פוסט סגור לתגובות בעמוד הראשי

seymore butts

New member
פוסט סגור לתגובות בעמוד הראשי

שימו לב מה קורה בדקות אלו בעמוד הראשי של "תפוז": העורכים החליטו שראוי לשים שם פוסט שסגור לתגובות !!! לאן הגענו ? אני כבר לא מדבר על תוכן הפוסט שכולו רחמים וחמלה כלפי דודו טופז המסכן ולא מזכיר אפילו במילה את סבלם של קורבנותיו, בהם אישה שהוכתה לעיני בנה ואולי אפילו הייתה נאנסת לולא הגיע לשם בעלה והבריח את התוקפים.

braininyair

New member
ואללה, הקדמת אותי ../images/Emo13.gif

בדיוק קראתי את הפוסט המדובר ורציתי להגיב משהו כמו : "ואם דודו היה שולח מישהו שיפרק לאבא שלך את הצורה, והיית נאלצת לראות אותו מאושפז בבית-החולים עם צינורות שמזינים אותו, צלעות שבורות, ועין אחת סגולה שבקושי יכולה להפתח.. האם גם אז היית שולחת לו אור, רחמים, וחיבוקים לאותו כלבלב מסכן שרק רצה צומי ?" ..אבל הרשומה היתה סגורה לתגובות, אז רשמתי כאן. אני בהחלט חושב שרשומה שעוסקת בדבר שמעורר מחלוקת חייבת להיות פתוחה לציבור כי אחרת זה משאיר הרגשה די מתסכלת. טוקבקים זה הרי סוג של דיאלוג רב-משתתפים, ולי יצא הרבה פעמים ללמוד דבר או שניים מהמגיבים ולשנות בכמה מקרים את חלק ממה שכתבתי.

בעקבות נסיון ההתאבדות

יותר אנשים פתאום התחילו לרחם עליו. לפני יומיים שמו רשומות בגנות טופז, והיום כנראה רצו לאזן את זה. יש לציין שטופז הורה לשליחיו "לפרק את העצמות", וזה מה שהם עשו. לגבי התגובות - אולי בעל הרשומה החליט לסגור את התגובות לאחר שזה פורסם.

אני ידעתי את זה מזמן

כשטופז פתח בלוג בתפוז אני הייתי מהבודדים שטענו למצבו הקשה והזכירו את המעשים שביצע בעבר. מי שגמאו בהתלהבות את רשומותיו של טופז הגיבו בברוטליות ותקפו אותי על כך שאני מעז להטיל דופי בדודו היקר, ושכל אחד יחיה את חייו כרצונו. אני הפכתי ל"רשע". כמובן שלא יכולתי לצפות את מה שטופז עתיד לעשות, אבל ידעתי מה הוא ביצע כבר בעבר. מי שתקף אותי בזמנו, צריך להתנצל על כך היום, עקב האירועים.

seymore butts

New member
דודו נהג כלפיי באלימות

כאשר חסם אותי מלהגיב בבלוג שלו. אל תתפלאו אם גם אותי יזמנו להיחקר במשטרה על התנכלותו אליי כמו שזימנו את ארז טל ואברי גלעד...

seymore butts

New member
לדעתי הוא דווקא יוכל למנף את זה

ולהיחשף לקהל הישראלי, שיזכה סוף סוף להכיר עוד גאון קולנועי בן דת משה שתרם לאנושות הרבה יותר מ"הצ'חצ'חים של הליכוד" ו"מה יש'ך מאורנג'דה משה?". וכל הכבוד על כך שאתה יודע מיהו סימור האמיתי! אני בטוח של-90 אחוז לפחות מהישראלים אין מושג מיהו.

goldy

New member
מגיע להם

כשאתה תרגיש תיסכול במציאות בה אתה לא מכיר את המישטרע, תהיה בטוח שאתה תינהג באותו אופן.

גאמי

New member
לצערי הרב, למדתי על בשרי שבלי כל קשר

לדף ראשי, יש לפעמים סיבות חשובות יותר לסגירת פוסט לתגובות מאשר הזכות להגיב, והן לא קשורות לסתימת פיות אלא לשמירה על הגנת הפרט. איך אני יודעת? לא בטוחה שזה עניין של מישהו , או שהייתי רוצה לשתף, אבל לא הכל שחור לבן. לא כל פוסט סגור לתגובות נעשה כזה מתוך סגירות, אני לא מאחלת לאיש כאן לעבור הטרדה בוטה, אבל אילו זה היה קורה, אני משוכנעת שהשרשור הזה לא היה עולה כלל, הכל מאוד יפה אבל הוא התעסקות בזוטות, כל עוד האדם לא חווה תוקפנות ארוכת שנים ותאמינו לי מילים יכולות להרוס ברמות על. בעיני זה ממש בסדר שפוסט כזה פורסם בדף הראשי, נסו לחשוב על כך שיש עוד סיבות אפשריות לסגירת תגובות ולא רק בשל חוסר הרצון של הכותב/ת לשמוע כמה הוא צודק הוא "רחמנן ליצלן" לא.

seymore butts

New member
זכותה של בעלת הבלוג לחסום את אפשרות התגובה

אני מבין את הצורך לסנן תגובות לאור מגיבים אגרסיביים ואפילו אלימים, אבל בבלוגים של תפוז קיימת אפשרות להשהות את פרסום התגובות עד שבעל הבלוג עובר עליהן ומאשר או פוסל אותן. זכותו כמובן של בעל הבלוג לא להשתמש במנגנון הזה ופשוט לסגור את הרשומה לתגובות, אבל הייתי מצפה מ"מערכת תפוז" שתימנע מלהעלות לעמוד הראשי רשומות מהסוג הזה, שכן היעדר האפשרות להגיב מקומם, וכפי שהתגובות לפוסט הנוכחי מעידות לא רק אותי.

Bezalel P

New member
תגובה קולקטיבית

הרשומה הזאת קודמה מכיוון שהיא יוצאת דופן בתוך ים התוכן שנכתב על פרשת טופז, היא מיוחדת, מעניינת וכתובה היטב. אני מבין את התסכול של הקוראים שלא יכולים להגיב לרשומה בגופה. במקרה כזה אתם יכולים להשתמש בבלוגים שלכם כדי לכתוב רשומה המתיחסת לרשומה הזאת במקום תגובה רגילה.

seymore butts

New member
אוי בצלאל באמת

עם כל הכבוד לעניין ולסגנון הכתיבה שלה, רשומה סגורה לתגובות בעמוד הראשי זו בעיניי תועבה בדיוק כמו רשומה עם תמונות פורנוגרפיות בעיני אנשים אחרים, שמן הסתם גם אותה לא הייתם מקדמים לעמוד הראשי. הייתם צריכים לפחות לנסות לפנות אליה שתסיר את החסימה כתנאי לפרסום בעמוד הראשי. זה לא מעשי לצפות שכתגובה לרשומה שלדעתי לא הגיעה בצדק לעמוד הראשי אכתוב רשומת תגובה בעצמי, מה גם שיש בלוגים שמוקדשים לנושא אחד ולא יסטו ממנו. אני מקווה שבעתיד תימנעו מלעשות את זה אחרי שראיתם שזה חורה ללא מעט אנשים.

Bezalel P

New member
זה לא קורה לעתים קרובות במיוחד

ואני חושב שהרשומה הספציפית הזאת במקרה הספציפי הזה הצדיקה את החריגה מהכלל.

כתובה היטב ../images/Emo6.gif

מה בדיוק כתוב שם היטב? רשומה של מעריצה הזוייה של דודו טופז, שלא עיכלה עדיין מה הוא עשה.

wranger

New member
כמה חבל שעכשיו, כמה ימים אחרי,

אין לי מושג על מה כולם מדברים, כי אף אחד לא טרח להביא קישור.

למעלה