פוף... חייבת לפרוק

פוף... חייבת לפרוק

הרגע היתה לי שיחה טעונה עם אמא שלי. כבר סיפרתי שהחגים קשים ומציפים אותי. עצם זה שאחותי נשארת אצלנו כמה ימים זה כבר מערער אותי. אני גם ככה בתקופה מציפה ומעורערת. קיצער, עכשיו ההורים שלי ואחותי הולכים לבקר את השכנה/חברה טובה שלנו במושב שגדלתי בו. עכשיו נתתי הוראות לאמא שלי מה להגיד ומה לא להגיד עלי לאחותי בדרך ולשכנה שהיתה לנו. קיצער, יש לי חבר נפש אפלטוני, ואמרתי לאמא שלי להגיד לאחותי שאין סיכוי למשהוא רומנטי בינינו - ואמא שלי בעצמה אמרה שלה חבל שאין סיכוי למשהוא רומנטי בינינו. זה הימם אותי, כי חשבתי שאמא שלי (ש"אימצה" את חבר הנפש שלי) היא מ"על" לחשוב שאני באמת חושקת בחבר הנפש שלי. וחוץ מזה גיליתי לאמא שלי שחבר הנפש שלי הוא דו מיני "פעיל" - והיא הופתעה מזה.

היי, שמחה שפרקת

נראה לי שלהבא עדיף שאם מלכתחילה את יודעת שאמא שלא לא תאהב או תופתע מדברים שאת מספרת לה פשוט לא לשתף אותה בהם. אני יודעת שזה לא קל אבל אם זה חוסך תגובות לא רצויות ועוגמת נפש מצידך לדעתי זה עדיף.

תודה

תודה על התגובה האמפטית. בהמשך היום הפתיל שלי פקע לגמרי (כבר ציינתי שיש לי הפרעת קשב וריכוז ויש לי פתיל מאוד קצר?) ובגללי כל האווירה היתה לא נעימה וגם עכשיו לא נעימה. אני ממש ביץ'.

את לא ביץ'

קשה לך אז את מוציאה את זה על הסובבים אותך, מוכר. אולי תצאי קצת לטייל כדי לשאוף אויר ולשנות אוירה?

למעלה