פוסט הכרות קצרצר..

tuxmaster

New member
פוסט הכרות קצרצר..

שלום לכולם,
אז הייתי שמח להבין מי סוג האנשים שגולשים פה בפורום כדי שאוכל פחות או יותר לכוון את הפוסטים שלי בהתאם..
אז כמה אנשי לינוקס שעוסקים בזה בתור מקצוע יש כאן? כמה גיקים שמשתמשים רק בבית? :)
אני טל, בן 31, ר"צ של לינוקס סיסאדמינס ומנהלי רשתות.. אשמח לתרום מהידע שלי כמה שניתן, ואולי נצליח להרים מעט את הפורום הזה! :)

tuxmaster

New member
אז נהפוך את זה ליותר מעניין..

כל אחד יציין גם הפצת לינוקס שמתחילה באות הראשונה של השם שלו.. אז בחרתי ב tails
https://tails.boum.org/
&nbsp

ירון316

New member
אני....

בן 31, נשוי + 1
מנהל תשתיות סיסטם בחברה גלובלית
בבית משתמש בפדורה

koler

New member
היי אני עומר

עבדתי כשנתיים בחברת Hosting שמתמחה בLinux.
כיום אני עושה בלינוקס שימוש ביתי בסביבות וירטואליות ויש לי מספר שרתים שלי שאני עושה להם תחזוקה ובונה להם קצת סקריפטים נחמדים.
כמו כן ההתמחות שלי היא בבניית אתרים.

מאחר ולא מצאתי מערכת שמתחילה באותו O , אז אני יגיד שהמועדפות עלי הם מהפצות rhel -
CentOS ו- Fedora כדסקטופ.

בהצלחה.

tuxmaster

New member
הפצות באות O :)

אז הכי קורבה לליבך היא Oracle Linux, שהיא סוג של fork ל rhel.
ויש כמובן את OpenSuse

אני חדש פה ויש לי גם שאלה

אסף, טוב את זה רואים לפי המשתמש שלי...
עקב תקלה במחשב הראשי התקנתי זורין.
מנסה ללמוד את רזי המערכת.
ולשאלה....
במשרד שלי משתמשים בשרת הדואר של אופיס 365. איך אני מחבר את evolution בחיבור exchange?
אני צריך שהדואר, יומן, אנשי קשר ואם אפשר גם משימות יסתנכרנו עם השרת

computer helper

New member
אני

אני משתמש בבית בתור מתעניין בתחום, מפתח תוכנות לעצמי בqt וכאלה, אולי יום אחד אני יעבוד גם בתחום...
הרבה זמן לא הייתי פה בפורום, אולי מעכשיו אהיה יותר, אם יתאפשר.
&nbsp
קוראים לי אבי אז אפשר לומר אנדרואיד? תאמת שראיתי ב distrowatch שיש כמה בa אבל לא מוכרים כל כך אולי arch הכי מוכר שם (אבל אני אישית לא ממש מכיר

eliranitzhak

New member
כנ"ל

אלירן, גר בכרמיאל, חובב לינוקס מ 2001. עבדתי בחברת הוסטינג, ועכשיו בעסק עצמאי. משתמש בעיקר ב Centos / Fedora.

חדש כאן...

אהלן
אז אחרי ארבע שנים בטכנאי PC בסביבת מיקרוסופט בחברה מסויימת החלטתי להיכנס לתחום הלינוקס לבד
אין לנו מערכות שרצות על לינוקס אבל אני רוצה להתקדם ושמתי לב שהרבה ארגונים דורשים ידע בלינוקס...

כרגע אני לומד לבד באמצעות סרטוני וידאו בתשלום בסגנון CBT NUGGETS, הסרטונים הם בעברית ואני נמנע מלפרסם ממי רכשתי כי אני לא רוצה לפרסם איפה שאסור.. :)

מקווה להשתלב כאן ואולי בעתיד למצוא עבודה שמשלבת עבודה עם לינוקס.

אם רכשת באופן חוקי, נראה לי

(ויתכן שמנהל הפורום לא יסכים איתי) שזה בסדר לכתוב היכן קנית.

Expect

New member
אמנף את האשכול...

שמי דולב, בן 27, DevOps & Information Security בחברת אבטחת מידע. אשמח לתרום מניסיוני ולהשריש את הקוד הפתוח בכמה שיותר מקומות :)

למעלה