w.a.s.t.e
תהנו
smiths / bigmouth strikes again

New member
אחחח, היו זמנים....

פעם כשנהגתי גם אני, יחד עם חבר, את הסיבוב החודשי (שלפעמים היה שבועי ויותר) בת"א...אבל איפה אני היום..כבר קשיש לכל ההתרוצצויות האלו (מה גם שברוב המקרים לא מוצאים כלום. לפחות לא משהו בעל ערך אמיתי)...טוב, מספיק עם הזכרונות המעובשים שלי. בכל אופן, גם אני לא מזמן, ממש "במקרה" עברתי בתומר ומצאתי לתדהמתי (הענקית. מאוד.) פוסטר של המניקס שכמובן מיד, בלי לחשוב פעמיים רכשתי אותו. אממ..זהו בעצם ילדודס..מוסר ההשכל פה הוא פשוט ביותר: תנעלו נעלי ספורט!!! זה כדאי (מרגיש בערוץ הקניות) !

hospital_food

New member
אפרופו פוסטרים

משהו קנה את הפוסטרים בהופעה שלהם בישראל? זה שהם מסתכלים על השלג וכתוב למטה באנגלית משהו בסגנון:" אני רוצה לכתוב סיפור יפהיפה על האהבה"

TheHead

New member
אני קניתי!

אני חושב שזה היה רק 10 ש"ח, בהופעה באמפיתיאטרון. וואו, עכשיו כשאני חושב על זה, עם כל הקטע של ה"Roman Empire", בטח התרגשו להופיע שם :) בכל אופן, הציור ומה שכתוב למטה הם עבודות של סטנלי דונווד, האיש שיחד עם טום עושה את הארט. לציור קוראים Glaciers ולסיפור (שלא מובא שם במלואו) קוראים Beautiful Story About ואתה יכול למצוא אותו באתר של דונווד, שתמיד תמיד תמיד תמיד כיף לבקר שם (ה-Tedious Question מומלץ. ויותר מפעם אחת).

New member
גם אני קניתי

אמנם סתם פוסטר, אבל 10 שקל! מה, לא נקנה?!

Major Thom

New member
רק אני לא הייתי שם? ../images/Emo10.gif

בזמן ההופעה ידעתי שיש רדיוהד רק בגלל קריפ וקארמה פוליס. עצוב.
alice in chains / rooster (בערך. מנסה ללמוד לנגן את הבס שלו.)

polyethylene

New member
אצלי יש פוסטרים מגולגלים... ../images/Emo108.gif

עד לפני שנה בערך, כל פיסת קיר לבנה הייתה מכוסה בפוסטרים. יש לי יותר מ 10 פוסטרים של radiohead וכולם היו תלויים, כמה פוסטרים עוד אי שם מתחילת הדרך, כשהארון של ג´וני הכיל רק את החולצה הכחולה המזעזעת עם הכוכבים (מצלצל מוכר למישהו?). אבל זהו, לפני שנה הורדתי את הכל, וזה שמור היטב בארון, עם הרגשה מוזרה שעוד יבוא שוב היום ואני אתלה חלק מהם בחזרה...

In Limbo

New member
התסרוקות של ת´ום

כל התסרוקות האלה שלו הורגות אותי....
זה כל כך מכוער... הבלונדיני, הג´ינג´י (שהיה קצת חמוד) שישאר כמו שעכשיו - הכי נורמלי רעות.

Major Thom

New member
למה..?

אז נכון, שיער ת´ום סטייל stop wispering די מזעזע, אבל השאר היה דוקא נחמד
.. *מחפשת תירוצים לשים תמונות*

root

New member
לת´ום היו ועדיין יש אחלה תסרוקות...

והתמונה ששמת - עם השיער האדום - היה אחלה.. .בקריפ עם הצהוב הארוך - גם יפה... נו, אולי אני משוחדת?...

Major Thom

New member
כולנו משוחדים ../images/Emo13.gif

אני אוהבת גם את הסגנון הזה (עוד תמונה..). בהופעה של My iron lung (או שזה היה קליפ סטייל קריפ..?) הוא נורא נהנה מהקטע של "אני רוקיסט! יש לי שיער!". משעשע ביותר.
weezer / glorious day (מתחילה למצות את האלבום..)

TheHead

New member
עזבו אתכם שטויות, שימו MPIE

התסרוקות הכי טובות של תום מתועדות בוידאו אפילו: שיער קצוץ, מגולח עד בינוני, בתקופת ה-OK Computer (אני זוכר שגם בהופעה בארץ הוא נראה טוב). Meeting People Is Easy (and so is having a good haircut!) ולפיל התסרוקת הכי יפה ושימותו הקנאים ;)

Major Thom

New member
לא נכון!

לג´וני! לג´וני! וגם לאד יש פוני נחמד.. אני אוהבת את השיער של רדיוהד

למעלה