פוקר בפייסבוק

moshe965

New member
פוקר בפייסבוק

אולי מישהו יכול להסביר לי, אחרי זמן והשקעה היגעתי לכמה מליונים במשחק ,והיום שנכנסתי חשכו עיני נשארתי על 0 וממש ממש לא הפסדתי משהו יודע במה מדובר?????????

alextoon1

New member
מה זה משנה?

גם ככה כל המיליונים האלה לא שווים כלום.. או שבעצם כן- בזבוז זמן, אנרגיה וגם כמובן זה גרם לך לחשוב שאתה יודע לשחק פוקר כשבעצם אתה ממש לא...

בועז בר1

New member
העניין הוא שאתם לא מבינים שעושים מזה כסף:

וכסף לא רע. כל מיליון יכול להגיע עד 15 ש"ח ואף יותר: לי היו כ650 מיליון לפני שפרצו לי לפייסבוק. ואני שואל יש משהו רע ב6000-10000 ש"ח?

moshe965

New member
כבוד אחי

כולם מכורים לפוקר עד עמקי נשמתם וכשיש מליונים אז מקבלים קצת יחס מהחברים :) ובמקרה הזה.....כסף זה לא הכל

darkAI

New member
על מה אתה מתבכיין

ניהול בנקרול קונסרבטיבי + אול-אין עם כל יד premium וhigh suited connectors ואתה עושה מליונים שוב.

moshe965

New member
דיבורים

יש כל מיני שמועות על תוכנות ורובטים.אצלי זה עדין בגדר שמוע אם אתה יכול לחדש לי משהו אשמח מאוד וכן בין החברים שלי בפייסבוק ....יש תחרות וזה ענין של כבוד...

2המרפא

New member
עזוב אותך משטויות משה קח את הכסף

מהמכירה תפקיד בפול טילט ונרביץ איזה סשן ראש בראש מה אתה אומר?

yamenx

New member
בפוקר פייסבוק זה הכסף האמיתי...

וכל אלה שמזלזלים... ואני אחד מהם... שלא מהכבוד שלנו לשחק בפייסבוק... אז בן דוד שלי בן 12 מכר 40 מליון ב 800 ש"ח... בהשקעה של 0 ש"ח הוא עשה 800 ש"ח... מתי לאחרונה היה לכם יחס כזה של השקה/הכנסה במשחק פוקר?? מישהו אחר שאני מכיר קנה 2 מליארד ב 6000 ש"ח ומכר אותם ב10 אלף... אין לכם מושג איזה כסף מסתובב בזה...

למעלה