פוקימון לנצח - רוצה לקנות את הקלטת

Piplup

New member
פוקימון לנצח - רוצה לקנות את הקלטת

אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) היו לי קלטות של כל הסרטים ואבדו לי- השגתי מאנשים הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה

Yuske

New member
המממ תנסה בבלוקבאסטר

אני זוכר פעם אחרונה שביקרתי שמה (שנה שעברה?) אז היה שמה DVD של הסרט... קלטות לא סגור עוד אם יש את זה אבל DVD בטוח יש וואי הזכרת לי שאני באמת צריך לקנות את הסרט השני ואת 5-איפה שיצא (לא כולל 6) O_O ואם זה עוזר אז תנסה בwww.amazon.com שמה בטוח יש^_^ בהצלחה^^

Piplup

New member
באמזון יהיה בעברית? כי אם לא היה ברור

אני רוצה את הקלטת המקורית בעברית אנסה בלוקבאסטר... מקווה שיהיה... אבל לפי האתר שלהם זה מראה שאין בשום חנות שלהם את זה לא למכירה ולא להשכרה (אתה זוכר איפה בדיוק ראית את זה לפני שנה? למרות שאני בספק באמת אם זה נשאר עדיין אבל שווה לבדוק) ואני ממש מעדיף את הקלטת ולא הDVD כי זה מה שהיה לי וכי אין לי DVD התגובות של אנשים להודעה הזו שפרסמתי כבר בכמה מקומות כבר ממש מדאיגות אותי... בלתי אפשרי שאני היחידי שקנה את הקלטת! חייב להיות מישהו! בבקשה תנסו לברר עם משפחה/חברים ולמצוא לי מישהו שיש לו!! בבקשה!

Yuske

New member
אמאזון לא יהיה בעברית:\...

נראה לי שזה באיזור של הסרטים המוזלים... פשוט ללכת לחנות ראנדומאלית ולחטט שמה... אני ראיתי בזה שיש בראשון לציון... מה קיבלת במקומות אחרים?

Piplup

New member
בינתיים במקומות אחרים או שאין אפילו תגובה אחת

או שרוב התגובות הן "תנסה לחפש בחנויות" "אני אנסה לברר לך" וכמה הודעות מעצבנות כי אנשים אוהבים לעצבן מישהו שגם ככה עצוב במקום לעזור לו -_- מצאתי אבל מישהו אחד שדווקא כן אולי יש לו אבל אני עדיין מחכה שיענה לי לה"פ

Piplup

New member
תודה! וכמו שאמרתי...

היו לי קלטות של כל הסרטים ואבדו לי ואחר כך הצלחתי להשיג מאנשים את כולם שוב חוץ מ"פוקימון לנצח" אז אני מחפש אותו כרגע (או שהתכוונת לסרטים הבאים שלא הגיעו לארץ? אותם רק במחשב... (5 ביפנית 6-8 באנגלית ואת 9 אין... ו10 אי אפשר עדיין כי רק לאחרונה יצא לקולנוע ביפן)

Yuske

New member
אין נושא

(כי לא מצאתי משהו מקורי כנושא) התכוונתי לסך הכל הסרטים שיצאו אתה יודע אגב שהם עובדים על סרט 11 @_____@ לי יש (אם זה מעניין אותכ בכלל^^") את הסרט הראשון בקלטת בעברית את הסרט השלישי בקלטת באנגלית את הסרט הרביעי בDVD אנגלית ואת הסרט השישי בקלטת אנגלית השני יש לי איפהשהוא מוקלט באנגלית ונראה לי גם בעברית אבל לא ממש רשמתי את זה על הקלטת אז...זה דיי בעייה *מראה את הארון קלטות מוקלטות שמלא בקלטות חסרות שם ומלאות בהקלטות מתוכניות מצויירות כאלה ואחרות ממהלך השנים* יש לי גם את ה-8 (נראה לי) איפהשהוא בדיסקים היה לי את החמישי אבל הוא היה מדובב והתעצבנתי כי רציתי יפני... אני עדיין במצוד בחיפוש אחר הסרטים וזמן ומקום להוריד אותם.... אגב ראית את הספיישל של ראיקו?

Piplup

New member
כן ראיתי ביפנית...נורא כמה פורקידס הרסו את זה

ואתה מתפלא שיהיה 11? תהיה בטוח שיהיו גם הרבה יותר! ^_^

Yuske

New member
נחש מה תהיה העלילה ב-11....

נכון!! עוד פוקימון נדיר חדש (אגדי) ומיוחד שאיכשהוא יכול להשמיד את העולם!! (חחח סורי אני ממש אוהב את פוקימון אבל עדיין נהנה לא פחות להיות ציני בטירוף לסדרה הזו) אני האמת דיי פוחד שיהיו הרבה יותרO_O... מאיפה המ מצפים שאני אזכור את כל המיליון פוקימונים שהם ממציאים.? או שהם פשוט לא חשבו שהמעריצים הישנים יישארו כלכך הרבה זמן ^^" נו ניחא...בלבאזור תמיד יישאר בליבי^^ ויוה לה vine whip!!!!

Piplup

New member
לי זה ממש קל לזכור את כל ה493 XD

ספוילרים! דווקא לא כל הסרטים זהים בעלילה... אבל כן המשותף לכולם זה שכל אחד מהסרטים הוא על אגדיים... אבל אני מניח שזו באמת הדרך הטובה ביותר לעשות סרטי פוקימון (אבל באמת אם יהיה איזה סרט אחד שיהיה טוב ובלי אגדיים זה גם יכול להיות נחמד... לוקאריו ואנון למשל הם לא אגדיים וסרטים 3/8 בקלות נתנו להם תפקידים חשובים אבל עדיין היו גם אגדיים בנוסף =X) אני חייב באמת לראות כבר את התשיעי... מיי היא הדמות שאני הכי אוהב אז נראה לי שזה יהיה הסרט שאני הכי אוהב XD אבל לפי מה שהבנתי אש גונב ממנה את ההתמקדות בסוף... %$# ב11 לפי ה"טריילר" יהיה רג'יג'יגאס והפרחים מרמזים כנראה שגם שיימין יופיע (וזה הגיוני כי הוא הפוקימון הבא שצריך "להחשף" ולהתקבל באירוע מיוחד שלהם... כמובן שדאגו לפרוץ למשחקים אז כולם כבר יודעים על שיימין וארסאוס למרות שאנחנו לא אמורים לדעת XD) ולדעתי יופיעו לפחות עוד אחד או שתי אגדיים כי בדור הזה יש -המון- ורק שיהיה ברור כי גלשנו קצת מהנושא... אני עדיין מחפש את הקלטת כך שאם למישהו יש או מכיר מישהו שיש לו (או מצא חנות שעוד מוכרת את זה... אבל לא נראה לי) תגידו!! ובבקשה אם אפשר תנסו גם לברר עם משפחה/חברים! חייב להיות למישהו!! (ובינתיים מי שאמרתי קודם לא ענה לי עדיין... =\ )

Yuske

New member
אין לי מושג

איזה פוקימונים לעזזל אמרת שמה אז אני אחייך ואהנהן... אני אומר שהם צריכים להתחיל לפתח יותר את הדמויות ולא את הפוקימונימ שלהם.... כי אז הסדרה תהיה יותר מוצלחת לדעתי מאשר כל הקטע של "בואו נתפוס את כולם"

Piplup

New member
אה חשבתי שאתה כן מעודכן =X

(או שאתה כן רק לא זוכר את כל השמות =X) זה מוסכם לגמרי ע"י כולם (ואני מתכוון פשוט -כולם-) שאם להניח בצד את ה"נוסטלגיה" שחלק מרגישים לפרקים הישנים- DP בהחלט הרבה יותר טוב מכל מה שהיה עד עכשיו לדעתי כדאי לך לנסות לראות DP ביפנית (אם לא ניסית) ואמנם אין תרגום אבל במילא קל להבין וגם ככה חצי ממה שהם אומרים זה שמות או מילים באנגלית XD אבל אני בספק שעוד יש סידרים לטורנטים של ההתחלה... מיי עברה הרבה פיתוח דמות... והם לא רוצים "לתפוס את כולם" זה היה סתם משפט כזה שהחליטו לתקוע כל הזמן אני חושב שהרבה אנשים שמתלוננים על כמה פוקי יכל להיות טוב יותר מסתכלים על זה בצורה הלא נכונה- פוקימון לא מנסה להיות משהו רציני עמוק ואפל כמו שמשתמע שכמה אנשים רוצים מהתיאור שלהם לאיך הם היו עושים את התוכנית... זו פשוט עלילה קלילה ונחמדה של מכונים/תחרויות ומלאה בפרקים מצחיקים ומהנים וזה מצוין אם אתה אוהב את הרעיון הכללי של פוקימון ואת הפוקימונים עצמם (ואם אתה מאלה שכן חייבים משהו רציני אז בDP נראה לי שהגיעו לרמה הכי גבוהה של אכזריות שתהיה בפוקימון עם הציידת J - בינתיים הייתה בפרקים 20 ו 45 ונראה שהיא תמשיך להופיע מדי פעם)

Yuske

New member
אתה מעלה נקודה מעניינת...

אמממ אני יודע בעל פה (אני מקווה שאני עוד זוכר) את הסט הראשון והשני מהסט השלישי ככה (ליגת הואן וכו) כבר דיי הפסקתי לעקוב...אני זוכר אולי כמה נפוצים אבל השאר אין לי שמצ של מושג... אני האמת דיי רוצה לראות את DP וגם אני שוקל על שאר הפרקים שלפניי DP לראות (אם זה שוב או לא) ביפנית... נראה לי שאני מסתמך על הקטע (שאני אומר בפיתוחי דמויות) את העונות הראשונות ושזה דיי חזר על עצמו דיי פרשתי והתאכזבתי מאוד מהעונה השלישית והרביעית שכל פרק היה בדיוק אותו דבר רק עם פוקימונים שנים ואנשים חדשים והעלילה פשוט לא זזה צוות רוקט שוב פעם בא בתחבולה הם זיהו שזה צוות רוקט בצורה הכי מעפנה שיש ואז הם נכנסו למגהזורד ש...כן היה בצורה של אותו פוקימון היומי... בסופו של דבר פיקאצ'ו היה מפוצץ אותם עם מכת ברק והכל היה בדיוק אותו הדבר.... ואז היום היה נגמר, הגיבורים שלנו היו מנופפים ל"חבריהם החדשים" שלום והקריין היה אומר "יש עוד מלא סודות ללמוד ועוד מלא דברים לתפוס ולהבין מהעולם של הפוקימונים..בלה בלה בלה ואש בדרך לעיר_____\לקרב המכון הבא שלו" <שיר סיום> לא ראיתי את הADVANCE אבל בזה דיי הפריע לי הקטע של התחרוית יופי והפוקימונים החדשים (במשחקים!...לדעתי זה גיוון בעלילה באנימה אבל במשחקים זה פשוט זוועה...לא מספיק אתה צריך לאמן אותם להיות הכי חזקים אתה גמ צריכ להאכיל אותם ולטפח אותם בצורה שהמשחק רוצה....) (בקשר לפוקימונים במשחקים זה היה פשוט יותר מידי לתפוס לאמן ולפתח~____________~) אני לאו דווקא מחפש משהו רציני באנימות שלי....אבל כמו שאמרתי לך בעונה השלישית והרביעית שזה כבר ממוחזר וחוזר על עצמו וכאלה אז זה דיי גרם לי לא להנות משאר הפרקים. נראה לי שאני אנסה מתישהוא להשיג יותר את DP שכנעת אותי עם הרצינות ופוקימון...זה משו שחיכיתי לו בפוקימון (אני לא מחפש רצינות פרינסס טוטו רצינות שכל הדמויות שמה פשוט סובלות בשלב מסויים....אלא רצינות של "היי בואו נעשה משהו לשם שינוי במקום לבזבז את הזמן" בנתיים הציידת J הזו דיי מסקרנת אותי..

Piplup

New member
ג'סי ג'יימס ומיאו נשארו והם עדיין בכל פרק

אבל הם פשוט שולטים ואני לא רואה איך אפשר להתלונן עליהם (ובפרקים חשובים כמו קרבות מכון תחרויות וכו' הם לא מפריעים כבר) הקטע שיש עכשיו שני גיבורים - אש ומיי/דון והעלילה במקום רק מכונים היא מכונים+תחרויות גרם לכך שיהיו פחות פילרים- אבל עדיין יש כמובן ולדעתי זה לא בהכרח רע אני אוהב גם את הפילרים וכמו שאמרתי אפשר פשוט לצחוק ולהנות מפרק אפילו אם לא קורה שום דבר שמקדם את העלילה בנוסף לJ אמורים להיות צוות גלקטיק אבל בינתיים ראו רק כמה שניות שלהם.. אבל זה ברור שהקטע הזה אמור להוביל להופעה אמיתית שלהם ונקווה שאולי באמת ג'יי וגלקטיק יהפכו קצת יותר לחלק מהעלילה ולא "סתם שם" כמו שמגמה/אקווה היו בAG ושבניגוד לאקווה/מגמה יקבלו סיום טוב...

Yuske

New member
המממממממממממממ

בקשר לאקווה ומאגמה...לפי מה שחשבתי (בכמות פרקים שראיתי אז הם הופיעו אולי באחד) באמת דיי לא נתנו להם זמן מסך מקווה גם שJ והשאר יקבלו זמן מסך שווה וכאלה... אין לי בעייה עם פילרים... יש לי בעייה עם עונה שמבוססת רק על פילרים כשאתה רוצה שיקרה משהו... אני חושב שעכשיו הפילרים יותר כיפיים כי יש יותר עלילה (כמו שאמרת שניי גיבורים מכונים ותחרויות) וכמה פילרים פה ושם לא הזיקו לאף אחד (היי תראו את בליצ'...) אני רק אומר שהפילרים עיצבנו בעונות הקודמות שזה היה פשוט מגוחך כמו שאמרתי ממקודם...

Puskas

New member
סתם סדרת מאנגה זולה..

ציור זול מאוד המאנגה הכי נמוכה שיש.. אבל בכל מקרה פעם אהבתי את זה (כיתה ח' ככה או ט'..) אבל אחרי ליגת ג'וטו זה ניהיה ממש מסריח! בהתחלה זה היה ממש טוב כשזה היה ליגת הפוקימונים הרגילה והיו 151 פוקימונים ואז היה ליגת תפוז שזה עדיין היה עם הפוקימונים המקוריים וזה היה סבבה לגמריי ואז ג'וטו היו 100 חדשים אבל 100 מגניבים דווקא..אבל אז אחרי זה הוסיפו עוד 100 מה זה מעפנים..סתם פוקימונים מכוערים..ציורים מגעילים,פוקימונים לא מושקעים וכל מיני יצורים הזויים בלי מחשבה בכלל.. אז זה ניהיה חרא! קיצר..אחרי ליגת ג'וטו כשהוסיפו עוד חדשים זה ניהיה רע! כנ"ל דיג'ימון אגב..שם היה עונה ראשונה שהיתה אחלה ושנייה אחלה ואז היתה עונה שיש 3 ילדים רק שאחד עם דינוזאור אדום מטופש כזה וזו גם היתה עונה חמודה אחרי זה,זה ניהיה קקה עם כל זה שהם בעצמם הופכים לדיג'ימונים.. סתם הורסים דברים.. אבל עדיין אם כבר מאנגה..אז רק הגדולים מכולם,DBZ!! הכי טוב שיש! חח כמובן שגם בשביל זה אני גדול קצת..אבל זה היה המאנגה הכי טובה! אה בעצם חוץ מאחד..או 2 בעצם..החתולים הסמוריים ופיטר פן היפני חחח :)

Piplup

New member
אם אין לך איך לעזור לי אז אל תגיב =\

וזה לא ממש קשור בכלל לנושא... אני מחפש את הקלטת- לא את דעתך על פוקימון מה גם שאתה מתכוון לאנימה ולא למנגה (מנגה = קומיקס)

Puskas

New member
קבל

אני לא יודע עד כמה זה עדיין תקף.. אבל תנסה: http://www.dvdyashir.co.il/movies.asp?id=6762

Puskas

New member
ובנוסף

הסרט קיים בספריות האוזן השלישית (יש בת"א,חיפה ועוד מקום נדמה לי..) http://www.third-ear.com/p_prod.aspx?id=27847 זה דף הסרט באוזן השלישית..אני לא יודע אם זה השכרה או קנייה כי יש להם משניהם אבל תנסה.

למעלה