פופ ארט

פופ ארט

אני מתעניין מאוד בפופ ארט. כבר שנים שאני מריץ לי בראש סקיצות ולפני כמה זמן העברתי אותם גם על דף יש למישהו מושג איך יוצרים ציורים בסגנון roy lichtenstein???? אני מתאר שזה עבודה ממוחשבת בגלל הדיוק ואם כן אז בבקשה תגידו איזה תוכנות

sherban

New member
קח תמונה קיימת, תסרוק

תעביר עליה פילטר halftone או color halftone ב-photoshop. או שתקרין את התמונה על canvas ותצייר על זה. או שתצייר הכל ב-photoshop ותדפיס בגדול. בעיני כל העניין ה-benday dots לעוס משהו אבל מי יודע אולי תצליח אתה להפיח בזה חיים. בהצלחה. sherbanart.com

רוי ליכטינשטיין? מחשב? מה?

רוי ליכטנשטיין עשה את עבודותיו בשנות ה-50 עד ה-70, לא ממש היו מחשבים באותו הזמן. ובעיקר בגלל הדיוק והקו הנקי, כמו גם הנושאים שמערבים פאנלי קומיקס כציורי אומנות בודדים הוא זכה להכרה ופרסום. היום באמת אפשר לעשות דברים כמו שעשה ליכטנשטיין ב 10 דקות בפוטושופ, אבל לא זה מה שקובע אלא הקו הנקי ועיצובי הדמויות והקומפוזציות בציור.

sherban

New member
לא טענתי שליכטנשטיין השתמש במחשב

הבחור שאל איך אפשר לעשות דברים דומים. זה הכל. אני די מאוכזב מכל ה-pop art ככלל. בתור ילד נורא אהבתי את ליכטנשטיין כי נורא אהבתי קומיקס. רק בגיל מאוחר יותר גיליתי שהוא לא צייר את הציורים המקוריים אלא רק הגדיל אותם. מאותו רגע פחות קסם לי כל העניין (עיצוב נקי או לא). מצאתי את זה בחיפוש: http://www.mfa.org/exhibitions/lichtenstein.html מ-1994. דווקא נראה מעניין. פחות צעקני. אולי בכל זאת יש עוד מה לעשות עם הסגנון הזה.

gilig

New member
הוא אפילו לא הגדיל אותם

הוא מתכנן אותם ויש לו פועלים שעושים את הציור עצמו

למעלה