פוסט חדש על מלחמות ההיפ הופ

MethodM

New member
poethic death

השתדלתי להשתפר במיוחד בשבילך
. מה אתה אומר? יש שיפור?

Poetic Death

New member

איזה כבוד
כן, יצא ממש סבבה, הרבה הרבה יותר מעניין, זה מה שרציתי לראות. כל הכבוד אחי, אחלה פוסט ותמשיך!

לונג

New member
יצא לי בלי תוכן

לדעתי הרבה יותר טוב מהפוסט הראשון, הרבה יותר תוכן ובשר. מה שכן הממשק די מעצבן, והעיצוב די עמוס לטעמי.

dogma3

New member
זה יותר פוסט על טיילור עם הזכרה קטנה לביף

שלו עם hopsin דרך הגב טיילור לא ענה על הדיס של hopsin לפחות לא שמעתי היה צריךלתת יותר משורה וחצי על hopsin, הקונטרה הלא ממוסחרת של טיילור וגם לינקים ששולחים אותך מחוץלפוסט לא משרתים אותך

MethodM

New member
אין מה לכתוב על הדיס של טיילר והופסין

בעיקר בגלל שעדיין אין שום דיס הופסין הוציא את הקטע עליו לא מזמן וטיילר עדיין לא הגיב כך שאין הרבה מה לכתוב על זה והתגובה של B.O.B לטיילר הייתה כל כך חלשה שהיה חבל לי לבזבז עליה תווים

Killo Vat

New member
הופסין פשוט ראפר מעולה

לא הייתי אומר הקונטרה הלא ממוסחרת (בין השאר כי טיילר לא ממוסחר), אבל אם יתפתח פה איזה ביף, זה הולך להיות הג'י זי-נאס החדש.

Killo Vat

New member

האמת שקראתי הכל. לא יודע איך פספסתי את זה. אולי כי יש הרבה קישורים לסרטוני יוטיוב (אולי כך את זה כביקורת). ואם כבר ביקורת - אני חושב שיש את האינפורמציה הנחוצה בטקסט הזה, אבל אולי רצוי להוסיף עוד בשר לכתיבה כדי שהטקסט יקלח יותר ויהיה יותר כיף לקרוא. אבל זה בטח יבוא עם הזמן. תמשיך לכתוב. בהצלחה.

MethodM

New member
בכיף! תמיד!

באמת שנהניתי לקרוא ואהבתי את הקישור למועדון קרב. ואני שואל את עצמי אם אני מתחבר למוזיקה של טיילר משמיעה ראשונה, מה זה אומר עלי?

Killo Vat

New member
שכדאי מאד

שתחביא את הסכין והמסיכה כשהשוטרים יגיעו

MethodM

New member
דרך אגב

אני מפרסם את הבלוג גם מחוץ לפורום לאנשים שלא כל כך בקיאים בעולם ההיפ הופ ככה שהלינקים הם יותר בשביל מי שמעוניין לדעת מעבר למה שאני רושם, ואם זה יעזור לצרף עוד אנשים לקהילה עשיתי את שלי. תודה על הביקורת ואני שמח שזה יצר עניין

למעלה