פופאי ידידי- שאלתי אותך שתי שאלות:-

pilovich shahaf

New member
פופאי ידידי- שאלתי אותך שתי שאלות:-

...לפני ימים מספר-ב 23.7.02 ועדיין לא נעניתי, אבל יש לך מזל הכתב/תחקירן "יואב יצחק" ענה לך ובגדול..."הדיווח הכוזב של עמי איילון-ראש השב"כ לשעבר ואלוף במיל´-מפקד חיל הים לשעבר...

פ ו פ א י

New member
אכן, נראה שמלכת המזל עמדה לצידי ..

...ובכן, מכיוון שמדובר בנושא כל טעון, אני אישית ראיתי בשאלותיך, שאלות אשר נזרקו לחלל הסיבר ספיס, מתחת רצון להאיר את עיניהם של חברי הפורום... אולם... 1. אני אישית מאמין כי עמי איילון הוא איש ישר , אמין ומקצועי.. 2. אני אישית מאמין כי יתכן והוטעה בדיוק כמו תסמונת "איציק מרדכי". 3. ברור כי רוה"מ הקודם לרוה"מ שהיה לפני מר שרון, לא היה מעונין להתחיל בפתיחת חקירה מכל סוג בנושא, עקב עצת יועצי התקשורת שלו ובעיקר לאור צילומי הטלווזיה בהם האדם אותו ציינת בשאלותיך נושא " א.... ק.....", אין ולא היה צורך לפי דעתי ללבן את שנאת האחים אשר הייתה יוצרת חקירה שכזאת .. אני אישית מאמין כי אכן מר יין מוגז, מוערב וחייב לשאת את הדין וכמוהו נוספים בחטיבות השונות של הש.... ובעיקר בחטיבת אלו הנמצאים בצד הלא שמאלי של המפה... מבחינתי כל איש, המייצג מערכת אשר לא זיהה, לא חקר או לא הרג את אותו רוצח מתואב חייב לשאת בדין, המערכת צריכה את זה והמוסר והאתיקה דורשים זאת .. עד כאן בנושא זה שבטוחני כי בקרוב נוכל לקרוא פרטים נוספים אשר יגיעו לידי הציבור הרחב ויהיו מענינים מאוד ... תגיד זה נכון, מה ששמעתי, ראש העיר מוכר את הוולוו שלו, אפשר לקנות ??? פופאי הוא רק מלח

pilovich shahaf

New member
פ ו פ א י ידידי שבת שלום לך...../images/Emo35.gif

לסיפא שבהודעתך, "מה ששמעתי, ראש העיר מוכר את הוולוו שלו, אפשר לקנות ???...כן {כך נאמר ונכתב בתקשורת המדוברת והכתובה.} ולשאר תוכן הודעתך כנס לקישור הזה, תקרא, תפנים, תבין, תנתח, תקשר, תרשום את הערותך בצד וחכה בסבלנות להתפתחויות, בטוחני שתהיה מופתע כמו כל עם ישראל... תתחיל מההודעה הזו ותמשיך לשאר כל ההודעות...:- 26/07/2002 18:15 פילוביץ שחף מסקנות ועדת שמגר-רצח שרבין נורה מטווח... ...50 ס"מ פעמיים, עדות זו נמסרה בועדת שמגר בראשותו של נשיא בית המשפט העליון לשעבר "מאיר שמגר", שהוקמה לבדיקת כל העובדות שבעקבותם נרצח ראש ממשלת ישראל "יצחק רבין ז"ל"... המשך יבוא... מבחן התוצאה. פ"ש. רצח רבין- מטווח 0.jpg

poza

New member
פופאי - אתה לוקח על עצמך סיכון

המכונית המהודרת של גבי קדוש עלולה להמית על הקונה סכנות שונות ומחייבת אותך להרהיב עוז. רק תחשוב כמה אוייבים יש לקדוש שלנו בעיר הקטנה הזו. אני מציעה לך להתבונן בה מקרוב. השריטות מקשטות אותה לתפארת. ומלבד העובדה כי המכונית בהחלט מפוארת ומאובזרת (חסר רק טלפון לוויני)ואולי יהיו כאלו שיתבלבלו ויחשבו לרגע שפופאי הוא ראש עירנו. (אחרי סגן ראש המוסד- הכל קטן עליך). ושאלה אחרונה לסיום. פופאי הוא רק מלח ואיש ים. אז מה לך ולוולוו. אני דווקא מדמיינת אותך על מינימום אופנוע ים - מקסימום קארין A

pilovich shahaf

New member
פופאי -במיוחד בשבילך.../images/Emo86.gif..../images/Emo86.gif

תיק עראפת -פצצה מתקתקת.. שר האוצר הפלסטיני, סאלם פייאד, הניח פצצת מתקתקת, מתחת לערפאת וכמה ישראלים רמי מעלה. פייאד, דורש לקבל לידיו את כל הספרים והמסמכים, הקשורים בפעילות הפיננסית של לשכת ערפאת, כולל המונופולים המשותפים לפלסטינים ולישראלי... רק אם אתם זוכרים את קובץ שמדי פעם העלתי בנושא תיק/יומן אישי של יאסר עראפת...כמו הקובץ המצ"ב, ובכן כמו שאתם רואים כל כלב ביג´י יומו.. הקובץ המצ"ב הוא ואריאציה נוספת של תיק עראפת...

פ ו פ א י

New member
אם היא כל כך מפוארת, למה למכור ..

אם את מכירה את אנשי הים כל כך, את בטח יודעת שהכבוד אצלנו משחק תפקיד ולעיתים תפקיד משמעותי... אל דאגה.. לרגע לא חשבתי לקנות וולבו, אפילו אם היא שייכת לראש עיריית אילת.... בכל מה שקשור לתחבורה בים, אני דווקא בעד ספינת מפרש מגובה במנוע, משהו קטן לא מפואר באורך של 11 FEET, את יודעת כם רומנטי וגם פראקטי.. בכל מקרה, תגידי אם הוא מוכר את הוולבו במה הוא מתכנן לנסוע ??? במוניות ...???? פופאי הוא רק מלח בדרך אגב, פוזה אני שומע קצת חריקות בכל הקושר לספינת טץ מי הולי ואנשי הים גורסים כי קיימת בעיה קטנה ??? את יודעת עליה ??

poza

New member
ומגפים לא מוכרים, אבל ערדלים כן

אז ככה. ממה שקראתי ונזונתי מהמקומונים. קדוש מוכר את המכונית שלו שכבר בת חמש שנים, מכמה סיבות:
א. היא באמת ישנה ומתחילה להראות סימני זקנה - מוסך וכאלו. (אגב, גבי תירגע, גם אצל בני תמותה זה קורה).
ב. כל חמש שנים יש לראש עיר זכות להחליף רכב בעלות של עד 180 אלף ש"ח.אז למה לא לנצל את הזכות המגיעה בחוק.
ג. הבחירות מתקרבות וגבי צריך להוכיח לכולנו כי הוא חוסך מכיסו בכדי לסייע לעיר, חינוך, תרבות וכו. (במיוחד לאחר שערוריית הסגן השלישי בשכר).
ד. ראש העיר שלנו חכם. הוא רוצה להחליף את הרכב האישי שלו. אז הוא מודיע שהוא מוותר על רכב שרד שעלויות הביטוח והטיפול בו יקרות יותר מרכב אישי. ומחליט לנצל את רכבו האישי למטרות עבודה.
עד כאן הבנו. ועכשיו הפואנטה. קדוש משלם, כמו כל בן תמותה, הוצאות רכב כל חודש: ביטוח, דלק, בלאי. אז אם אפשר לחסוך מכיסך האישי בכל אלו ושהעירייה תשלם עליהם: אחזקה, הוצאות רכב וכו, למה לא. הרי זה בעצם הרכב שרד של ראש העיר. והבונוס: יש גם נהג צמוד. ורכב בלתי מזוהה עם קדוש. אז תגיד לי למה לא.
חכם גבי קדוש שלנו, מאוד חכם.

פ ו פ א י

New member
פוזה, שאלה מינהלית ...../images/Emo141.gif

סתם שאלה של איש ים, כמו שאת יודעת בדרך כלל הם מקבלים את משכורתם בירוקים... הוצאות רכב נכללות בין מרכיבי הפנסיה שעתיד לקבל כל ראש עיר שפורש מתפקידו... הרי כל ראש עיר שמסיים מס´ קדנציות זכאי לפנסייה ופנסייה לא רעה, האם יתכן שהגדלת השכר יגרמו לעלייה בגודל הפנסייה העתידית.. באמת סתם, שאלה מינהלית, של איש ים שממש אין לו מושג בתחומים הללו.. פופאי הוא רק איש ים

פ ו פ א י

New member
תגיד, מה ההבדל בין פנסיה תקציבית ל.

לפנסיה צוברת.... ובכלל אם אינני טועה צבירת אחוזי הפנסיה אינם משפעים על גודל השכר הקובע, בסופו של דבר הפנסיה הצוברת והפנסיה התקציבית, מדברות על אחוזים ואילו כמו שזה נראה לי במקרה זה מדובר בעלייה בשכר הקובע לפנסיה... בדרך אגב מה משכורתו של ראש עיר בישראל ???? פופאי הוא רק מלח

poza

New member
אני דווקא מעדיפה את היאכטה של טד

אריסון המנוח. לפני זמן מה היא עזנה במרינה וכולנו הזלנו ריר. ככה זה, לאנשי הים אין פרוטה בכיסם ולאנשי היבשה יש. מי אמר שיש צדק בעולם. ולגבי הקזינו של קדוש. למה חריקות. לפי מה ששמעתי ברדיו הספינה כבר יצאה מהבהמאס.ועושה את דרכה לישראל. ונקבע סופית שהיא תעגון בנמל. כי גם הם צריכים להרוויח כמה פרוטות מדמי העגינה, ההכנסה השנתית של ספינות הקזינו לא מספיקה להם. ויואב איגרא כבר בפול גז. והחברה הכלכלית כבר על הגחלים. הם עכשיו מצטערים שהם דרשו רק שבעה מיליון ש"ח. כי שבעה מיליון זה לא כסף. אז מה הבעייה.

למעלה