פוקט בינוני

Kgt1

New member
פוקט בינוני

מזמן לא היה פה דיון משמעותי עם תוכן, אז חשבתי לעלות את הנושא ששמתי לב שהוא אחד הליקים הכי כבדים שלי... איך יודעים להיפטר מPP? מתי לא שווה לסכן את כל הערימה שלך ולהשוות אול אין עם כזה, בידיעה שאתה יושב במקרה הטוב עם יתרון קטן (מול אוברים), ולפעמים בפיגור גדול (ורק לעתים רחוקות ביתרון גדול). אני מרגיש שאני עף מהמון טורנירים לאחרונה עם פוקט שלא רציתי לקפל...

AJKHoosier2

New member
גם לי היתה פעם את הבעיה הזאת...

ברוך ה', היום אני מקפל אותם בלי בעיה... פוקט בינוני זה טוב בשביל לדחוף אול אין עם לא העלו לפני כאשר הבליינדים גבוהים, או לשחק במטרה לקבל SET שהבליינדים נמוכים, אבל בשום אופן לא משווה איתם אול אין, כי במקרה הטוב אני יוצא למירוץ ובמקרה הרע אני נגד זוג גבוה, ככה שעדיף פשוט להמנע מזה ולדמיין שלא קיבלת את היד הזאת. ברור גם שיש מקרים יוצאי דופן, תלוי בגודל הסטאק ובשלב הטורניר, אבל בגדול, ברוב הסיטואציות זה מה שאני עושה.

eilat11

New member
../images/Emo45.gifאישית - משווה רק שיש לי הרבה צ'יפים ואחד

השורטים דוחפים, לקראת סוף תחרות. וכמובן לימפ , מכל עמדה -כשהבליינדים נמוכים.

Kgt1

New member
נצל"ש יד ממש קשה ששיחקתי עכשיו, עם PP בינוני

Full Tilt Poker Game #16825146830: $14,500 Guarantee (Rebuy) (125015051), Table 1 - 80/160 - No Limit Hold'em - 14:23:44 ET - 2009/12/15 Seat 1: rooste (2,460) Seat 2: Kgt1 (14,250) Seat 3: bin_vorn (4,880) Seat 4: croate67 (9,545) Seat 5: NWeng (4,754) Seat 6: Flyingfalcon1 (5,290) Seat 7: aristocrate (33,668) Seat 8: cyril eno (4,964) Seat 9: Nassifadv (15,493) croate67 posts the small blind of 80 NWeng posts the big blind of 160 The button is in seat #3 *** HOLE CARDS *** Dealt to Kgt1 [8d 8c] Flyingfalcon1 calls 160 aristocrate folds cyril eno has 15 seconds left to act cyril eno folds Nassifadv folds rooste folds Kgt1 raises to 450 bin_vorn folds croate67 has 15 seconds left to act croate67 calls 370 NWeng folds Flyingfalcon1 calls 290 *** FLOP *** [7c 7h 6h] croate67 checks Flyingfalcon1 checks Kgt1 bets 800 croate67 calls 800 Flyingfalcon1 folds *** TURN *** [7c 7h 6h] [Td] croate67 bets 2,080 Kgt1 has 15 seconds left to act Kgt1 calls 2,080 *** RIVER *** [7c 7h 6h Td] [3s] croate67 bets 6,215, and is all in Kgt1 calls 6,215 *** SHOW DOWN *** croate67 shows [6d 5d] two pair, Sevens and Sixes Kgt1 shows [8d 8c] two pair, Eights and Sevens Kgt1 wins the pot (19,700) with two pair, Eights and Sevens croate67 stands up rooste stands up Kgt1 stands up bin_vorn stands up NWeng stands up Flyingfalcon1 stands up aristocrate stands up cyril eno stands up Nassifadv stands up *** SUMMARY *** Total pot 19,700 | Rake 0 Board: [7c 7h 6h Td 3s] Seat 1: rooste didn't bet (folded) Seat 2: Kgt1 showed [8d 8c] and won (19,700) with two pair, Eights and Sevens Seat 3: bin_vorn (button) didn't bet (folded) Seat 4: croate67 (small blind) showed [6d 5d] and lost with two pair, Sevens and Sixes Seat 5: NWeng (big blind) folded before the Flop Seat 6: Flyingfalcon1 folded on the Flop Seat 7: aristocrate didn't bet (folded) Seat 8: cyril eno didn't bet (folded) Seat 9: Nassifadv didn't bet (folded) היריב שלי יחסית שיחק לא מעט ידיים, אז בהחלט הרגשתי שיש אופציה של בלוף, אבל עדיין, זו אחת ההשוואות הכי קשות שעשיתי בחיים אני חושב...

Harleydude

New member
ווואו

סחטיין על ההשוואה, נפלת על היד היחידה אולי בטווח שלו שאתה מנצח ושאין לי מושג למה הוא החליט לבצע מהלך כזה, הוא בחיים לא היה משיג קיפול משום דבר שמנצח אותו חוץ מ44-55 ו88-99. יש לו שואדאון וליו לא רע ותוחלת קיפול ברצפה והוא דופק מהלך כזה...

Kgt1

New member
בדיעבד היד הזו הביאה אותי לכסף... כי פשוט

כלום לא עבד עבורי מאז... אבל פסיכולוגית יצאתי מנצח מהטורניר :)

Harleydude

New member
אתה יכול אולי להעביר מה היה קו המחשבה שלך

ביד הזאת? מה גרם לך להשוות? דינמיקה מסויימת? היסטוריה? ראית עליו שהוא סתם אחד שמנסה לבלף בלי קשר? הרי הוא היה לימפר ואתה העלית, אז מה שהוא עשה זה השווה את הCBET שלך ואז הוביל על הטרן ודחף בריבר. מה גם שהוא עשה לימפ בפוזיציה מוקדמת, כבר ראית אותו משווה ת'בליינדים עם ידיים ספקולטיביות בפוזיציה מוקדמת? בוא נחשוב על זה רגע, הוא משווה ת'בליינד, משווה העלאה, צ'ק\קול בפלופ ואז דונקבט בטרן ודוחף בריבר. רוב הזמן הטווח שלו מEP צריך להיות זוגות נמוכים, מה שלא נראה לי פה בטווח שלו אלא אם כן הוא היה משחק ככה 66. זה יותר נראה כמו משו בסגנון 89 (אולייי 67, קשה לשים אותו על 56 בספוט הזה), בכל מקרה הריבר הוא גם לא קלף טוב בשבילך כי אם הוא ניסה להגן על ה33 שלו בטרן הוא פגע, ואם היה יוצא קלף גבוה והוא היה דוחף היה לך תסריט אחר לגמרי. ברור שאתה יכול לשלול את רוב הזוגות היותר גבוהים משלך מהטווח שלו, ואתה יכול להניח על סמך מה שראית מהשחקן שהוא לא ישחק ככה 66, האם הוא ישחק ככה AT? לפי מה שהוא הראה בסוף הוא בהחלט ישחק סוטד קונקטורס מEP שזה מה ששמתי אותו עליו מלכתחילה (רק 89 חח), איך הגעת לריד שהוא מסוגל למהלך כזה בתכל'ס עם כלום? או שחשבת שאתה מספיק עמוק בשביל לקחת את הסיכון והליין שלו לא נראה לך הגיוני? שתף אותנו אחי זו יד מעניינת :)

Kgt1

New member
עשית כבר את רוב העבודה ../images/Emo3.gif

אמממ... הבט שלו בטרן יכול לייצג מבחינתי מספר ידיים שמובילות עליי בשלב הזה (89, 56, A6), אבל עקב העובדה שלא שמתי אותו כמובן על פול האוס, ועקב העומק שלי בצ'יפים, החלטתי שאני יכול להשוות עם הפוזישן בינתיים, ולחכות לתגובה (וקלף) בריבר. מבחינתי הריבר היה בלנק מוחלט, אבל מה שכנראה הניע אותי בסופו של דבר להשוות, זה מהירות קבלת ההחלטות של היריב שלי בטרן ובריבר. הוא לא חשב, ודחף... אול אין מהיר זה מבחינתי תמיד איזשהו רמז מבהק לבלוף. אם הוא יושב על פול, הוא לא היה עושה ואליו בט יותר נמוך? אם הוא היה יושב על קנטה, אני חושב שהוא מפחד מפול ומעלה ברייז נמוך יותר. לא יודע, זה היה הכל נראה לי יותר מדי חשוד. וכן, זה היה טורניר של 3 דולר, אז בכל זאת קל יותר להשוות דברים כאלה. (אפילו שהפרס הראשון היה בערך 4K). אני יצאתי עם 22 :)

bang01

New member
הוא לא הלימפר

הוא מהסמול בליינד. וזה השוואה די רעה שלו לדעתי. הוא בפוזיציה הכי גרועה, עם יד בלי שום היי קארד וואליו, מקווה לתפוס דרואו טוב ולהעיף אותך מהיד לפני השואודאון. פעם בכמה זמן זה יקרה? וגם יש לו שורט סטאק אחריו שעוד לא דיבר שיכול לדחוף פתאום כשהוא רואה כ"כ הרבה כסף בקופה. הוא גם שיחק את היד מוזר נורא. כאילו הוא אומר "אמא'לה, קלף גבוה. אולי יש לו אותו? אני אהמר ונראה מה קורה"

darkAI

New member
מה AJKHoosier2 אמר

בנוסף, יותר בהקשר ליד ששיחקת, כשאתה משחק מול יריב אגרסיבי ואתה כמעט בטוח שאתה לא הולך לזרוק אם יבוא overcard אחד[בגלל כמות הצ'יפים בקופה ביחד לערימה שלך או כל סיבה אחרת], עדיף לך לנסות לקחת את הקופה על הפלופ או להיכנס אול-אין על הפלופ. כל קלף גבוה נוסף נותן ליריב הזדמנות לבלף ומכניס אותך למצב לא נעים.

למעלה