פופקורן מתוק

פופקורן מתוק

שלום חברים מוכרים יותר ומוכרים פחות... אחרי שלא הצלחתי לקבל מענה לשאלתי בפורומים אנינים פחות, אני מעזה להציג לפורום הגורמה והגסטרונומיה את השאלה הבאה: פופקורן מתוק, ללא הרבה שמן, לא דביק מדי - בקיצור, כמו שהוא מוגש במזנון של קולנוע חן ברחובות - איך מכינים בבית? ואנא אל תזלזלו בשאלה "בלתי אנינה" זו - זה לא כל כך פשוט למצוא את התשובה. אני עדיין לא הצלחתי.
 
פופקורן מתוק

חצי ספל פופקורן מעט שמן 3 כפות סוכר (granulated) קורט מלח הכנה: לחמם בסיר או במחבת כבדה את השמן. כשהשמן חם - להוסיף את הפופקורןן ולזרות את כל הסוכר והמלח עליו. לכסות ולנער כל הזמן עד אשר הפופקורן מסיים להתפצפצ. להוריד מייד מהאש.
 
למעלה