לא רוצה להתחיל עם אף אחד ... אבל .
לא חושב שראינו שם משהו שלא ידענו.
נראה לי שאתם מתעסקים בקטנות, איך ייראה הגנום 3 ואם הוא ייראה ומתי הוא ייראה.
לטעמי, יש בעיה גדולה והיא תלך ותבלוט יותר ויותר בהמשך. ל Red Hat ישראל ולמטריקס יש חוסר בהובלה הטכנולוגית.
יניב ליבוביץ', מי שהיה מנכ"ל RH ישראל הגיע לתחום מהתחום של מכירות מייקרוסופט. המנכ"ל החדש (טולדנו), עסק בתחום המכירות של sun ... זה מילא , אילו היה לעומתם הובלה טכנולוגית טובה - הבעיה היא שאין.
וכך, האנשים הטכניים נסחפים אחר ההכתבות והשטויות של RH בעולם .. וזה לא אומר שזה מתאים למציאות הישראלית.
למרות שזה נראה בעיה תאורטית הבעיה הזו זולגת להיות בעיית תמיכה , ואני יודע על גופים (שאין לי כוונה לציין את שמם) שביטלו פרוייקטים על תשתיות של RH .
חץ, אם אתה זוכר את הבחור שהפגשתי לך , הם החליפו תשתית ענקית של KVM בפלטפורמת ווירטואליזציה אחרת - לא בגלל שהם לא היו מרוצים מהכלי - אלא כי הם ראו שלא תומכים בהם (מדובר בגוף גדול מאד במימדים ישראלים ועולמיים).
מי שראה ישב ליד הכניסה הראשונה לאולם תת אלוף, מי שמכיר אותו וניגש אליו שמע ממנו כמה לדעתו המצב לא טוב .. (עוד גוף גדול מאד במימדים ישראלים).
(ואלו רק 2 דוגמאות) .
RH בחרה ובוחרת להתמקד במכירות ולא בלהיות חלוצה של יכולות טכנולוגיות - ככזו היא משקיעה את המאמצים שלה בהתאם , וככה זה נראה.
התוצאה היא שהתפישה הזו טובה למספר שנים ואפשר למתוח אותה לעוד מספר שנים אם מבצעים רכישות מענייניות של חברות - אבל זה לא יחסיק מעבר לזה.
אישית, חבל לי , כי אני כן ראיתי ורואה ב RH חלוצה או כזו שיכולה להיות דומיננטית יותר מהפן הטכולוגי ..
דורון