פוקר בוט האם יש מישהו שיודע לבנות פוקר בוט לפס בוק
M modz0r New member 31/10/09 #2 זאת לא שאלה לפה אלא יותר שאלה לאחד מפורומי תכנות שיש פה. ואני לא חושב שזה חוקי, בכל אופן.
D darkAI New member 1/11/09 #3 אני לא יודע מה יותר גרוע העובדה שאתה רוצה בוט לפוקר, הדרך שבה אתה רושם פייסבוק או העובדה שאתה רוצה בוט בשביל משחק של צ'יפים וירטואליים. בכל מקרה - לא חוקי.
אני לא יודע מה יותר גרוע העובדה שאתה רוצה בוט לפוקר, הדרך שבה אתה רושם פייסבוק או העובדה שאתה רוצה בוט בשביל משחק של צ'יפים וירטואליים. בכל מקרה - לא חוקי.
J Johnblaze New member 1/11/09 #4 חחח אם כבר יש לך בוט טוב למה להרכיב אותו דווקא על פייסבוק ?להרשים את החברים ?
D darkAI New member 1/11/09 #5 ובכן, יש יתרון אחד לבוט בפייסבוק לא יהיה מסובך לתכנת אותו: If hand = AA/KK/QQ//AK then shove all-in, else fold;
ובכן, יש יתרון אחד לבוט בפייסבוק לא יהיה מסובך לתכנת אותו: If hand = AA/KK/QQ//AK then shove all-in, else fold;
K Kgt1 New member 1/11/09 #6 איך רואים שאין לך ניסיון במשחק בפייסבוק, האלגוריתם שלך נדון מראש לכישלון. האלגוריתם הנכון צריך לטעון כי כל יד טובה לאול אין במקרה שבו המצב רוח מתאים
איך רואים שאין לך ניסיון במשחק בפייסבוק, האלגוריתם שלך נדון מראש לכישלון. האלגוריתם הנכון צריך לטעון כי כל יד טובה לאול אין במקרה שבו המצב רוח מתאים
D darkAI New member 2/11/09 #7 זה האמת האלגוריתם של השחקן הממוצע זאת בדיוק הסיבה למה האלגוריתם שלי יעבוד שם לא צריך לעשות שום צ'ק-רייז או betsizing, פשוט דחוף אול-אין עם הפרימיום ותקווה שהיד תחזיק מעמד מול ה A7, J5, 4 8, 22 שישוו לך.
זה האמת האלגוריתם של השחקן הממוצע זאת בדיוק הסיבה למה האלגוריתם שלי יעבוד שם לא צריך לעשות שום צ'ק-רייז או betsizing, פשוט דחוף אול-אין עם הפרימיום ותקווה שהיד תחזיק מעמד מול ה A7, J5, 4 8, 22 שישוו לך.