פוסי נאלח, אל תטיל את כשלך עלי

פוסי נאלח, אל תטיל את כשלך עלי

כף מקלדתי לא דרכה כאן מאז שעזבתי, לא כתבתי בפורום בשום ניק, איני סובל מאלטר אגו כמוך.
וכן, כן אני מציץ ורואה איך אגמכם גווע. בא לי לשלוח לכם את אלבומו של פטר מרום 'שירת האגם הגווע'. בטח תמצאו בו מן המשותף לכם.
שאלת איך בקומונה, אומר לך בפשטות אנחנו נראים כמו 'אגמון החולה', מלא ציפורים עולזות וצוהלות.
אין מתחזים ואין משפריצים. הכל על מי מנוחות.
ואם אשמים אתה מחפש, אין לי אלה להציב מראה מול עיניך, זה הראי, והראיה היא התנהלות הקומונה בהעדרם של שכמותך.

קפצילי

New member
נכון זה כייף לכתוב מילים

כמו "לטנטי" ?
זה ודאי גורם לך להרגיש אינטליגנטי,
אבל זה גם מוציא אותך פחות אותנטי.

טוב, הלכתי לעשות גוגל.

כל הזמן אתם תוהים אם צופים בכם

אז הסירו דאגה מלבכם, צופים... ועוד איך צופים, אתם עבורנו גירסה צנועה של האח הגדול.
לא שאתם מלהיבים או משהו, אתם ירודים מהנחותים שהיו אי פעם דיירים שם.
כולנו חולי ריאליטי ומציצנות זו תרופה עבורנו, כך שאנו צופים בכם ומקבלים את העובדה שזה מה שיש.

מאוד משעשע הוא המשחק ההפוך שאתם משחקים. באח הגדול מעוניינים המשתתפים להישאר אחרונים, אתם משום מה מנסים בכל כוחכם לצרף משתתפים אחרים לחדרכם הדל... אך איש לא מעוניין בכם. מעניין למה.
דרך הגב, בכל פעם שאתם מזמינים מישהו, אצלנו מתבצעים הימורים, יבוא/לא יבוא. אני לא יודע איך אתם רואים זאת, אבל אותנו זה משעשע.

כלל נוסף שאתם שוברים הוא, זמן פרישתכם לישון. באח הגדול זה היה באחת בלילה ואילו אתם פורשים לפני חצות, מה הזילות הזו? הרי שימכם הוא 'ציפורי לילה'. תגידו, זה סוג של הומור? אם כן, אז נצחק.

עד כאן להיום, נשתדל לעדכן אתכם מדי פעם ולומר לכם איך אתם נראים מבחוץ. ראו זאת כפריוילגיה שלא הייתה לדיירי האח הגדול.
שבוע טוב
נ.ב. בטח מסקרן אתכם מה קורה אצלנו, אז כך, מחצות עד עכשיו נרשמו מעל חמישים פוסטים לעומת אפס אצלכם.

למעלה