פוסט בפייסבוק שמופיע בעברית והקישור שנשלח לנייד מעבירו באנגלית

evike

Well-known member
מנהל
העתקתי את הקישור שהטקסט בו בעברית, ושלחתי לווצאפ לפון של אישי, סמסונג A30S, והטקסט התקבל באנגלית. לנסיון שלחתי גם לי, סמסונג S20, אצלי הוא בעברית. גם שליחה מהווצ שלי (בעברית) לווצ של אישי, הוא התקבל באנגלית. גם לא מופיע בתחתית הפוסט הצג תרגום. הוא רצה להעביר לקבוצת חברים, ומעדיף בעברית.
זה לא שאנחנו לא מבינים מה נכתב בפוסט. זה פשוט מוזר, ואני גם לא יודעת אם הבעיה נובעת מהמכשיר או מהפייס.
אגב, 2 המכשירים הם אנדרואיד 11.
גם במחשב הפוסט נפתח בעברית.

נערך לאחרונה ב:

JEK12345JEK

Well-known member
העתקתי את הקישור שהטקסט בו בעברית, ושלחתי לווצאפ לפון של אישי, סמסונג A30S, והטקסט התקבל באנגלית. לנסיון שלחתי גם לי, סמסונג S20, אצלי הוא בעברית. גם שליחה מהווצ שלי (בעברית) לווצ של אישי, הוא התקבל באנגלית. גם לא מופיע בתחתית הפוסט הצג תרגום. הוא רצה להעביר לקבוצת חברים, ומעדיף בעברית.
זה לא שאנחנו לא מבינים מה נכתב בפוסט. זה פשוט מוזר, ואני גם לא יודעת אם הבעיה נובעת מהמכשיר או מהפייס.
סמסונג A30S מעולם לא שווק בישראל ע"י היבואנים הרישמיים סאני או סמסונג ישראל
לפלא הוא לי שיש לו בכלל תפריט בעברית או שישנה אפשרות לכתוב עברית

JEK12345JEK

Well-known member
להעתיק מהוואטסאפ של אישך את הטקסט באנגלית להעבירו לאפליקציה גוגל טרנסלייט לתרגם ולהעתיק בחזרה את הטקסט לוואסטאפ של אישך
ואז לשלוח לכל קבוצת חבריו

evike

Well-known member
מנהל
הרשה לי לתקן אותך @JEK12345JEK.
המכשיר נקנה מחנות מחשבים אמינה שקיימת משנת 1986, ואני לקוחה שלהם משנת 1990, והבן שלי עבד בזמנו בחנות במשך כמה שנים. לפני שנים מעטות הם הוסיפו גם מכירת טלפונים ניידים, ללא תצוגה של מכשירים, וכשרוצים לקנות הם מביאים את המכשיר המבוקש, בעיקר סמסונג, שקונים מיבואן רישמי. הקופסה, והחשבונית עם אישור של סאני.
הערה שניה, המכשיר עם עברית, התפריטים, הווצאפ, הפייסבוק, הכל. מעולם לא היתה בעיה בעברית. זו הפעם הראשונה שאנחנו נתקלים בתופעה המוזרה הזאת. המכשיר אצלנו מפברואר 2020
לא יודעת מהיכן לקחת את התובנה שהמכשיר לא מיבואן רישמי, ושיש לו בעיות בעברית.
רוצה עוד הוכחה? הנה צילום מסך חלקי מהאתר של סמסונג.

קבצים מצורפים

• גקסי A30S.jpg
    גקסי A30S.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 2
נערך לאחרונה ב:

JEK12345JEK

Well-known member
הרשה לי לתקן אותך @JEK12345JEK.
המכשיר נקנה מחנות מחשבים אמינה שקיימת משנת 1986, ואני לקוחה שלהם משנת 1990, והבן שלי עבד בזמנו בחנות במשך כמה שנים. לפני שנים מעטות הם הוסיפו גם מכירת טלפונים ניידים, ללא תצוגה של מכשירים, וכשרוצים לקנות הם מביאים את המכשיר המבוקש, בעיקר סמסונג, שקונים מיבואן רישמי. הקופסה, והחשבונית עם אישור של סאני.
הערה שניה, המכשיר עם עברית, התפריטים, הווצאפ, הפייסבוק, הכל. מעולם לא היתה בעיה בעברית. זו הפעם הראשונה שאנחנו נתקלים בתופעה המוזרה הזאת.
לא יודעת מהיכן לקחת את התובנה שהמכשיר לא מיבואן רישמי, ושיש לו בעיות בעברית.
רוצה עוד הוכחה? הנה צילום מסך חלקי מהאתר של סמסונג.
הצדק איתך
המכשיר כן שווק רשמית בישראל
דינמיקה סמסונג ישראל
סאני תקשורת

למעלה