פוסטר ראשוני לתחרות - יש בו טעות בתאריך

• פותח הנושא du63
  • פורסם בתאריך

du63

New member
פוסטר ראשוני לתחרות - יש בו טעות בתאריך

ישנה טעות בתאריך מאחר והפוסטר לא גמור התאריך הוא 29 לאוגוסט בשבוע הבא נפרסם קארד של 14 קרבות בגילאים ומשקלים שונים כמו כן עדיין לא מצאנו מתחרים ל 2 ספורטאים מעולים עוזי מזרחי 71- קג רונן סימון משקל על מאמנים ראו זו כקריאת תגר יש 2 ספורטאים מעולים ללא קרב ו2 חגורות יתומות דו

muaythai

New member
כל הכבוד דודו!

המון המון בהצלחה. אגיע לראות בע"ה. בברכת שבת שלום, ארז שוקרון.

IamStalker

New member
יש לי תלמיד 67 ק"ג בוגרים

אתה מעוניין לרשום אותו לסיגנון K1? אני אשאל אותו אם הוא מעוניין בהשתתפות באיגרוף תאלנדי. שאלה: האם ישנם פרסים כספיים? כי יש לי גם משקל כבד 125 ק"ג הוא מעוניין להתחרות רק תמורת כסף ( עיניין שלו ) אבל זה המצב.

du63

New member
לתחרות

אין קטגוריה ל 67 קג . מעבר לכך התחרות היא מואיטאי מקצועני כולל מרפקים וקלינץ בדיוק ע"פ חוקי ה התאחדות WMA . לגבי המשקל על , תודה לו בשמנו , אבל גם אלופת העולם מחזיקת חגורה סינדי האוור שמגיעה לאירוע , לא מקבלת כספים . כל הארוע הוא לשם הספורט , אנחנו לא גובים כספים מהצופים , לא גובים כספים מהמתחרים ולא נגבה כספים מהמנצחים על החגורות ( בתאילנד מנצח משלם ע"מ לקבל החגורה ) ואת החגורות רכשנו מההתאחדות עצמה שאישרה השימוש בלוגו , עם תוספת אלות ישראל שתהיה שבת שלום

IamStalker

New member
זאת לא בעיה מה הכי קרוב שיש לך לבחור

ששוקל 67 ? דא; אני שמח שיש תחרויות כאלה , כל הכבוד אל תקל באופן אישי את השאלה , זו הייתה רק שאלה

למעלה