פוקמון 2000-חשוב!!

psaydack!

New member
פוקמון 2000-חשוב!!

ראיתי את הסרט הראשון אצל חבר שלי והיתץה שם פרסומת בעיברית!!! של פוקמון 2000 כך שכבר תרגמו את הסרט... וזה לא הכל היה גם את התאריך של הסרט והוא: 21.12.2000 עוד 2 חודשים ו-19 יום.. אבל מי סופר....

Dragonite

New member
אז זה אומר ש...

העונה תגיע רק ב-2001!!! בארה``ב העונה התחילה רק חודש+ אחרי שהסרט עלה לאקרנים, ויש לזה סיבה, הסרט מגיע בדיוק איפה שהפסיקו הפרקים אצלנו (ואצל כל שאר העולם)

Dragonite

New member
תראה....

אני לא יכול להגיד שזה לא נכון, סורי... אבל, אני לא בטוח שזה יהיה ככה, ואני אסביר: לדעתי צריך שכל הפרקים יהיו מתורגמים לפני שיתחילו לשדר את העונה בערוץ 6... בארה``ב העונה התחילה לפני מספר שבועות, חודש וחצי אחרי שהתחיל הסרט ``פוקמון 2000``... או שזה יהיה ככה, או שהעונה תתחיל מיד אחרי הפרק ``צ`ריזרד אני בוחר בך`` (או צ`ריזרד מתקרר)... אני לא יודע מה היה בארה``ב, אבל אני חושב שבמשך כמה חודשים לא שודר פוקמון, עד ששודר הסרט...................... בעסה

Pikachuit

New member
לא הבנתי בדיוק

לא הבנתי בדיוק את ההסבר שלכם .. אבל בכל זאת לפי החישובים שלי העונה השלישית תתחיל רק עוד 40 פרקים (משהו כזה) ככה שזה בערך עוד חודש (וקצת יותר) ... ובגלל זה לא הבנתי למה אמרתם 2001 .. אני אשמח עם תבהירו את עצמכם יותר.

טל16

New member
אבל...

אף אחד לא מבטיח שהעונה החדשה תתחיל בדיוק אחרי שהעונה השנייה תגמר- לכי תדעי ערוץ הילדים עוד מסוגל להריץ את זה שוב (טפו טפו טפו)... טל

Dragonite

New member
הבהרה

אם הסרט יתחיל בתאריך שהם אמרו, והעונה תתחיל אחריו (בהנחה שזה יהיה כמו בארה``ב), הוא יתחיל בסוף דצמר-תחיל 2001... הם גם לא יכולים להתחיל את העונה לפני שכל הפרקים תורגמו, ולתרגם יקח זמן (למרות שנראה לי שהם כבר התחילו)...

למעלה