פוסט אחרון ופרידה...

פוסט אחרון ופרידה...

לא כתבתי כאן מזמן, אבל אני מרגיש צורך להגיד תודה לבן ירין ניתאי ושאר הכותבים הקבועים והנאמנים שמלווים את הסדרות שלי כבר אי אילו שנים. תמיד מרגש להציץ כאן ולקרוא את התגובות האינטליגנטיות שלכם, אני מרגיש זכות גדולה לקבל סוג כזה של פידבק, כנה ומיידי ואף פעם לא סתמי ומשעמם. אז תודה. היום מסתיימת לה הסדרה, באופן סופי ומוחלט, ואני מקווה שתאהבו ותתרגשו מפרק הסיום כמוני. אני אוהב מאד את הסוף שמיכל ואני כתבנו, ומרגיש איתו שלם ומאושר. מצד שני, גם לפני פרק הסיום בשמיניה הרגשתי ככה... האי היתה סדרה כמעט בלתי אפשרית, קשה לכתיבה, לצילום, לעריכה, ומאתגרת לצפיה. התקציבים הולכים ומידלדלים וקשה לי להאמין שסדרות כאלה יעשו בישראל בעתיד, ואני מאד שמח שהיתה לי האפשרות להגשים במשך שלוש שנים פנטזיות שבדרך כלל שמורות רק לתסריטאים הוליוודים. הפער בין התקציב ותנאי ההפקה ליומרות שלנו היה תמיד גדול ומשמעותי, אבל כמוהו גם הכיף שלנו, של כל מי שנתן את נשמתו לסדרה הזו. אני מקווה ובטוח שעם הזמן יגלו את "האי" צופים חדשים, צעירים ומבוגרים שפספסו אותה עד היום. אני יוצא מהחוויה הזו מסופק, מותש, ומרגיש שלמדתי המון. נתראה בשמחות. שלכם גיורא.

כל הכבוד גיורא!

לדעתי, גם כשאין תקציב צריך להודות על כך שיש פה מוחות! הרעיון של האי היה בפירוש גאוני, ובאמת אני חושב שמגיעות לך כל המחמאות - לך ולכל מי שעשו את הסדרה למה שהיא - וכמו שאמרת - באמת ליחידה מסוגה בארץ. אני בטוח שתצליח בכל יצירה אחרת שתבוא אחרי האי (בין אם זו תהיה סדרה, ספר, אנא עארף...) ומאחל לך את כל ההצלחה שבעולם בעתיד. ראיתי את האי באדיקות מהעונה הראשונה וכל כך אהבתי, וזו בערך הסיבה היחידה שבגילי אני עוד רואה את ערוץ הילדים... המשך שבוע טוב וחיים נפלאים.

תודה גיורא על הכל ../images/Emo24.gif

עשית חתיכת עבודה עם "האי" כ"כ הרבה ספינים שממש לא ציפינו. פשוט תודה על הקסם והנאה שהבאת עם הסדרה "האי".
הייתי חייבת לסכם את "האי" במשפט אחד: All Good things come to an End מקווה לראות עוד פרויקטים שלך על המסך הקטן ואולי גם על הגדול
יש לי שאלה אתה יכול בבקשה להגיד לי מה שם הנגינה+המבצע של הקטע המצורף להודעה ?
אני מחפשת המון זמן את התשובה ואף לא נותן לי אותה.

חסוי90

New member
תבקשי בפורום זיהוי שירים

מספר-344,יוכלו לעזור לך שם יותר

ידוע ../images/Emo3.gif

אין לך מושג כמה פעמים השארתי שמה הודעה שיעזרו לי למצוא את מה שאני מחפשת כ"כ הרבה זמן. ואף אחד לא עוזר לי
יש מצב שאתה יכול לעזור לי ?

Bi Free

New member
זאת אחת המנגינות הקבועות של הסדרה

אני לא בטוח שזה לא ההפקה כתבה בעצמה

צלילוש13

New member
גיורא, כל הכבוד!

נהנתי לצפות בסדרה הזו. אהבתי מאוד וחבל לי שהיא מסתיימת אבל לכל סוף יש התחלה של משהו אחר. לא פספסתי אף פרק של "האי" ו"השמיניה". אני מאוד אוהבת את הסדרות שלך. בהצלחה בהמשך!

ramkam

New member
הסדרה הכי מווושלמת בעולם

כל הכבוד על הדמיון ועל כל הזמן שהשקעת לסדרה.. ממש אהבתי לראות האי ונהנתי מכל שנייה שצפיתי בפרקים... אני ממש מאוכזבת שזה נגמר אבל כמו שאומרים:"תמיד כשנסגרת דלת נפתחת אחת אחרת..." מהעונה הראשונה עד עכשיו לא פיספסתי אפילו חצי פרק.. נהנתי לראות את כישרון המשחק של השחקנים ואת הדמיון שלך... לכל דבר יפה יש סוף והסוף הזה הגיע,אז המון המון הצלחה בהמשך=]

סדרה מדהימה

כל כך נהנתי לצפות בה.... אני לא רואה טלוויזיה ביכלל וזאת הסידרה שגרמה לי לראות טלוויזיה... לא פספסתי שום פרק ונהנתי מכל רגע.

גיורא אתה פשוט גאון זה מה שיש לי לומר...

אתה יצרת סדרה מדהימה אחריי השמינייה, ואישית לא חשבתי בכלל שאני התמכר לעוד סדרה שלך אבל לא רק שאני מכורה אני עצובה שהסוף הגיע כבר וזה מרגיש לי כאילו פרק בחיים שלי יגמר שהסדרה תגמר. תודה לך גיורא על שתי סדרות נפלאות שלך וגאוניות, אני מקווה שבעתיד תיצור עוד סדרות וגם בערוצים שונים, כי יש לך את זה, ואני בטוחה שאתה תצליח בזה כמו שהצלחת בהשמינייה ובהאי
תודה גיורא, שיהיה לך בהצלחה בהמשך,

מצטרפת לכולם...

ממש נהנתי משני הסדרות גם מהאי וגם מהשמניה בזמנו.. שאגב גם אותה גילתי באחור דרך הוי או די .. מקווה לעוד פקויקטים שלך בעתיד.יש משהו בתכנון? אניזוכרת שכבר בסיום השמניה דיברת על האי תודה על שעות הצפיה מהנות. ושיהיה בהצלחה בעתיד

shanishemesh

New member
גיורא, תודה .

ווואוו. אני לא מאמינה שהאי מגיע לסיומו. איך כל כך מהר ? טוב, כנראה שהזמן עובר מהר כשנהנים. רציתי להגיד שהאי זו תוכנית גאונית, ושאף תוכנית חוץ מהשמינייה לא משתווה לה. האפקטים, הדמיון, ההיסטוריות...הכל מדהים וגאוני. אני מודה שלפעמים היה קצת קשה לעקוב אחרי הזמנים, אבל התוכניות החוזרות הסבירו הכל. אני לא אשכח את הרגע הזה שאמרת בספיישל סיום ל'השמינייה' שאתה עובד על סדרה חדשה שתקרא 'האי'. מהרגע הזה אמרתי לעצמי "את הסדרה הזו אני הולכת לראות. היא בטח תהיה מדהימה כמו 'השמינייה'. " וצדקתי. איזה עצוב זה להיפרד מהקטעים המצחיקים של החבורה, במיוחד את אלו של סול וזואי, את ההתבכיינות של אנה, האומץ של ליבי, ג'יני ומיילו, ולשנינות של מייקי. ואיך אפשר לשכוח את הכינויים של זואי? פיסטוק, בילבי, שורטי, בלונדי, קוסם, טומבוי...ואיי איך צחקתי בכל פעם שהיא אמרה את זה. וכמובן לא שכחתי את משפחת בן עמי, הקורעת מצחוק, ואני לא מפסיקה לראות את הפרק "בן עמי מול פדידה" ; אחד הפרקים הכי מצחיקים לפי דעתי. ומקאיראן המפחיד עד מוות, ומבלו... וואוו, איזה קשה זה להיפרד. טוב, אני אגיע לעיקר. אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך הדרך, ומקווה שתיצור עוד סדרות מדהימות כמו 'האי' ו'השמינייה' ! תמסור לכל צוות השחקנים, העורכים, הכותבים ולכל מי שעזר בהכנת 'האי', שהם מדהימים, ושאני מקווה לראות אותם בתוכניות אחרות. תודה, שני

Yarinv

New member
שוב תודה, גיורא!

"האי" באמת הייתה דבר יוצא דופן. את כל מה שרציתי להגיד כבר הספקתי להגיד לך, אז שוב תודה - נהניתי מכל רגע.

איך? איך אתה חושב על זה?

ממש ``חידת חמיצר`` /tapuzforum/images/Emo8.gif אכן סדרה אחת ויחידה ישראלית שעקבתי אחריה מתחילתה ועד סופה.,

חסוי90

New member
תודה גיורא!

באמת סדרה מעולה,למרות שאני לא מגיב כאן אני מסתובב פה לא מעט,כל עונה שלך הייתה מעולה,חבל על התקציבים,ואני מקווה שתעשה עוד סדרות ופורמטים מעולים כמו השמיניה,האי וכמובן ששטוס,היה נחמד וחבל שנגמר,מקווה שתמנמשיך לעלות עוד רעיונות מעולים לסדרות חדשות כי באמת יש לך כישרון

anobis1

New member
אשמח אם..

שלום גיורא! אשמח מאוד אם תיצור איתי קשר באימייל [email protected]. יש לי רעיונות שמאוד יכולים לעניין אותך,אני מבטיח לא לאכזב אותך! אלי אוחנה[ כן זה השם האמיתי]

Mrs EG

New member
......

גיורא , תודה רבה על 3 העונות המדהימות האלו , אתה באמת גאון !!! וקשה לי להבין איך אתה מצליח ליצור כאלה סדרות מדהימות !! הייתי בטוחה שלא יכול להיות יותר טוב מהשמיניה , וטעיתי . הסדרה הזאת שינתה לי את החיים , לגמרי . וחבל לי כל כך שלא ממשיכים לעוד עונות . מקווה שעוד תכתוב לנו הרבה סדרות מדהימות כמו האי והשמיניה .

zimi5

New member
כל הכבוד לך גיורא ../images/Emo13.gif

אין לי ספק שלסדרה הזאת אני הולכת להתגעגע... תודה רבה רבה רבה לך על 2 סדרות מדהימות שלימדו אותי המוןןן , שאפעם לא יימאס לי מהן אני רואה אותן כל פעם מחדש

למעלה