פוקר ולימודים גבוהים

shaywh

New member
פוקר ולימודים גבוהים

נושא רציני מבחינתי. התחלתי ללמוד השנה בתכנית עמוסה באוניברסיטה וחוץ מהזמן שזה דורש כמובן זה יוצר מין לחץ מנטלי, אולי לא לחץ, אבל הטרדה כלשהי שלא נגמרת כי תמיד יש מה לעשות ודברים שאני כבר לא אעשה... ובדיוק היום הבנתי שאת החלקים שמרכיבים את הדאונסווינג המאוד מכובד בשבילי שאני נמצא בו (יותר מ200$) אפשר להתאים בדיוק לעומס בלימודים. ואני לא מתפלא. גם ככה קשה לי להיות מפוקס ואם לא הייתי אוהב את עולם הפוקר בכלליות ולדבר עליו אולי כבר הייתי יורד מהעסק (כן בטח, מתרוקן זמנית יותר נכון להגיד...) אבל כנראה שהסייד אפקט של העומס בלימודים הוא שזה בלתי אפשרי בשבילי בינתיים. מישהו פה מזדהה?

Elad Almighty

New member
מזדהה חלקית

אני עושה עכשיו פסיכומטרי ומתחיל גם בעבודה חדשה והתחושות זהות, אבל למזלי, זה יגמר בעוד חודשיים (בהנחה שאני אצליח לעבור את ה700 :) ). הבעיה היא שקשה להפסיק לשחק למרות העומס וזה מוביל להפסדים, אז היום החלטתי בהחלטה של רגע להקפיא לחודשיים את החשבון שלי בפול טילט (יש אופציה כזאת אי שם בתפריטים שלהם*) וזהו, עכשיו לא משנה מה אני אעשה- אין פוקר עד פברואר. (זה היה מצחיק האמת. לחצתי על "אישור" ואז ישבתי מול המסך 10 דקות עם מבט מזוגג וניסיתי לעכל את מה שהרגע עשיתי) *רק היום ראיתי שיש אפשרות כזאת. אפשר להקפיא את החשבון גם לפרקי זמן קצרים יותר כמו 24 שעות- אידיאלי למצבי טילט.

שמשון7

New member
תנסה לסדר לך לו"ז

שעות שאתה לומד ושעות שאתה משחק, אני גם סטודנט והאמת שגם אותי הפוקר מדרדר , במיוחד לאור העובדה שאני משחק הרבה ולא מרוויח ולא מפסיד. בכל מקרה תתן קדימות ללימודים כי התשואה להשכלה כנראה יותר גבוה מזאת של פוקר, ואם זה הפוך אז תתמקד בפוקר. בהצלחה

darkAI

New member
בתור אחד שלוקח על עצמו יותר פרוייקטים

מאשר מה שאני מסוגל להתמודד איתו, אני יכול להזדהות. אתה פשוט צריך לשים לעצמך מה שנקרא.. priorities. תחליט במה יותר חשוב לך להשקיע ובמה פחות ותקבע לעצמך לו"ז. עומס בלימודים משפיע על הפוקר אבל באותה מידה, טילט משפיע על היכולת להתרכז בלימודים אחרי שיצאת מסשן מופסד. אני ממליץ לך לשחק בסגנונות משחק עם כמה שפחות variance[מה שאומר שsuper turbos ו-MTTים יורדים ישר] ורצוי גם לא לשחק את מספר השולחנות שאתה רגיל אליו אם אתה לא מרוכז במידה מספקת. אפשר גם לרדת בלימיטים. אבל הכי חשוב זה שתגדיר לעצמך שעות ספציפיות ללימודים ושעות ספציפיות לפוקר ורצוי שהשני יבוא אחרי השני

למעלה