פוצעת..מרסדס..שלי..

פוצעת..מרסדס..שלי..../images/Emo122.gif

מממ...טוב אז ככה... אני רואה אותך..וקורא בך..כמו בספר פתוח.. אנשים רבים..(אולי כולם..) לא רואים כמה עדינות יש בנישמתך.. את אמרת לי שאת חוסמת את עצמך..ולא ניפגעת וזה.. בייב יש לי את הזכות להיות איתך בשבועיים האחרונים..והספקתי ללמוד אותך...את כוחמתך..את שנינותך..ובעיקר את רגישותך!! יש בך כל מה שבחורה רוצה...רק ש..ביטחון עצמי וכוחות נפשיים...קצת חסרים... לעיתים אני פותח בלוג..רק כדי להתבונן בך..להנות מהחבטות..שאת חובטת בי..זה מקסים ומושך אותי.. ועם זאת בכל חבטה אני מרגיש ליטוף..אוהב וחם..(לא סקס) של אדם..רגשן עדין..וקצת חסר אונים... אני מרחם על כל אלה שרואים בך מרסדס..אנשים אלה שמתנשאים ומכפישים אותך..האם יודעים הם בכלל את שפתך? האם הם בכלל מבינים את המילים שלך? האם ילמדו בכל אורח חייהם את..מה שאת שוכחת? תמיד מתנשאים כאלה וחרים מוציאים אותי מהכלים..מחפישים..עוקצים..גאים..אבל לא אנושיים..לא פתוחים..אפילו קצת אטומים.. בייב..לימדת אותי גבולות חדשות לנורמה...ופעם לחשת לי בכאב.."מתי אנשים ילמדו לקבל את השונה.." אני מודה שזה ריגש אותי...פשוט נותרתי ללא מילים.. ואת חייבת לדעת..אלה שלא מקבלים את השונה...פשוט מקובעים בפרמיטיביות מעושה.. אם רק תקבלי עצה ממני..אל תהדפי את האחרים..ואל תנסי לרצות אותם...פשוט תהיי את..אזי כולם יראו אותך כפי שאני רואה... ודבר נוסף..אני פה לתמיד..לתת כתף..(או כל איבר שתחפצי בו..)בשבילך... תני בוסה!!!

טלוש..אם תסכימי איתי..אז..זה..נו...

תלחמי בי!! בואי מכות בואי.. היי תבעירי בי את אש התשוקהההה!!! נ..ב.. מה עם המרצדס?? סקודה לא עושה לי את זה..

משה יקירי:)

כבר הסברתי לא נלחמת
רק נושכת....
את האש כבר הבערתי
ולגבי המרצדס....אין!!!!

טלוש? רק בשביל להוכיח לך..

שאני לא קטנוני..אני מתאהב בך לאלתר!!! אבל זה יצריך אותך לכמה דברים... מוכנה לזה? אם כן תקישי 1... אם לא...גם תקישי 1... בכל מקרה..כבר התאהבתי!!! מי לא בררן מי??? נ..ב.. אבל נשארה הנקודה הקטנה...מרצדס רכשת???

טלוש?? זה סופי..מאוהב בך..

אני רוצה אותך כמו ילד שרוצה את הסוכריה שלו.. אני נמשך אליך כמו גל אל החוף.. אני חושק בך..הצורה עיוורת!! ( איך את ניראת בכלל??!!) אז..קצרה נפשי מלהמתין לך!!!! איפה את???????????????? תני בוסה תני..

רוצה מרצדס? תלמד על אהבה במשפחה

אישה אחת החליטה לבדוק את נאמנותם של שלושת חתניה. בוקר אחד היא הזמינה את אחד החתנים לטייל לאורך הירקון וכעבור זמן מה עשתה את עצמה מחליקה ונפלה למים. החתן לא חשב פעמים קפץ למים ומשה את החמות. למחרת, כאשר יצא מהבית ראה סובארו חדשה חונה בחניה עם שלט שכתוב עליו "מהחמה האוהבת!". למחרת הזמינה את החתן השני והסיפור חזר על עצמו. למחרת כאשר יצא מביתו מצא סובארו חדשה עם שלט "מהחמה האוהבת!". למחרת החמות הזמינה את החתן השלישי ושוב הסיפור חזר על עצמו, רק לחוסר מזלה של החמות הוא לא ידע לשחות והיא טבעה. למחרת כאשר החתן השלישי יצא מביתו בחנייה עמדה מרצדס חדשה עם שלט "מהחם האוהב!"

חחח שיפוצניק...יפה אהבתי..

ומאחר שאני לא בררן...אני מוכן לאמץ את התאוריה שלך...רק שכנע את חמתי לקפוץ וזה...

מ ר ס ד ס

New member
../images/Emo41.gif

מושיקו מחמיא לי שהצלחתי לעורר בך רגשות ותחושות שגורמות לך לכתוב לי בצורה כלכך רגישה ומחייכת. זה מרגיש לי בדיוק כמו טעם של קובית שוקולד שווצרי. אתה מפעים אותי באדיקות, שלך. וזה מחייך אותי כל פעם מחדש. נראה לי שאתה אוהב אותי אלפי מונים. זה הדדי.
תמיד אמרתי שאלוהים זה משהו פרטי הרבה מעבר למה שמרשים לנו בבית כנסת. אולי מצאת את האלוהים שלך?

פצועה יקירה..הכל פה פיזי קפיש??

כן עוררת בי רגשות!! רבים ומגווונים.. וחן חן לך על המחמאות שאני שוקולד וזה..נכון מתוק..וזה.. אבל אני צייד!!!חושני והורס!! אני אוהב אותך...מממ...נישמע לי כבד... אבל לגבי אלוהים..בכל אחד מאיתנו שוכן אלוהים..הוא נימצא בתוכינו..אני מאמין באמונה שלמה בו..וחושב שהוא זמין לכל ניזקק.. אז..תמיד תמיד תזכרי..יש בורא..שתמיד מסתכל עלינו..כאב..רחום ואהוב.. תני בוסה!!(זה יוביל לסקס!!)

ניזקקת,

תקרא לרוסיה בעלת תחת מלא בורקסים שיושבת אצלך במספרה ומחכה ל-28 לחודש של הגרושות הנואשות. דביל! סקס איתי? אני במקומך לא הייתי בונה על זה. נ.ב. הכי פיזי איתי זה שתרגיש את שרגע.

פצועה? בואי מכות בואי!!

אני מניח בשמחשבתך..עם שרגע..את מפנטזת עלי...אני מוחמא וזה.. תראי שרגע..מהווה לי תחרות וזה.. אני בונה על..זה..נו..סקס קסום איתך...שאני אגמור ותעלמי.. אבל...איזה שרגע יכול עלי איזה??? ולמי קראת שחור??!!

בעיטה ישירה לביצים אה מוזס?..

שים קרח והפרד בין הביציות. מקסימום יום יומיים נהיה כמו חדש.... מנסיון...

למעלה