פוסט שקראתי בפייסבוק (בעניין קורונה, מקצועיות, ואפליה)

Harrington

Well-known member
מנהל
ושאני די מזדהה איתו.

להלן:

מנתונים ומחקרים של ד"ר חלם אודות נגיף הקורונה בישראל עולות מסקנות מדהימות אודות אופי התנהגותו של הנגיף ועד כמה הוא מתוחכם.
1 הנגיף לא סובל מים שהרי התירו לפתוח את בריכות הרחצה
2 הוא נרתע מאד מתחבורה ציבורית שגם היא נפתחה
3 שנאת חייו היא להתארח במלונות ובעיקר בלובי של המלונות שהרי הם עמוסים בבני אדם והוא לא מתקרב אליהם(עובדה הכל פתוח שם)
4 הוא מתעב טיסות שהרי גם אותם פתחו
5 והרי הערמומיות הגדולה ביותר שלו. הוא משתוקק לתפילות יהודיות שהרי גם 20 איש בבתי כנסת הוא תוקף (ולכן מגבילים) אך במגביל הוא לא סובל תפילות מוסלמיות שהרי במסגדים אין הגבלה. ערמומי ביותר הבחור הזה. ממש גזען הנגיף
6 הנגיף פשוט מת על חתונות לכן גם באולמות של מאות מטרים הוא בא ותוקף מנגד הוא פשוט לא סובל חתונות פירטיות ויש לזה סיבה כי שם באים מאות אנשים והוא כידוע לא סובל התקהלויות המוניות ולא מתקרב לזה
7 הוא מאד חושש מאנשים כוחניים ולכן לרשתות גדולות כמו מרכזי קניות. הלבשה. מזון. וכו' הוא לא מתקרב.
8 הנגיף טיפוס חיובי שלא אוהב להפגין ולכן לא הולך להפגנות.
רבותיי זה לא התחכום של הנגיף זה הטמטום והרשעות של אלה למעלה שכשנוח להם מנפנפים בנגיף וכשפחות נוח להם איתו הם טוענים שהוא לא קיים.
תתעוררו

עד כאן הקטע המצוטט.
כאמור, אני די מזדהה עם הדברים, גם אם ניכר שהם נכתבו מתוך כאב ועמדה 'נעלבת'.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
ושאני די מזדהה איתו.

להלן:

מנתונים ומחקרים של ד"ר חלם אודות נגיף הקורונה בישראל עולות מסקנות מדהימות אודות אופי התנהגותו של הנגיף ועד כמה הוא מתוחכם.
3 שנאת חייו היא להתארח במלונות ובעיקר בלובי של המלונות שהרי הם עמוסים בבני אדם והוא לא מתקרב אליהם(עובדה הכל פתוח שם)
5 והרי הערמומיות הגדולה ביותר שלו. הוא משתוקק לתפילות יהודיות שהרי גם 20 איש בבתי כנסת הוא תוקף (ולכן מגבילים) אך במגביל הוא לא סובל תפילות מוסלמיות שהרי במסגדים אין הגבלה. ערמומי ביותר הבחור הזה. ממש גזען הנגיף
6 הנגיף פשוט מת על חתונות לכן גם באולמות של מאות מטרים הוא בא ותוקף מנגד הוא פשוט לא סובל חתונות פירטיות ויש לזה סיבה כי שם באים מאות אנשים והוא כידוע לא סובל התקהלויות המוניות ולא מתקרב לזה
7 הוא מאד חושש מאנשים כוחניים ולכן לרשתות גדולות כמו מרכזי קניות. הלבשה. מזון. וכו' הוא לא מתקרב.
רבותיי זה לא התחכום של הנגיף זה הטמטום והרשעות של אלה למעלה שכשנוח להם מנפנפים בנגיף וכשפחות נוח להם איתו הם טוענים שהוא לא קיים.
תתעוררו

עד כאן הקטע המצוטט.
מעניין שאחד ממקורות המידע שלך זה הפייסבוק. ....
מקובל לתת קרדיט לכותב כאשר מביאים דבר בשם אומרו.
מאחר וציינת שהכותב הוא ד"ר חלם, אז אני גאה בך מר אדון הרינגטון, שעשית דוקטורט ולבטח סיימת אותו בהצטיינות יתרה. כבוד.

אירגון הבריאות העולמי ממליץ ומשרד הבריאות הישראלי קיבל את ההמלצה כדלקמן :

1. לעטות מסכה כאשר נמצאים בסביבת אנשים . [בארץ מחמירים ודורשים לעטות מסכה בכל זמן השהייה בחוץ].
2. לשמור על מרחק של שני מטר מאנשים שנמצאים סביבכם.
3. לשמור על הייגינה בהקפדת יתר. במיוחד לאותם אברים חשופים שבאים במגע עם פריטים שאנשים אחרים נגעו בהם.

במידה ושלושת הכללים הללו ישמרו בצורה גורפת היקף התחלואה יקטן קטגורית.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין שאחד ממקורות המידע שלך זה הפייסבוק. ....
לא סתם מעניין. יש שיאמרו שזה אפילו מרתק! בכל אופן, מרתק מישהו, אני מניח. נראה לי שזה מעניין רק אנשים מאוד מאוד משועממים, אבל מסתבר שגם כאלה קיימים :).

מקובל לתת קרדיט לכותב כאשר מביאים דבר בשם אומרו.
ואללה? כך מקובל? אז תנהג כך!
אני אנהג ברשותך (ובלעדיה) כמו שאני מוצא לנכון :). אבל מאוד מודה על השיעור במקובלות חברתית ואינטרנטית. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך :).

מאחר וציינת שהכותב הוא ד"ר חלם, אז אני גאה בך מר אדון הרינגטון, שעשית דוקטורט ולבטח סיימת אותו בהצטיינות יתרה. כבוד.
קראתי את המשפט הזה 3 פעמים. צר לי, אך גם קריאה חוזרת לא קידמה אותי להבין מה בדיוק ניסית לומר כאן. אצטרך להסתפק בהנאתי מהעובדה (ההנחה בכל אופן) שהבנת את עצמך.

אירגון הבריאות העולמי ממליץ ומשרד הבריאות הישראלי קיבל את ההמלצה כדלקמן :
1. לעטות מסכה כאשר נמצאים בסביבת אנשים . [בארץ מחמירים ודורשים לעטות מסכה בכל זמן השהייה בחוץ].
2. לשמור על מרחק של שני מטר מאנשים שנמצאים סביבכם.
3. לשמור על הייגינה בהקפדת יתר. במיוחד לאותם אברים חשופים שבאים במגע עם פריטים שאנשים אחרים נגעו בהם.
תודה על הבאת הדברים החשובים. לא שיש להם קשר מיוחד לנושא השרשור, אבל בהחלט חשוב להזכיר בכל מקום שאפשר את כללי הבריאות. שאפו גדול על תרומתך החשובה בעניין זה לשרשור הזה (y)(y)(y).

אם תוכל בכל זאת, על אף הנצחתך את כללי הבריאות שאיש כאן לא הכיר ולכן כמובן בחרת לפרסם אותם כאן על אף שאין להם כל קשר לנושא, להתייחס עניינית, תבורך מפי עליון!

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לא סתם מעניין. יש שיאמרו שזה אפילו מרתק! בכל אופן, מרתק מישהו, אני מניח. נראה לי שזה מעניין רק אנשים מאוד מאוד משועממים, אבל מסתבר שגם כאלה קיימים :).

ואללה? כך מקובל? אז תנהג כך!
אני אנהג ברשותך (ובלעדיה) כמו שאני מוצא לנכון :). אבל מאוד מודה על השיעור במקובלות חברתית ואינטרנטית. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך :).

קראתי את המשפט הזה 3 פעמים. צר לי, אך גם קריאה חוזרת לא קידמה אותי להבין מה בדיוק ניסית לומר כאן. אצטרך להסתפק בהנאתי מהעובדה (ההנחה בכל אופן) שהבנת את עצמך.

תודה על הבאת הדברים החשובים. לא שיש להם קשר מיוחד לנושא השרשור, אבל בהחלט חשוב להזכיר בכל מקום שאפשר את כללי הבריאות. שאפו גדול על תרומתך החשובה בעניין זה לשרשור הזה (y)(y)(y).

אם תוכל בכל זאת, על אף הנצחתך את כללי הבריאות שאיש כאן לא הכיר ולכן כמובן בחרת לפרסם אותם כאן על אף שאין להם כל קשר לנושא, להתייחס עניינית, תבורך מפי עליון!
נאום הד"ר הרינגטון. אמר מה שאמר ואפילו נשאר בחיים. שאפו.

Harrington

Well-known member
מנהל
נאום הד"ר הרינגטון. אמר מה שאמר ואפילו נשאר בחיים. שאפו.
ותגובה עניינית כרגיל, אַין.
במלוא הרצינות, האובססיה הזאת מחד עם היעדר הכושר להגיב עניינית מאידך, יותר ויותר מעציבה אותי. היא מלמדת כל כך הרבה על הכותב, ושום דבר טוב לצערי, שבאמת ובתמים כואב הלב.
מאומה מהנ"ל לא נכתב בציניות (וגם לא מחייב תגובה).

מלאכת מחשבת1

Well-known member
ותגובה עניינית כרגיל, אַין.
במלוא הרצינות, האובססיה הזאת מחד עם היעדר הכושר להגיב עניינית מאידך, יותר ויותר מעציבה אותי. היא מלמדת כל כך הרבה על הכותב, ושום דבר טוב לצערי, שבאמת ובתמים כואב הלב.
מאומה מהנ"ל לא נכתב בציניות (וגם לא מחייב תגובה).
נו ברור , הרי אתה נשמה טובה.
שכחת כבר את המילים היפות שהשתמשת בהן.
אבל לזכותך אומר שאתה סוג של שעשוע עבורי.
ואם זה גורם לך כאב לב, ניתן להתגבר על כך די בקלות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל לזכותך אומר שאתה סוג של שעשוע עבורי.
ואם זה גורם לך כאב לב, ניתן להתגבר על כך די בקלות.
לא, זה דווקא גורם לי לאושר רב :).
הצרבת שבוודאי מנת חלקם של אנשים אובססיביים וחסרי מסוגלות להגיב עניינית, אכן גורמת לכאב. אבל זולת לבקש ולהציע שוב ושוב דיון ענייני, אין בכוחי לעשות הרבה. כל שנותר לי הקטן הוא לרחם ולהתפלל לרפואתם השלמה והמהירה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ושאני די מזדהה איתו.

להלן:

תתעוררו

עד כאן הקטע המצוטט.
בוא נהיה כנים הרינגטון, הרי מה ש"הדליק" אותך בפוסט הזה מהפייסבוק הוא: |הדגש|"והרי הערמומיות הגדולה ביותר שלו. הוא משתוקק לתפילות יהודיות שהרי גם 20 איש בבתי כנסת הוא תוקף".|סדגש|
אהבת כנראה את הציניות של הנאמר בפוסט.
עם יד על הלב הרינגטון, האם ההחלטה השגויה של הרב קנייבסקי שאוסר על החרדים לבצע בדיקות קורונה
גרם לך להביא את הפוסט הזה?
סוג של ממתק אם תרצה.
כדי להמתיק את הגלולה המרה של הרב קנייבסקי. |יעני|

Harrington

Well-known member
מנהל
בוא נהיה כנים הרינגטון, הרי מה ש"הדליק" אותך בפוסט הזה מהפייסבוק הוא: "והרי הערמומיות הגדולה ביותר שלו. הוא משתוקק לתפילות יהודיות שהרי גם 20 איש בבתי כנסת הוא תוקף".
אהבת כנראה את הציניות של הנאמר בפוסט.
כל הפוסט ציני ואכן, אני אוהב ציניות. אבל הציניות שבפוסט מבקשת להעביר מסר ואני כאמור, מזדהה עם המסר הזה.
את המשפט שציטטת, למען האמת לא קראתי עד עכשיו (הסתפקתי בקריאת תחילת הדברים, נהניתי והעתקתי).

עם יד על הלב הרינגטון, האם ההחלטה השגויה של הרב קנייבסקי שאוסר על החרדים לבצע בדיקות קורונה
גרם לך להביא את הפוסט הזה?
לא, אין כל קשר בין הדברים. ראשית אני לא יודע מה הרב קנייבסקי בדיוק אמר. שנית ממה שאני כן יודע שהוא אמר, אני לא חושב שהנחייתו שגויה. שלישית באמת שאין כל קשר בין הדברים :). כלל לא חשבתי על הרב קנייבסקי כשהחלטתי להביא את הפוסט הזה לפה.

[/QUOTE]
סוג של ממתק אם תרצה.
[/QUOTE]
בכיף, אבל רק אם יש לך משהו פרווה. בדיוק אכלתי פסטה עם חתיכות נקניקיות.

כדי להמתיק את הגלולה המרה של הרב קנייבסקי. |יעני|
לא יודע מה קורה אצלך, אבל אצלי אין שום תחושת "גלולה מרה" לגבי הרב קנייבסבקי או הוראתו (ככל שאכן ניתנה) האחרונה. ממילא בהקשר הזה, אינני זקוק לשום ממתק.

אבל...
גם ממך אבקש, או אם תרצה, אציע. הגבת באריכות על מה שלדעתך גרם לי להביא את הפוסט. טעית באבחנתך אבל זה כמובן לגיטימי. אבל אולי חשקה נפשך גם להגיב עניינית לפוסט עצמו ולמסר העולה ממנו?

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לא, זה דווקא גורם לי לאושר רב :).
ה ר י נ ג ט ו ן ....תחליט כבר בבקשה , ציטוט :
לצערי, שבאמת ובתמים כואב הלב.
או שזה גורם לך אושר רב.
לפסוח על פני שני הסעיפים הללו עלול לגרום לבעיות חמורות.
אבל מה שחמור ומסוכן יותר , היא העובדה שאתה "מוכר" לקוראים כאן , שאתה מקיים דיונים עיניניים.
אני מאמין שיש כאן כמה תמימים שעלולים להאמין לך.
תפקידי כאן, בין היתר, להסיר מעליך את איצטלת הליברל המתון ולהציגך כמי שאתה באמת - פשיסט אוטנטי .
אז אתה יכול להמשיך וללהג. להשתמש במנטרות הלעוסות עד דק. אבל את האמת בסופו של דבר לא תצליח להסתיר.
יום טוב ד"ר חלם.

Harrington

Well-known member
מנהל
ה ר י נ ג ט ו ן ....תחליט כבר בבקשה
דברי לא השתנו למן הרגע הראשון ועד עכשיו.
אמרתי (זאת כבר הפעם השלישית כעת), שהמצב שלך גורם לי לעצב.
כשכתבת שאני שעשוע עבורך, על כך (ועל כך בלבד) הבעתי שמחה. אפילו הדגשתי את המילה "זה" באותו משפט. זאת מהטעם הפשוט שאני שמח לגרום לאנשים אושר ואם אני השעשוע שלך, הרי שזאת מן הסתם התוצאה.
כל הנ"ל לא משנה מאומה ממה שכתבתי לגבי אנשים שסובלים מאובססיה, קושי להתייחס עניינית אלא רק לגופו של כותב, וכו'. אתה ממש לא צריך לצטט אותי בשביל שאדע מה כתבתי בעניין וכאמור, אני לחלוטין עומד מאחורי הדברים גם כעת, גם לאחר נסיונך לעשות כאילו יש כאן איזושהי סתירה או משהו דמיוני אחר.

אבל מה שחמור ומסוכן יותר , היא העובדה שאתה "מוכר" לקוראים כאן , שאתה מקיים דיונים עיניניים.
דווקא לא כתבתי זאת בשום מקום. כתבתי שאני אוהב דיונים עניינים וקראתי לקיום דיונים ענייניים. לצערי הרב מאוד כאן בקומונה, מאוד קשה ונדיר להגיע לכך כך שממילא גם אני הקטן לא ממש מקיים דיונים כאלו. לעתים אמנם כן, במקומות אחרים בעיקר. אבל אכן כאן זה מאוד קשה. אין כל מחלוקת. ובכל זאת, מה שאתה מבקש למכור לקוראים שאני כביכול מוכר לקוראים, זה כלל לא משהו שכתבתי או ניסיתי למכור למישהו.

אני מאמין שיש כאן כמה תמימים שעלולים להאמין לך.
אשרי תמימי דרך.
אין כל סיבה למישהו להאמין לי. ברוך ה' רוב הגולשות והגולשים כאן בקומונה יודעים את מלאכת הקריאה. יקרא כל אחד ויחליט עבור עצמו. יהיה מי שיאמין. יהיה מי שלא. הכל בסדר ומקובל. כל שאני יכול לקוות לו הוא שכל אחד יקבל את ההחלטה בעצמו ולא על סמך מה שאחרים מוכרים לו. לו כך יקרה, אני מבסוט.

תפקידי כאן, בין היתר, להסיר מעליך את איצטלת הליברל המתון ולהציגך כמי שאתה באמת - פשיסט אוטנטי .
מצוין. קודם כל אני שמח לשמוע שיש לך תפקיד מוגדר. כל כך הרבה מאיתנו מסתובבים בעולם הזה בלי באמת לדעת את תפקידנו. הנה רק לפני כשבוע העלתה נעימה כאן בדיוק את השאלה הזאת, מה תפקידנו עלי אדמות, בשביל מה אנחנו כאן. אז אתה יודע מה תפקידך ויש לך תפקיד מוגדר. זה בהחלט משמח! הלוואי על כולנו שנזכה להגיע למצבך.
עוד שימחת אותי כשכתבת שאני "פשיסט אותנטי". אמנם אני ממש לא רואה את עצמי פשיסט (מה זה בכלל בדיוק?), אבל אם אני כבר כזה, בהחלט חשוב לי להיות אותנטי. ממש לא הייתי רוצה להיות פשיסט שאבד עליו הכלח או שעבר זמנו. אשריך ותודה לך על הדברים!

אז אתה יכול להמשיך וללהג.
תודה לך על רשותך. האמת? לא יודע מה הייתי עושה בלעדיה :).

להשתמש במנטרות הלעוסות עד דק. אבל את האמת בסופו של דבר לא תצליח להסתיר.
יום טוב ד"ר חלם.
מנטרות? אני כותב את דעתי. אם הן מנטרות? שיהיה.
להסתיר את האמת? חס חלילה וחס, לא עלינו, טפו טפו טפו. אני בעד גילוי האמת על כל צעד ושעל, בכל דבר ועניין. כל אמת שאתה (חושב ש)אתה יודע חשוב מאוד שתגלה אותה תיכף ומיד! תכתוב עלי את מה שתכתוב, אני אהיה אחד המברכים על כך :). אמנם הייתי כנראה מברך יותר אם היה קשר כלשהו בין ה"אמת" שלך למציאות או לאמת האמיתית, אבל ניחא. אי-אפשר להשיג את הכל :).

יום טוב גם לך אדוני.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשכתבת שאני שעשוע עבורך, על כך (ועל כך בלבד) הבעתי שמחה. אפילו הדגשתי את המילה "זה" באותו משפט. זאת מהטעם הפשוט שאני שמח לגרום לאנשים אושר ואם אני השעשוע שלך, הרי שזאת מן הסתם התוצאה.
כל הנ"ל לא משנה מאומה ממה שכתבתי לגבי אנשים שסובלים מאובססיה, קושי להתייחס עניינית אלא רק לגופו של כותב, וכו'. אתה ממש לא צריך לצטט אותי בשביל שאדע מה כתבתי בעניין וכאמור, אני לחלוטין עומד מאחורי הדברים גם כעת, גם לאחר נסיונך לעשות כאילו יש כאן איזושהי סתירה או משהו דמיוני אחר.

דווקא לא כתבתי זאת בשום מקום. כתבתי שאני אוהב דיונים עניינים וקראתי לקיום דיונים ענייניים. לצערי הרב מאוד כאן בקומונה, מאוד קשה ונדיר להגיע לכך כך שממילא גם אני הקטן לא ממש מקיים דיונים כאלו. לעתים אמנם כן, במקומות אחרים בעיקר. אבל אכן כאן זה מאוד קשה. אין כל מחלוקת. ובכל זאת, מה שאתה מבקש למכור לקוראים שאני כביכול מוכר לקוראים, זה כלל לא משהו שכתבתי או ניסיתי למכור למישהו.

אשרי תמימי דרך.
אין כל סיבה למישהו להאמין לי. ברוך ה' רוב הגולשות והגולשים כאן בקומונה יודעים את מלאכת הקריאה. יקרא כל אחד ויחליט עבור עצמו. יהיה מי שיאמין. יהיה מי שלא. הכל בסדר ומקובל. כל שאני יכול לקוות לו הוא שכל אחד יקבל את ההחלטה בעצמו ולא על סמך מה שאחרים מוכרים לו. לו כך יקרה, אני מבסוט.

מצוין. קודם כל אני שמח לשמוע שיש לך תפקיד מוגדר. כל כך הרבה מאיתנו מסתובבים בעולם הזה בלי באמת לדעת את תפקידנו. הנה רק לפני כשבוע העלתה נעימה כאן בדיוק את השאלה הזאת, מה תפקידנו עלי אדמות, בשביל מה אנחנו כאן. אז אתה יודע מה תפקידך ויש לך תפקיד מוגדר. זה בהחלט משמח! הלוואי על כולנו שנזכה להגיע למצבך.
עוד שימחת אותי כשכתבת שאני "פשיסט אותנטי". אמנם אני ממש לא רואה את עצמי פשיסט (מה זה בכלל בדיוק?), אבל אם אני כבר כזה, בהחלט חשוב לי להיות אותנטי. ממש לא הייתי רוצה להיות פשיסט שאבד עליו הכלח או שעבר זמנו. אשריך ותודה לך על הדברים!

להסתיר את האמת? חס חלילה וחס, לא עלינו, טפו טפו טפו. אני בעד גילוי האמת על כל צעד ושעל, בכל דבר ועניין. כל אמת שאתה (חושב ש)אתה יודע חשוב מאוד שתגלה אותה תיכף ומיד! תכתוב עלי את מה שתכתוב, אני אהיה אחד המברכים על כך :). אמנם הייתי כנראה מברך יותר אם היה קשר כלשהו בין ה"אמת" שלך למציאות או לאמת האמיתית, אבל ניחא. אי-אפשר להשיג את הכל :).

יום טוב גם לך אדוני.

נ.ב.
התייחסות עניינית לנושא השרשור, כבר מצאת?

מלאכת מחשבת1

Well-known member

אשרי תמימי דרך.

יום טוב גם לך אדוני.
בואנה, לא ידעתי אבל גיליתי שאתה גם גרפומן חסר תקנה.
לכבוד הוא לי לקבל תגובה כ"כ מפורטת ממך.

למעלה