פועל למען הנוער אני מבקש תגובות

QMAN1

New member
כדורסל נוער בימים א' ב' ג' ד' ה' ו'

כול הנוער (עד גיר 18) מוזמן לכדורסל בכל ימות השבוע בישביל שהמבוגרים לא יוכלו להעיף אותנו נצתרך המון ילדים

QMAN1

New member
פועל למען הנוער אני מבקש תגובות

אוקי אז יופי בניתם לנו מגרש אחרי 3 שנים שהיינו משחקים על חול או על הכביש ברחוב מנורה , טוב אז יש לי כמה דברים שאני רוצה לדבר עליהם: 1, למה רק מנורה אחת בכל עמוד עובדת מה קרה אין כסף גדר דפוקה לגן שעשועים יכולתם לבנות נכון. אני מבקש להדליק את שני המנורות ולא להיתקמצן. 2, למה קניתם שערים מחוברים לסלים כאילו מה ההיגיון מה אני בועט לשער והסל מתנדנד ולמה לא שימנתם את הסלים שנוכל להוריד ולעלות אותם בקלות ולא לשבור את הבורג כמו שכבר קרה 3, מתחילה האורות במגרש קבוצה של מבוגרים הישתלטו על המגרש ביום שני , שלישי , ורביעי , יופי מה המגרש בישבילם או מה אני מוכן לתת להם לשחק 2 ימים בשבוע אבל הם משתלטים על כולו וזה פשוט ממש לא משתחש הם מגיעים למגרש בשעה 8 ומגרשים את כולם בגלל שזה היום שלהם אלק 4, למה האורות במגרש דולקות רק עד 11 אני מבקש ממכם שביום שישי שיהיה אורות עד 1 בלילה

QMAN1

New member
כדורסל מבוגרים ביום שבת

רק ביום שבת המבוגרים יוכלו לשחק

אלי בקר

New member
קצת חינוך

אני מציע שתשקיע פחות בכדורסל ויותר בלימודים כי רמת הכתיבה מקבלת ציון בלתי מספיק בקושי. מעבר לזה - הסגנון התקופני שלך לא יביא לתגובות רציניות. תשנה כיוון -תפנה למזכירות בצורה מכובדת ואז אני בטוח שיתנו לך תשובות. אלי

אל תתפלא על הסגנון של הנער

לצערי הוא מחקה את הסגנון הבוטה שהפך חלק בלתי נפרד מהפורום שלנו שהיה פעם הרבה יותר נעים.

QMAN1

New member
תגובה משותפת לשניכם

מה קרה לא היה לך מה להגיב אז אתה יורד עליי למה לא נתת לי פתרונות או תשובות. ולידיעתך השגיעות כתיב הן בכוונה אני לא מנסה לחקות אף אחד אני פשוט רוצה שיקשיבו לי ויפעלו בנדון.

ginats

New member
תגוב לאלי וגם ל QMAN1

אלי היקר, איזו התנשאות! הזה החינוך שקיבלת? מי שמך ללעוג או לחלק ציונים לכל דכפין? סאחתיין על התוקפנות וההתנשאות שלך. וכל הכבוד על ה"סובלנות". QMAN1, היה נחמד לו היה לך שם אמיתי שאפשר לפנות אליו, אבל בסדר. אני לא יכולה לענות בשם מושי, רק יכולה לומר משהו בנוגע לכדורסל. יש בסה"כ שני ימים בהם יש כדורסל מבוגרים במגרש - רביעי (גברים) וחמישי (נשים). כדורסל נשים וגברים לא יכול להיות באותו היום, כי בגילנו המופלג זה כבר בלתי אפשרי מסיבות אובייקטיביות. גם הליגה הארצית לכדורסל היא נפרדת, גם תחרויות הג'ודו הן נפרדות, גם השחיה ושאר מקצועות הספורט. בהתחשב בזה שיש הרבה יותר מבוגרים מבני נוער ביישוב, וגם בעובדה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשחק אחה"צ או בשבת בבוקר, או בכל זמן אחר כשהילדים הקטנים עוד ערים, אתם צריכים להבין את זה, ולאפשר גם לנו לשחק. יש לכם את כל אחה"צ לשחק, אתם מסיימים בי"ס הרבה יותר מוקדם ממה שאנחנו מסיימים לעבוד. אז אתה כועס שיומיים בשבוע בין 9-11 בלילה מבוגרים משחקים? תסתכל כמה הרבה זמן זה משאיר לבני הנוער. אני בטוחה שנוכל להגיע לשימוש משותף במגרש ללא כעסים ובחלוקה הגיונית של השעות. חג שמח שרון

ronpel

New member
הצעה

אני מסכים עם שרון לגבי חלוקת השעות לאור זאת שלנוער יש הרבה יותר גמישות. אפשר לקבוע ימים קבועים לכל שכבת גיל ולמנוע וויכוחים מיותרים. מה אתה מציע? כרגע למיטב ידיעתי יש רק יומיים בשבוע שמבוגרים משחקים -זה משאיר לנוער 5 ימים. אם זה לא כך נסכם כולנו על חלוקת ימים סבירה ונשים שלט. לגבי הפעלת התאורה - חלק מהנורות כובו בשל תלונות שכנים ברחוב אהוד על אור שנכנס להם לבתים ומפריע. אנו מטפלים כרגע במציאת פתרון לכיסוי או כוון שונה של הפנסים כדי למנוע זאת. לגבי שעת הפעילות - גם כאן יש להתחשב בשכנים . 23:00 זה זמן סביר לדעת הוועד לסיום פעילות. רונן

אלי בקר

New member
אין לי סבלנות למי שמרגיז בכוונה

כתיבת הודעות עם שגיאות בכוונה כדי להרגיז בשפת רחוב לא ראוייה לתגובה .

ginats

New member
יכול להיות אבל...

בהתקפה חזרה לא תשיג כלום, מעבר לזה שאתה מראה שאינך טוב יותר. לגבי שפה - יש אנשים שמתקשים בהתבטאות בכתב, ואני לא חושבת שצריך לרדת עליהם. לא נראה לי שזה היה בכוונה (למרות שהוא כתב שכן). לגבי ההתלהמות, שאני מסכימה איתך שקיימת - לעיתים אנשים צעירים נוטים לכך. זכור שהמדובר בילד בסה"כ. גם אם ילד גדול. וגם - נורא לא נעים לי שאני מרגישה כמטיפה מוסר, אבל הרבה יותר קל לי לקרוא תגובה מתלהמת של ילד מאשר תגובה תוקפנית של מבוגר. ואני משוכנעת שאם יקבל תגובה שקולה, יתעשת ויוריד אף הוא את הטונים, מה שאני לא רואה אצל הרבה מבוגרים שמסתובבים כאן לאחרונה (ואני לא מדברת עליך). נוער עוד אפשר לחנך. ושוב, סליחה...

מה שנכון - נכון כנסו! זה כדאי

אני גם חושבת שצריך שהאורות ידלקו עד 1 בימי שישי... יום שבת, להזכירכם, ח-ו-פ-ש-! וכיף לשחק במגרש עד מאוחר.. ואם אתם לא מסכימים עד 1 בגלל שנעשה רעש אז לפחות 12- אין חוק שאוסר עד 12 לעשות רעש

למעלה