פוקרסטארס או פולטילטפוקר

modz0r

New member
פוקרסטארס או פולטילטפוקר

השאלה מופנת לאנשים שמשחקים (הרבה) באחד משני האתרים האלו, או בשניהם. מי מהאתרים מביא את הבונוסים הכי טובים לשחקנים הקבועים שלו, ואיפה כדאי לשחק מבחינת VIP programs? אני לא רוצה לדעת איפה אתם חושבים שהקליינט יותר יפה\נוח\מגניב, או איפה לדעתכם יש יותר שחקנים חלשים\משחקים יותר טובים, אלא רק איפה עדיף לשחק מבחינת הדברים שהאתר מביא לשחקנים. עד עכשיו חשבתי שאין הבדל, ושהם מביאים פחות או יותר את אותו הדבר, אבל לאט לאט מקריאה בפורומים שונים אני מבין שפוקרסטארס מביאים הרבה יותר טובים, והרבה יותר קל לקבל אותם. מה דעתכם?

2המרפא

New member
אני משחק בפול טילט ויצא לי לשחק קצת

בסטארס. הבונוסים בסטארס יותר קלים אבל הממשק מטריף אותי אז אני מוותר.

Papito

New member
../images/Emo45.gif

הממשק וזמן ההתחברות המייגע גורם לי לא לפתוח את התכנה קרוב לחצי שנה כבר

shaywh

New member
שכמות הנקודות שיש לאנשים שכותבים בפורומים

היא בערך פי 30 מזאת של השחקן הממוצע. ולא משנה אם מדובר בFPP או בFTP. כרגע יש לי בערך 3700 FTPS שמייצגות משהו כמו 500$ שירדו ממני ישירות ברייק. אז בפול טילט אני יכול לקבל על זה חולצה בזמן שבסטארס אולי כבר הייתי מתקרב לספר אבל זה לא קריטי. גם כי הרייקבאק מפוקר סטרטג'י הרבה יותר משתלם מאשר לבזבז את הנקודות שיש לי אבל גם כי זה עניין שולי אלא אם אתה משחק הרבה מאוד. לדעתי מי שיכול לשחק בסטארס שישחק שם אבל פשוט כי זה אתר יותר גדול, עם יותר משחקים ויותר שחקנים, ככה שהיכולת שלך למצוא איזה נישה שבה יש לך יתרון כלשהו ולהיות רווחי יותר גדולה.

modz0r

New member
אבל אני אוסף כאלו, בגלל זה אני רוצה לדעת

יש לי כרגע בסביבות ה-2500 נקודות, גם ב-FTP, וגם ב-PS. השאלה אם הדברים ש-PS נותנים (הפרירולים, טורנירים מיוחדים, טורנירים ב-FPP והחנות) כל כך יותר טובים מ-FTP, שהרייקבק שיש שם לא שווה את זה?

shaywh

New member
הרייקבאק לא קשור לFTP

זה קשור לפוקר סטרטג'י. אבל הוא ייפגע אם אני אקנה משהו בנקודות, למרות שאני לא סגור כמה כי לא הבנתי את החישוב שלו עד הסוף. לגבי הרשמה לטורנירים עם הנקודות- כאן זה עניין של חישוב של נקודות מול כסף ולא נראה לי שיהיה הבדל. ראיתי פעם דיון על השאלה מה לעשות עם הנקודות והוסכם שם שהדרך הכי משתלמת לטווח הארוך להוציא אותן היא מנוי בקארדראנרס או סטוקס, שזאת לדעתי אופציה שקיימת רק בFTP. אבל צריך בשביל זה הרבה יותר נקודות ממה שיש לך.

modz0r

New member
אין לי דרך פוקרסטאטג'י, אבל יש לי רייקבק..

ספציפית בקשר לפולטילט, כל נקודה שאתה משתמש בה אתה משלם $0.005, שלפי החישוב הזה לא שווה לקנות דרכם דברים (למשל האיפוד 120 ג'יגה עולה דרכם $330, כשבאמזון אפשר למצוא את זה בהרבה פחות). פולטילט הבנתי שהדברים שאפשר לרכוש דרך הנקודות שלהם כן שווים את זה כספית, וגם אם לא, אפשר "לקנות" בונוס (שאם היה לך מספיק לקנות אותו, יהיה לך קל לעשות אותו), ואז אתה מקבל בעצם כסף על הנקודות. בגלל זה אני שואל אם יש מישהו שמשחק מספיק בשביל לדעת מבחינה כספית, איפה הבונוסים שמקבלים (טורנירים\שווי של רייקבק\מתנות) יותר טובים.

אני יודע שיש אתר שמדרג את אתרי

הפוקר בעולם לפי כמות האנשים שנכנסים אליו ובפעם האחרונה שבדקתי אז פוקרסטארז היו מקום ראשון אם יותר מפי 3 וחצי אנשים מפול טילט שהיה מקום שני. אני אישית לא משחק באינטרנט על כסף אז זאת האינדיקציה היחידה שיש לי

למעלה