פוקט לבי"ס, הכדאי?

AryePc

New member
פוקט לבי"ס, הכדאי?

שלום, עקב החומר הרב הנלמד השנה, ההכתבה הרבה בשיעורים, רציתי לקנות פאלם ומקלדת ולחבר בשיעורים ופשוט להקליד לתוכו את החומר ואז בבית להעביר למחשב הנייח ולערוך הכל ולהדפיס. כך יהיה לי את כל החומר מסודר ומאורגן. היתרונות: 1. כשהמורה מתבלבלת אין קישקושים מיותרים וכתמי טיפקס, פשוט למחוק ולכתוב מחדש. 2. מהירות הכתיבה רבה יותר. 3. סדר מופתי ואפשרויות עריכה עתידיות. 4. הכנת עבודות במחשב ע"י "העתקה" "הדבקה". יש עוד יתרונות אך לא עולים לי כרגע בראש. שאלות: 1. סוללה, תוך כמה זמן נגמרת הסוללה במכשיר כזה? 2. תוכנה, האם יש וורד לפאלם שיאפשר לי לעשות את זה? 3. מקלדת, קיימת אפשרות לחיבור מקלדת חיצונית לפאלם? 4. כמה עולה פאלם כזה בערך? 5. -> מה ההבדל בין פוקט פיסי ובין פאלם?! <- אגב, אני צריך אותו גם בשביל יומן פגישות מסודר. רק חשוב לי לדעת מה המחיר והאם כדאי לי לממש את רעיוני. תודה.

0uTl0oK

New member
נכנסתה לפורום הלא נכון אבל

לצערנו לפוקט אין "תמיחה" בעברית היא ברמה נמוחה ולכן לא מומלץ אבל אם אתה רוצה לקנות מכשיר פאלם יש לו תמיכה בעברית (תמיכה טובה) ויש אפשרות וחבר מקלדת וכן מעבד תמלילים...

פוקטפיסי לא מתאים לך

התמיכה בעברית גרועה ביותר, זה לא כל כך קל כמו שאתה חושב. מתאים לך לאפטופ זול, שתוכל לקנות ב-250-300 דולר, אתה לא צריך יותר מפנטיום 233. כל שאר הפתרונות יקרים ומסובכים. מינימום 2,000 שקל בשביל מכשיר לא שימושי בעליל למטרות שציינת.

0uTl0oK

New member
אתה יכול לקנות משומש

מ600-1500 ומקלדת יד שניה בעזור ה 300-400 אבל אם אתה רוצה חדש יכול להיות בעזור ה1700 שקל+ לפאלם חדש ואיזה 900-600 למקלדת חדשה ראיתי מישהו שמוכר פאלם עם מקלדת משומשים ב800 מכשיר צבעוני והוא מציין שזה גמיש אז... תלחץ ותקבל פרטים

AryePc

New member
מקלדת לפאלם עולה כל כך הרבה?!

זו סה"כ מקלדת, למה היא עולה כל כך הרבה? חשבתי שמקלדת עולה גג 100 ש"ח...

0uTl0oK

New member
אתה יכול לקנות משומשת ב300

ושלחתי אותך למישהוא שמוכר מקלדת ופאלם במחיר זול

0uTl0oK

New member
צירפתי את המודעה 800 שקל להכל

פאלם IIIC במצב טוב מאד+מקלדת 16/12/2002 פאלם IIIC במצב מעולה עם מקלדת כולל עברית של כלנית,תוכנה למקלדת,עריסת סנכרון ועוד מספר תוכנות רשומות כגון QUICK WORD ועוד... 800 ש"ח אבל גמיש לפרטים נוספים צרו קשר: מורן ,טלפון : 051-397971

למעלה