פוקימון ספיר-עזרה דחוף!!!!!

פוקימון ספיר-עזרה דחוף!!!!!

קודם כל אני צריכה מישהו שבטוח יכול לעזור לי במה שאני צריכה והוא צריך להיות בטוח שהוא יודע הכל ויענה לי על השאלות.... יש מתנדבים? אפשר ליצור איתי קשר במסנג'ר:[email protected] ובאייסיקיו:280241880 תודה מראש לאלה שיעזרו! בייביי!

dannyshadow

New member
שאלי פה שאלות..

ואנחנו נענה

אוקיי הנה השאלות....

1.אפשר לתפוס דיאוקסיס בספיר?אם כן איך? 2.איך מקבלים Eon ticket? 3.מה אפשר לעשות אחרי הליגה חוץ מהמגדל מלחמה? 4.אפשר לקבל פוקימונים חדשים אחרי הליגה חוץ מהפוקימון הכחול מהאבן עם העין הקטנה אצל סטיבן בבית? 5.תענו מהר!!! תודה לכולם!

digiash

New member
תשובות

1 לא 2 קודים 3 כלום 4 הציפור האגדתית האדומה תסתובב חופשית בשדות בכל העולם ואת השניה יש באיזה אי שצריך קודים בשביל להגיע אליו.. בעקרון זהוא.. + כל אלה שתמיד אפשר היה לתפוס אבל לא הספקת

תודה!!!

תודה רבה לזה שענה לי על השאלות! אם מישהו יכול סתם להגיב מה עוד אפשר לעשות בספיר כשמאוד משעמם תודיעו לי!

שוב צריכה עזרה!

חיפשתי...........חיפשתי.........חיפשתי.........שעות ולא מצאתי כלום! לא מצאתי קודים בשום מקום! אשמח מאוד אם תתנו לי את האתר להורדות קודים לספיר ואני מקווה שיהיה כתוב שם איך מפעילים את הקוד (אין שמץ איך לעשות את זה) מהרררררררררר! תודה מראש

digiash

New member
www.pokemon.co.il

תכנסי לפורום לחלק של רובי וספיר יש שם מ-ל-א מדריכים וסתם רשימות של קודים.. הרוב מוסברים לא בצורה הכי טובה אז אם לא תביני משהוא\ או שלא יעבוד לך קוד מסויים אז תשאלי כאן (ותביאי קישור לעמוד שממנו לקחת את הקוד כי אני לא זוכר את הקודים בעלפה :p)

ל digiash

תודה! תודה על הכל! הצלחתי להפעיל את הקודים והצלחתי למצוא כמה מהם! אתה ממש נחמד ואני מקוה שאם אני אצטרך עזרה בעתיד אתה זה שתהיה לפתור אותה! יש לך אייסיקיו? שלח לי ומקסימום נוכל לדבר שם! ביי (לבנתיים.....)

digiash

New member
^-^

האייסי שלי בכרטיס האישי אבל אני כמעט ולא משתמש בו :p

../images/Emo93.gifתגיבו!

אני מקווה שיעזרו לי ומהר כי זה מעצבן! עשיתי קוד לניסיון לראות אם הוא עובד אבל אחרי שביטלתי אות הוא המשיך לעבוד! אוף.......... תעזרו לי... נ.ב. תראו מה קרה לי בזמן האחרון: נקעתי את הרגל ביום חמישי אתמול חטפתי וירוס שילשולים והקאות
למה אני????

Yuske

New member
לפחות

לא הפכו אותך לסלמנדרה ושמו אותך בתוך בקבוק ^_^

נו באמת..

מצחיק מאוד מה שכתבת:"לא הפכו אותך לסלמנדרה ושמו אותך בתוך בקבוק?" כאילו מה הבדיחה פה???? משועמם.....

למעלה