פוסט שהועלה לדף הפייסבוק של רעננה

Jupiter30

New member
פוסט שהועלה לדף הפייסבוק של רעננה

"אם זה לא היה רציני הייתי חושב שמישהו צוחק עלי:
55 דקות המתנתי היום בסניף הדואר באופסטרלנד רעננה עם עשרות אנשים זועמים. בשעה 12.30 קיבלתי מספר 604 ובשעה 1325 בדיוק הגעתי מאושר לדלפק . אחרי 7 דקות של חיפושים הודיעה לי פקידת הדואר המיואשת (פקידה אחת ופקיד אחד בלבד שרתו את המוני בית רעננה העצבניים ), שהיא לא מוצאת החבילה שלי. תבינו הבאתי לה מספר ממעקב המשלוחים, שהוכיח שהחבילה נמצאת בסניף.
מה לעשות שאלתי את הקדושה?
חכה אדוני שתגיע התראה שניה עם המספר שאנחנו נתנו (אנחנו? הם?) .
הבנתם? חיכיתי חודש לחבילה שלא הגיעה ולא הגיע שום רמז מהדואר שאכן החבילה נחה לה בבית הדואר הזה.
נ.ב שלא תחשבו שהתור בבנק הדואר הנמצא באותו מקום היה קצר יותר. החזקתי חזק במספר 237. התמזל מזלי והגעתי לדלפק בדיוק אחרי שסולקתי בבושת פנים מדלפק החבילות כלומר בדיוק שעה אחרי הכניסה.
אני אדם שלא עובד כרגע. רב הנוכחים היו אנשים עובדים. אני קורא למרד צרכנים. בואו נצרח עליהם עד שישפרו השרות".

עומר247

New member
בכל סניף דואר ברעננה יש בעיות

באחוזה הוא פצפון, תמיד יש תור ותמיד יש תלונות
בקריית שרת הוא נסגר ואף אחד לא רוצה לפתוח מחדש
ברננים תמיד יש תור ותלונות

ככה זה נראה כשאין תחרות

איליה40

New member
הבעיה כנראה כלל ארצית

לא מזמן הייתי צריך לשלם דו"ח חנייה ומפני שכבר שמעתי רבות על סניף ברעננה, הלכתי לסניף בעיר אחרת בה אני עובד. לפניי היו 10 אנשים וזה לקח שעה וחצי. ושוב כמובן הצעקות של הלקוחות שלא מצאו את החבילות, כאלה שעצביהם קורסים מרוב ההמתנה, כדומה. בגלל זה אגב אני נמנע מלהזמין באינטרנט. שמעתי אגב על חברת שיווק גדולה מחו"ל שנמאס לה מהדואר בארץ והיא פותחת תחנות חלוקה משלה.

baraline

New member
ככה זה - כשהולכים לדואר צריך לפנות כמה שעות

אם מדובר במשהו חשוב שאי אפשר לטפל בו בדרך אחרת, צריך להיות מוכן לפנות כמה שעות ולהיאזר בסבלנות. ככה זה בכל הארץ לדעתי.

למעלה