פוקוס/הבמה/וואטאבר: Secondhand Serenade

just me155

New member
פוקוס/הבמה/וואטאבר: Secondhand Serenade

(אין לי מושג איך לקרוא לפינה הזאת, אז.. תסלחו לי על הכותרת
) Secondhand Serenade הם בעצם הרכב רוק אקוסטי מקליפורניה שהתאהבתי בו מהשיר הראשון ששמעתי (ופה צריך להגיד תודה לרותם.. בפעם.. ה-100
) ולדעתי לא הרבה פה מכירים את ההרכב הזה אז חשבתי לכתוב עליו קצת. תקנו אותי אם אני טועה
ההרכב הזה בעצם בנוי מאיש אחד, ג'ון וזלי, שגם שר וגם מנגן על גיטרה ופסנתר. ל-Secondhand Serenade בינתיים אלבום אחד, "Awake" , שיצא בפברואר השנה ובנוי מ-12 שירים. האלבום אמנם לא זכה להצלחה עולמית אבל יש להרכב הזה קהל מעריצים מספיק גדול ואמין. אין לי יותר מדי מה להרחיב, אני פשוט אתן קישורים לכמה שירים של ההרכב שאני ממש אוהבת, ואני אשמח לשמוע מה דעתכם
המייספייס האתר הרשמי

just me155

New member
Awake

Awake זה השיר הראשון של ההרכב הזה שהכרתי. שיר שקט, אחד היחידים שמצליח לגרום לי לבכות ממנו ועד היום אני שומעת אותו המון. האמת, שלפי האייפוד שלי, הוא השיר הכי מושמע אצלי אחרי WIT של לייפהאוס... :) שיר מדהים, באמת ששווה יותר משמיעה אחת, גם לי לקח זמן עד שהשיר הזה תפס לי את האוזן. http://www.youtube.com/watch?v=6TlEj-aBuiI

העכביש2

New member
עשית פוקוס ../images/Emo99.gif

כל הכבוד! עלי והצליחי והמשיכי כך! מבטיח לשמוע בהמשך היום ולהגיב...

galoosh33

New member
אוי, אהבתי!

את חייבת להמליץ יותר, אני מתה על הטעם שלך

galoosh33

New member
אופס, ../images/Emo52.gif

לא ידעתי שאת ממשיכה להוסיף שירים.. בלבלת אותי, כי אצל לירן הפוקוס זה רק הודעה אחת

just me155

New member
../images/Emo6.gif בגלל זה לא ידעתי איך לקרוא

לפינה הזאת... כי זה קצת יותר מהודעה אחת, הייתי חייבת לכתוב קצת על כל שיר שהמלצתי
ותודה!

galoosh33

New member
אז נראה לי שהבמה ..

אבל תתייעצי עם לירן לגבי הסינטקס המדויק, הוא מבין בזה
סתם חחחח...

just me155

New member
Take Me With You

וואו.. באמת אחד השירים הכי יפים שאני מכירה, המילים אולי קצת קיטשיות אבל גם בזה יש משהו :) הדבר שאני הכי אוהבת בשיר הזה זה לחלוטין הגיטרות, ורק בגללן באמת באמת שכדאי לתת לשיר הזה שמיעה. אני בעיקר אוהבת את החלק שמגיע אחרי 2 דקות וחצי. http://www.youtube.com/watch?v=NLNwKQaynN0

galoosh33

New member
הקול שלו פה ממש כמו של ברנדון

מפאניק!. הקטע אחרי 2:30 באמת יותר יפה, הוא היה צריך לקצר קצת את ההתחלה לדעתי.

galoosh33

New member
אז התגובה המעודכנת ../images/Emo3.gif

תודה, אהבתי וזה די "הסגנון שלי" אז נראה לי שאני באמת אתחבר אליו.. אבל אני אוריד כמה שירים שלו ואאזין כמה פעמים כי קשה לקבוע מההאזנה הראשונה.. הכי אהבתי בינתיים את your call... אבל למה הוא קורא לעצמו הרכב? זה ממש מפגר, הוא הרי בנאדם אחד.. תודה על ההמלצה!

yrutoo

New member
ספיר../images/Emo140.gif

האמת ששמעתי את Awake וישר חשבתי שזה לא הטעם שלי, אבל ראיתי שכתבת ממש יפה על כל שיר אז החלטתי לנסות... Vulnerable ממש לא רע, ו- Broken ללא ספק היה הכי יפה ומרגש. Your Call היה ממש מוכר לי, אולי הוא היה בפסקול של איזו סדרה?.. בכל מקרה את שלושתם אהבתי! תודה רבה על ההשקעה, ובד"כ יש לנו טעם דומה אז תכתבי עוד

העכביש2

New member
נשמע ממש לא רע...

כידוע- אחד הסגנונות הכי אהבוים עלי בעולם המוזיקה הוא אקוסטי ולכן זה תופס אוטומטית גם אותי. יש לי רק בעיה אחת עם הקול של הסולן- זה גוון קול שאני אישית לא הכי מחבב ומעדיף קול יותר מחוספס או גבוה בטונציה שונה. הוא מאוד מזכיר לי את הסולן של סימפל פלאן - Pierre Bouvier. אהבתי את Awake ועוד כמה במייספייס. סה"כ- אחלה אומן- חשיפה מעולה! כבוד

למעלה