פוסטר של קולדפליי/כריס מרטין איפה אפשר לקנות/להזמין ? תודה.
ב ברררר New member 28/10/05 #2 כבר אמרנו לא? בירידה משנקין לקינג ג'ורג' , צריך ללכת קצת ויש חנות "תת קרקעית" בשם "בוטן".
M MarishA M New member 28/10/05 #3 כה וחנות בקינג ג'ורג'..ליד גן מאיר. בשם פאצ'ס... ויש גם חנות פוסטרים בתוך הסנטר.. אני חושבת ששאלו את השאלה הזאת פה לפחות 17 פעמים כבר.בעעע
כה וחנות בקינג ג'ורג'..ליד גן מאיר. בשם פאצ'ס... ויש גם חנות פוסטרים בתוך הסנטר.. אני חושבת ששאלו את השאלה הזאת פה לפחות 17 פעמים כבר.בעעע
ב ברררר New member 29/10/05 #4 ../images/Emo29.gif \ורח מעל גן מאיר ../images/Emo99.gif אני לא מצליחה להרגיש בבית דנה ברגר תעשי לי ילדיםםםםםםםםם
../images/Emo29.gif \ורח מעל גן מאיר ../images/Emo99.gif אני לא מצליחה להרגיש בבית דנה ברגר תעשי לי ילדיםםםםםםםםם
M MarishA M New member 29/10/05 #5 נצל"ששש בעיקר לרועי.. חחח אני אהיה היום באשדוד..אנחנו נוסעים לחבירם של ההורים שלי... אתה רואה אל תגיד שאף אחד לא בא לאשדוד..עובדה.
נצל"ששש בעיקר לרועי.. חחח אני אהיה היום באשדוד..אנחנו נוסעים לחבירם של ההורים שלי... אתה רואה אל תגיד שאף אחד לא בא לאשדוד..עובדה.
R Roy1232 New member 29/10/05 #6 לאיזה אזור באשדוד את נוסעת? אם זה באזור הישן אל תראי את אשדוד ככה.. האזור הדרומי ממש מטופח..
M MarishA M New member 29/10/05 #7 חח הייתי הרבה פעמים באשדוד.. כן כן מודה באשמה אמ אני חושבת שאני באזור החדש כי זה איפה שיש מלא בניינים חדשים כאלה.. ואיפה שכל הרוסים גרים..חח
חח הייתי הרבה פעמים באשדוד.. כן כן מודה באשמה אמ אני חושבת שאני באזור החדש כי זה איפה שיש מלא בניינים חדשים כאלה.. ואיפה שכל הרוסים גרים..חח
M MarishA M New member 29/10/05 #8 קיי גיליתי שאנחנו צריכים להגיע לרח' כלנית..משו גם קרוב למנחם בגין אם אתה מכיר... חחח
R Roy1232 New member 29/10/05 #9 אה זה באזור ח' בטח.. אוי אני לא אוהב את ח'... ט"ו אזור שולט טוב אבל בעצם מה אכפת לך..