פוסטר לחדר בסגנון Kid A

avki

New member
פוסטר לחדר בסגנון Kid A

אז ככה, החלטתי אתמול שאני חייב לעשות לעצמי פוסטר בסגנון בורגני מהציורים של KID A, משהו גדול, שיתפוס צומת לב בחדר, ויהיה גם לא מעט פרובוקטבי ו'צועק, אבל עדיין יהיה נעים לעיין, ולא משהו מוגזם שתופס את כל החלל ומרחב הראיה. התחלתי לעבוד על הפוסטר הזה בערך בשעה 1 בלילה, וסיימתי עכשיו (בערך 5 וחצי בבוקר
). אני הולך להביא את הקובץ (המקורי, באיכות גבוהה מאד - 55 מגה בייט) לבית דפוס, ואז אתלה אותו בחדר. הפוסטר המקורי במידות 2 מטר על 1.2. לי נראה שיצא יפה, אם כי קצת חסר. בכל אופן, משהו שבהחלט שווה לתלות על קיר בחדר. מה אתם אומרים? ד"א מי שרוצה לראות גרסה ברמה יותר גבוה שיצור איתי קשר במסרים.

ממש יפה...אחלה פוסטר

גם אני רוצה, למרות שבדיוק הורדתי שני פוסטרים שלהם מהקיר לטובת תליית גיטרות.... כל הכבוד

ממש ממש יפה:) ושאלה!

האם אפשר להכין כזה דבר כאילו גם פוסטר של קיד א' אבל לא עם כל הדברים האלה, פשוט עם הציור הזה של ההר בחוברת של קיד א'? ואם תוכל להכין אחד כזה, ולהסביר לי איך עושים את זה ואיך לוקחים את זה שיעשו לי , אני אודה לך מאוד:)!

המממ את זה לא ידעתי, אבל

אני לא רוצה אותו עם כל הרקע הלבן מסביב ושרשום רדיוהד למטה באדום. אני רוצה נטו רק את התמונה הזאת, אם זה אפשרי כמובן:)?

אעע איפה משיגים אחד כזה?!?!?!

אני גר בבאר שבע.. אין פה כלום! סעאמק:( אז אם יש לך מושג איפה משיגים אחד כזה , ספר לי:) תודה

האחרון שראיתי היה תלוי בחנות דסקים

ואפילו הצלחתי לשכנע את המוכרת (שהיא ידידה שלי) להביא לי אותו. הבעיה היא שעד שהורידו אותו היא כבר לא הייתה שם ואפשר לומר שנפלתי בין הכיסאות.. בכל אופן, שווה לנסות באתר של הרשמיים של הם...מצורפות כמה כתובות

למעלה